• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hitap şekli

Cevaplar için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar kaşındığımı düşünmüş. Ne anlamda? Açıklayabilir misiniz. Bide 4 senelik evliyim. İlk 1 yıl derdi canım,kızım vs. Sonradan dememeye başladı. Ayrıca karar verdim. Hiç sormayacam. Bende anne demeyi azaltacam.

Onlar ismimizle hitap edebiliyor ama biz anne demek zorunda kalıyoruz. Bi gerçekten haksizlik. Bu kadar yıl anne dediğime çok pişmanım. Çok nadir konusuyorum ve hiçbir şey demiyorum. Madem o da size sevgi sözcüğü kullanmıyor; siz de hitap kullanmayın, bu kadar basit.

evet benimki hep ececim der, yavrum der o öyle dedikçe bana fenalık basar , çünkü içini biliyorum.
ece dese ya da şttt , pişttt dese daha gercekci benim için :KK70:
Ya da baksana bi , hoppp falan :KK70:
Aynen katiliyorum. Canim diyorlar arkadan is cevirme tonla. Demesin uzak olsun felsefem

Cevaplar için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar kaşındığımı düşünmüş. Ne anlamda? Açıklayabilir misiniz. Bide 4 senelik evliyim. İlk 1 yıl derdi canım,kızım vs. Sonradan dememeye başladı. Ayrıca karar verdim. Hiç sormayacam. Bende anne demeyi azaltacam.
Kaynanayı kaybeden üzülmez, bulan sevinmezmiş. Varsın canım cicim demesin; boşverin. Mesafeli olmak her zaman iyidir.

Nasıl dedin daha istemede anne ?
Ben nişanlıyken aylarca ... teyze dedim babamın zoruyla anne diyorum gereksiz zata .
Eltinizde anneciğim derse sizin pabuç dama atılır söyliyim bi anneye tav olduysa yazık
Valla annem bı kere dedin dedin sonra çok zorlanirsin kızım dedi bende dedim sonra zaten annecim annecim gitti:) eltimde sıcak kanlıdır ama benim kadar değil ben zaten onlarada söyledim ben çok sevmeyin diye:) karşılıklı samimi duygular hissedilince çıkıyor yani sadece benimle alakalı değil KV bana en başta kızım demeseydi bende çok zorlanirdim.

Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.

kayyum validem ile gorusmuyorum. evlendigimden beri sadece bir kere gordum, "siz" diye hitap ettim. mumkun mertebe de konusmadim.
siz anne gorup yahut gelincik olma hevesiyle zaten "anne" demissiniz. bu saatten sonra size ne derse ve ne yaparsa yapsin bu kelimeden donemezsiniz. o sebeple fazla takilmayin.

kv ye baba diyecek haliniz yok.
tabiki anne diyeceksiniz.

canım cicim dese nolur, demese nolur allah aşkına, allahın gönlüne güç gider, bu dertmi yahu der.................

Onlar ismimizle hitap edebiliyor ama biz anne demek zorunda kalıyoruz. Bi gerçekten haksizlik. Bu kadar yıl anne dediğime çok pişmanım. Çok nadir konusuyorum ve hiçbir şey demiyorum. Madem o da size sevgi sözcüğü kullanmıyor; siz de hitap kullanmayın, bu kadar basit.

Ben enson nezaman anne baba dedim hatırlamıyorum nasılsın? iyi misin? muhabbet bundan öteye gitmiyo hitap yok

Bence hiç söyleme. Benim kayınvalidem bana ismimle hitap eder ama kendi kızına da öyle hitap ediyor hiç düşünmemiştim bunu. Bana ise hala anne demek zor geliyor, keşke en baştan demek için kendimi zorlamasaydım isim ve anne birleştirip kullansaydım. Ben de hala anne demeye alışamadım, hiçbir zaman da alışamam sanırım.

Valla canım bende annecim diyemem asla anne yada x anne derim ama çok kullanamam hani nasılsın naptinanne demem nasılsın derim sadece ama nişanlı olan eltim annecim diye cim li konuşur kv ona öyle hitaplarda bulunur ki doğuran anne demez o lafları ama bana yapmacık geliyor ben 3 yıllık evliyim daha yeni canım dedi bir kere ben şok oldum ama ben kolay kolay annecim diyemem kendi anneme de böyleyim napiyim yapım bu biliyorum o istiyor annecim diyip onu pohpohlamami ama yapamam işte takılma o yüzden birde sevgi meselesi kv beni baştan beri sevemedi ben bunu hissederim yani

Back
X