- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Aynen çıkamadık ve aleykumselam sanada selam olsun canımTüh olmadı, hemşehri çıkacaktık
Neyse olsun varsın, selam olsun anasının kızına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çıkamadık ve aleykumselam sanada selam olsun canımTüh olmadı, hemşehri çıkacaktık
Neyse olsun varsın, selam olsun anasının kızına![]()
karabuk diye bir sehir varmisKarabük canım![]()
Yok artık kız herhalde vardı zonguldaga bağlıydı çok eskiden şimdi il oldukarabuk diye bir sehir varmis
bi yasima daha girdim isim falan mi degisti ben bu sehri niye hiç duymadimm :)
him bak sonradan olmus :)Yok artık kız herhalde vardı zonguldaga bağlıydı çok eskiden şimdi il oldu![]()
Artık öğrendin canım iştehim bak sonradan olmus :)
duymusimdurda il diye bilmiyuordum :)
Tabi neden olmasın :))Canın çıksın anlamında da demiş olabilir :)
Aynen katiliyorum. Canim diyorlar arkadan is cevirme tonla. Demesin uzak olsun felsefemevet benimki hep ececim der, yavrum der o öyle dedikçe bana fenalık basar , çünkü içini biliyorum.
ece dese ya da şttt , pişttt dese daha gercekci benim için
Ya da baksana bi , hoppp falan![]()
Kaynanayı kaybeden üzülmez, bulan sevinmezmiş. Varsın canım cicim demesin; boşverin. Mesafeli olmak her zaman iyidir.Cevaplar için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar kaşındığımı düşünmüş. Ne anlamda? Açıklayabilir misiniz. Bide 4 senelik evliyim. İlk 1 yıl derdi canım,kızım vs. Sonradan dememeye başladı. Ayrıca karar verdim. Hiç sormayacam. Bende anne demeyi azaltacam.
Valla annem bı kere dedin dedin sonra çok zorlanirsin kızım dedi bende dedim sonra zaten annecim annecim gitti:) eltimde sıcak kanlıdır ama benim kadar değil ben zaten onlarada söyledim ben çok sevmeyin diye:) karşılıklı samimi duygular hissedilince çıkıyor yani sadece benimle alakalı değil KV bana en başta kızım demeseydi bende çok zorlanirdim.Nasıl dedin daha istemede anne ?
Ben nişanlıyken aylarca ... teyze dedim babamın zoruyla anne diyorum gereksiz zata .
Eltinizde anneciğim derse sizin pabuç dama atılır söyliyim bi anneye tav olduysa yazık
Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
Onlar ismimizle hitap edebiliyor ama biz anne demek zorunda kalıyoruz. Bi gerçekten haksizlik. Bu kadar yıl anne dediğime çok pişmanım. Çok nadir konusuyorum ve hiçbir şey demiyorum. Madem o da size sevgi sözcüğü kullanmıyor; siz de hitap kullanmayın, bu kadar basit.