artık ben öyle bir hâle geldimki normal görüşmeleri bile bana batıyor. eşim de doğal olarak annesini görmek istiyor ara ara. şehirler arası gidip geliyoruz. mesela bu haftalarda yine gidecek hep beraber orada olacaklar. çocuğumu da götürmek isteyecek. ben de yalniz kalmamak için gitmek zorundayım. of allahım bu daha nekadar sürecek. ne yapmalıyım kızlar. artık gerçekten çok yipratiyor beni bu ailecek görüşme. eşimin hatırı da var. Ne yapmalıyım sizce?
Canım çocuk büyük. babannesi görmek istiyor onuda. görürse ben yalnız kalacağımKalın evinizde çocuk küçük değilse
supermis vallahi15 senedir boyle yasadigina gore sabir tasisin heralde. Direkt ol. Ben oyle yapiyorum sorun yasamadim.
Edit:Bizim aileye bayilirdin heralde. Aile baglari muazzam gevsek. Kimsenin cok cocugu yok bir kere ve aradin aramadin geldin gelmedin muhabbeti hic olmaz.
Eşim bu konulara girmiyor benimle hiç. tamam deyip kapatıyor. kaçıyor yani.bence aile bağlarının bu denli olması cok güzel hep özenmişimdir böyle ailelerebenim amcalarım halalarımla hep sorunlu olduğumuzdan olsa gerek ama siz de abartılı diyorsunuz bence acaba eşinizle bu konuyu tatlı tatlı konuşsanız mı mesela o size kızar mı ki ?
senin ailen olunca güzel. Bu eşinin teyzeleri vs diye düşün.Biz de hep sülalecek takılırız vallahi mesela ben alışkın olduğum için bana tuhaf gelmedi sizin kv gilin tarzı
Ve annem ile teyzelerim nereye gitseler beni de isterler eşimi de isterler siz de gelin diye ısrar ederler :)
Tabi ben biraz ayar veriyorum bu duruma :)
hep nefesi yanımızda işte. daha ne kötü olabilirki.Kimi k.validem çocuğumu sevmiyor ilgilenmiyor diye şikayet ediyor kimi de çok seviyor ilgileniyor diye suç adının k.valide olması galiba
Tam olarak cok sık araması mı sizi rahatsız ediyor yoksa bir kötülügü var mı
ailecek bizim çekirdek ailedeler. tatillerimiz dahil.Size ne yapiyorlar mesela?
Yok malesef. ne iyi olurdu.:*Siz gitmeyebilirsiniz gitseniz de başka tanıdık akrabalarınız var mı o şehirde aileniz nerede o zaman zarfında onlarla vakit geçirebilirsiniz.
Aksi eşEşim bu konulara girmiyor benimle hiç. tamam deyip kapatıyor. kaçıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?