kv hk. psikolojim bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar 15 yıllık evliyiz. buradan ara ara yazıyorum belki hatırlayan olacaktır. o kadar sıkıldım ki kv ve kardeslerinden. artık psikolojim bozuldu sanırım. ben artık hiç görmek görüşmek dahi istemiyorum. Kv kardeşleri yeğenleri hep ama hep biraradalar. oğlunu da istiyor doğal olarak her fırsatta. yani eşimi. torun sevdasida çok yüksek her gün arar kendi gorustukten sonra sıra sıra kardeşleri kuzenlerine verir. yani fiilen yanımızda olmasalar da varlığını her gün hissederim bu ailenin. çok da kalabalıklar. artık ben öyle bir hâle geldimki normal görüşmeleri bile bana batıyor. eşim de doğal olarak annesini görmek istiyor ara ara. şehirler arası gidip geliyoruz. mesela bu haftalarda yine gidecek hep beraber orada olacaklar. çocuğumu da götürmek isteyecek. ben de yalniz kalmamak için gitmek zorundayım. of allahım bu daha nekadar sürecek. ne yapmalıyım kızlar. artık gerçekten çok yipratiyor beni bu ailecek görüşme. eşimin hatırı da var. Ne yapmalıyım sizce?

Maalesef bu his bende de var.sevmeyince gelmeleri ve gitmek iskence oluyor.Bir laf var ya;ya bu deveyi gudecen;ya bu diyardan gidecen diye..sabırla esler icin ;görüşülmek zorunda.ama eşiniz bes gidiyorsa;siz iki gidin.

Siz gitmeyebilirsiniz gitseniz de başka tanıdık akrabalarınız var mı o şehirde aileniz nerede o zaman zarfında onlarla vakit geçirebilirsiniz.

Kimi k.validem çocuğumu sevmiyor ilgilenmiyor diye şikayet ediyor kimi de çok seviyor ilgileniyor diye suç adının k.valide olması galiba

Tam olarak cok sık araması mı sizi rahatsız ediyor yoksa bir kötülügü var mı

Biz de hep sülalecek takılırız vallahi mesela ben alışkın olduğum için bana tuhaf gelmedi sizin kv gilin tarzı

Ve annem ile teyzelerim nereye gitseler beni de isterler eşimi de isterler siz de gelin diye ısrar ederler :)

Tabi ben biraz ayar veriyorum bu duruma :)

Insan kendisine bu kadar batan bir gorusmeye gitmek yerine neden yalniz kalmayi tercih etmez. Ben bunu anlamiyorum. Evde yalniz kal , keyfine bak. Daha iyisi var mi?

15 senedir ne hatiriymis? Esin senin hatirina ne yapiyor ki bu hatir bitmiyor.
Ben kalabaliga surekli gorusme olayina hiç gelemiyorum daha ilk evlendigimde bununla ilgili sikinti yasadim esimin aileside kalabalik ama önünü kestim.

15 senedir boyle yasadigina gore sabir tasisin heralde. Direkt ol. Ben oyle yapiyorum sorun yasamadim.

Edit:Bizim aileye bayilirdin heralde. Aile baglari muazzam gevsek. Kimsenin cok cocugu yok bir kere ve aradin aramadin geldin gelmedin muhabbeti hic olmaz.

bence aile bağlarının bu denli olması cok güzel hep özenmişimdir böyle ailelere benim amcalarım halalarımla hep sorunlu olduğumuzdan olsa gerek ama siz de abartılı diyorsunuz bence acaba eşinizle bu konuyu tatlı tatlı konuşsanız mı mesela o size kızar mı ki ?

supermis vallahi

Eşim bu konulara girmiyor benimle hiç. tamam deyip kapatıyor. kaçıyor yani.

senin ailen olunca güzel. Bu eşinin teyzeleri vs diye düşün.

hep nefesi yanımızda işte. daha ne kötü olabilirki.

Eşim bu konulara girmiyor benimle hiç. tamam deyip kapatıyor. kaçıyor yani.
Aksi eş ayy bilemedim o zaman. Ama bana kalırsa sabretmeye biraz daha calışn. Ben hiç tecrübe edinmedim ama annemden babamdan gördüğüm kadarıyla söylüyorum .. eşiniz öyle mutlu oluyosa ona ayak uydurmaya calışın cünkü zira kendi akrabalarından uzaklaştıkca daha da aksi bi insan olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…