Insan kendisine bu kadar batan bir gorusmeye gitmek yerine neden yalniz kalmayi tercih etmez. Ben bunu anlamiyorum. Evde yalniz kal , keyfine bak. Daha iyisi var mi?
Aksi eş ayy bilemedim o zaman. Ama bana kalırsa sabretmeye biraz daha calışn. Ben hiç tecrübe edinmedim ama annemden babamdan gördüğüm kadarıyla söylüyorum .. eşiniz öyle mutlu oluyosa ona ayak uydurmaya calışın cünkü zira kendi akrabalarından uzaklaştıkca daha da aksi bi insan olabilir
İşte alışkın olduğum için eşimin aile Ya da akrabalarıyla olmak da benim için sorun olmuyor çünkü dediğim gibi kalabalık içinde büyüdüm hoşuma gidiyor aile akraba ilişkileri kalabalık olmak
Ama eşimin ailesi böyle değil o ayrı mesele herkes birbirinden kopuk kimse kimseyle görüşmüyor
Bir bayramda cümbür cemaat toplanmıştık hoşuma gitmişti hatta eşim kimseyle sohbet etmeyip kaçacak yer arar ben de gevezelik peşinde olurum ama dediğim gibi kimse kimseyle görüşmüyor birlik yok
Yalnız kalın en güzeli
Kafa dinleyin canınız ne istiyorsa o gün onu yapın. Benim yalnız kalma ihtimalim olsa hiç biyere gitmez bi an önce evdekileri gönderirdim