- 31 Ekim 2006
- 2.805
- 3.055
- 698
Madem seviyorsunuz onları, evinizi yaptırın oturun.
İlerde rahatsız olursanız, madem bu kadar anlayışı insanlar ve kararı size bırakıyorlar;
O zaman kalp kırmadan, rahat edemedim der ayrılırsınız..
Bu tür ilişkiler %80 sorunlu oluyor diye sorunsuz ve mutlu yaşayanları es geçmeyelim..
Burada da okuduğum oldu ama kayın validesine yakın oturup, iyi geçinen ve bu durumdan mutlu olan insanlar da var..
Madem aklınıza yatıyor ve bu insanları seviyorsunuz kendi evinizde oturmak en iyisi..
Hem kaldı ki öyle kötü ve sorun yapacak insan olsalar size böyle bir esneklik sağlamazlardı..
Eviniz olduğu halde kiraya çıkmanızı hoş karşılayacak kadar cömert insanlar..
Bir de evin merdivenini dışarıdan yapacak kadar ince fikirliler..
Bence bu insanların size zararları olmaz hatta çok fazla yararları olur..
Eltiniz de memnunsa onlardan "ben olsam hiç düşünmez kendi evim olanı seçerim." derim..
Ben kendi ailemin olduğu apartmana yeni taşındım.
Ama bir kere bile annem-babam ne gelenime, ne gidenime, ne bir yere gitmemize vs. karıştı.
Hatta ilk başlarda ben çekiniyordum yakın olmaktan, gelmek istememiştim ama eşim bana
-"Onlar kendi halinde insanlar, faydadan başka bir şeyleri dokunmaz bize.." dedi ve geldik..
Ben mutluyum, eşim de benden mutlu :)
İlerde rahatsız olursanız, madem bu kadar anlayışı insanlar ve kararı size bırakıyorlar;
O zaman kalp kırmadan, rahat edemedim der ayrılırsınız..
Bu tür ilişkiler %80 sorunlu oluyor diye sorunsuz ve mutlu yaşayanları es geçmeyelim..
Burada da okuduğum oldu ama kayın validesine yakın oturup, iyi geçinen ve bu durumdan mutlu olan insanlar da var..
Madem aklınıza yatıyor ve bu insanları seviyorsunuz kendi evinizde oturmak en iyisi..
Hem kaldı ki öyle kötü ve sorun yapacak insan olsalar size böyle bir esneklik sağlamazlardı..
Eviniz olduğu halde kiraya çıkmanızı hoş karşılayacak kadar cömert insanlar..
Bir de evin merdivenini dışarıdan yapacak kadar ince fikirliler..
Bence bu insanların size zararları olmaz hatta çok fazla yararları olur..
Eltiniz de memnunsa onlardan "ben olsam hiç düşünmez kendi evim olanı seçerim." derim..
Ben kendi ailemin olduğu apartmana yeni taşındım.
Ama bir kere bile annem-babam ne gelenime, ne gidenime, ne bir yere gitmemize vs. karıştı.
Hatta ilk başlarda ben çekiniyordum yakın olmaktan, gelmek istememiştim ama eşim bana
-"Onlar kendi halinde insanlar, faydadan başka bir şeyleri dokunmaz bize.." dedi ve geldik..
Ben mutluyum, eşim de benden mutlu :)