• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile aynı evde

Madem seviyorsunuz onları, evinizi yaptırın oturun.
İlerde rahatsız olursanız, madem bu kadar anlayışı insanlar ve kararı size bırakıyorlar;
O zaman kalp kırmadan, rahat edemedim der ayrılırsınız..
Bu tür ilişkiler %80 sorunlu oluyor diye sorunsuz ve mutlu yaşayanları es geçmeyelim..
Burada da okuduğum oldu ama kayın validesine yakın oturup, iyi geçinen ve bu durumdan mutlu olan insanlar da var..
Madem aklınıza yatıyor ve bu insanları seviyorsunuz kendi evinizde oturmak en iyisi..
Hem kaldı ki öyle kötü ve sorun yapacak insan olsalar size böyle bir esneklik sağlamazlardı..
Eviniz olduğu halde kiraya çıkmanızı hoş karşılayacak kadar cömert insanlar..
Bir de evin merdivenini dışarıdan yapacak kadar ince fikirliler..
Bence bu insanların size zararları olmaz hatta çok fazla yararları olur..
Eltiniz de memnunsa onlardan "ben olsam hiç düşünmez kendi evim olanı seçerim." derim..
Ben kendi ailemin olduğu apartmana yeni taşındım.
Ama bir kere bile annem-babam ne gelenime, ne gidenime, ne bir yere gitmemize vs. karıştı.
Hatta ilk başlarda ben çekiniyordum yakın olmaktan, gelmek istememiştim ama eşim bana
-"Onlar kendi halinde insanlar, faydadan başka bir şeyleri dokunmaz bize.." dedi ve geldik..
Ben mutluyum, eşim de benden mutlu :)

Ben kiracı olarak diyorum ki kirada oturmak hiç iyi bişey değil. Aylık birsü parayı boşa veriyormuşuz gibi geliyor bana hep

Şuan onları ne kadar iyi tanıyabilirsin ki
biraz vakit geçir sonra kararını verirsin ev olayına gelincede
bence kiraya çık kafan rahat olsun

cnm sen mesafeni koyduğun sürece hiçbirşey olmaz,ben şehir dışında yaşıyordum,sonra bu şehre geldim,evlerimiz arabayla 15 dk lık mesafede kv gezmeyi çok sevn birisidr.İstese her zaman gelir ama gelmez,hatta benm evmn yakınındaki çarşıya alışverş merkezine gelir bana haber vermeden gider.En son 2 ay önce gelmişlerdi bana o da oğlmn doğm gününe :) bunun sebebi bana gelmek istememesi değil benden o yüzü bulamaması ben soğuk uyuz bir gelin değilim arar sorarım haftada bir günü orda geçiririz,çok fazla sorunda yaşamayız,ama bunların tek sebebi arada mesafe olması.Sende aynı şeyi yaparsan sorun yaşamazsın sonuçta ayrı evlerdesnz ama şuda bir gerçek farklı ilçelerde olmanız gibide olmaz.Yani hasta olsalar gitmen gerekick sık sık,yada misafir gelse hepsinde olmasa bile yakn akrabalrda gitmn gerekick zaman zaman ama faydasıda olur arada yemeği orda yersn,çocuğn olsa bakar :) hem zaten çalışıyormşsn akşama kadr evde olmicksn bence sorun yaşamazsın...Biraz bekle eltin evlensn bakalım ondan örnek alırsın.

yani en başta eşine ve sonra ailesine bağlı olarak değişebilecek bi durum aslında eşin kv ile senin aranda dengeyi kurabilecek mi bu konuda çoğu erkek hatalı davranıyor sonradan öğrenseler de işi işten geçmiş herkes birbirinden nefret etmiş oluyo ve bu işler bence nişanlına ve karakterine bağlı.. ama şöyle bi durum da var ki ben pek görmedim açıkçası böyle evlenip de iyiki diyen tabi rahat bi kişiliğe sahipsen belki takmazsın kafan rahat eder.. ben en basitinden bi arkadaşımın evliliğini biliyorum eşinin işi olmadığı için kv ile aynı eve gelin oldu kv çok seviyorum sıkıntı çıkmaz diye diye gitti ama şimdi nefret ediyorum herşeyi yapmacık geliyor diyo.. yine de nişanlını zor durumda bırakma oturun konuşun derim kirada yapamazsanız kalkar gidersiniz ne de olsa ev sizin değil mi..

Back
X