- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Söyledim.Esine söyliyeceksin. O konusacak.
Sanırım annesiyle dertleşirken anlatıyor.Esin agizlarina laf veriyorsa siz kiminle konussaniz bos..
Hic muhattap olup konusmayin derim. Kendi calsin kendi soylesin.
Sizin aile iliskiniz sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz, bugun kus olursunuz yarin barisirsiniz, kimseye hesap verme durumunuz yok ki konusacaksinizHerkese iyi bayramlar ,
Hemen konuya geçiyorum. Bundan aylar önce ailemle bir konuda kırgınlığımız oldu ama küslük falan değil Çatışma diyelim. Kv bu çalışmayı biliyor büyük ihtimal eşim söyledi. Hatta geçen aylarda eşimin kuzeni de sormuştu ailenle gergin misiniz falan diye hiç yakın olmamamıza rağmen.
Bügünde bayram nedeniyle yine eşimin akrabasına gitmiştik. Herkes birbiriyle bayramlaşırken tam mutfağa gidiyorum su içeceğim o arada mutfakta Kv ile eşimin diğer kuzeni benim hakkımda Konuşuyor işte gonca ailesiyle küs bayramda görüşmemişler falan diyordu o kısmı duydum gerisini duymadım. Zaten ben gelince sustular.
Böyle birşey yok ama olmayan birşey hakkında dedikodu üretiyor bu konuyu kendisiyle konuşmalı mıyım ?
Kv ile pek içiçe değilim o Yüzden bu Tür durumlarda nasıl davranılır pek tecrübeli Değilim.
Sizce ne yapmalıyım ?
Ama şu var biz küs falan değiliz yani Asılsız dedikodu.Sizin aile iliskiniz sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz, bugun kus olursunuz yarin barisirsiniz, kimseye hesap verme durumunuz yok ki konusacaksiniz
Bugun ağzımı ArıyorKonuşun ama sohbet etmeyin.
-nasilsin?
-iyiyim?
-daha daha ?
-...
Annesiyle neyi dertleşiyorSanırım annesiyle dertleşirken anlatıyor.
Ama şu var biz küs falan değiliz yani Asılsız dedikodu.
Hee çok beklediler deseydin tövbe tövbe.Bugun ağzımı Arıyor
Ee ailen ne yapıyor bayramda beklemiştir diye
Annesiyle neyi dertleşiyor
Benim ailem ile görüşmemem onun derdi mi
Ama Kv klasik demiştir yani ailesine gitmedi küs vs diye yurdum insanı dedikodu sever
O zaman neden gitmediniz
Yani Kv böyle değerlendirir bizim akrabaya geliyor ailesine gitmiyor o Zaman onlarla küs
Düz mantık çıkarım yapmıştır
Hee çok beklediler deseydin tövbe tövbe.
En nefret ettiğim tür ağız arayan. Uzun sohbetlere gitmeyin, gerek yok. Kötü de olmamak için savuşturur tarzda yapmayin. Sonra esinize vay efendim eşin benle sohbet etmiyor demesin
Çünkü ailem uzakta bayramda da iznim yok çalışıyorum. O nedenle gidemedim.
Bu ne alaka yani, neyini dertlesiyor bunun. Koca kari gibi dedikodu mu yapıyor kocaman adamSanırım annesiyle dertleşirken anlatıyor.
Ama işte sizin ailenizle olan çatışmanuz anlaşmazlığınız ya da en ufak bir kırgınlığınız dahi eşiniz ve annesi arasında bir konuşmaya konu edilmemeliDertleşme , genel olarak günlük hayat hakkında Konuşmak sohbet etmek vs vs anlamında kullandım aslında üzüntüsünü paylaşmak anlamında değil.
Ay oyle olunca da kötü gelin oluyorsun bu sefer kocanın başının etini yer. Ee Malumun bizim erkekler hiç düşünmez karım haklımı, ailem yanlış mı yapıyor diye. Olan ailenin huzuruna olmasın. İyisi mi kocanın yanında aman anne canım canım anne eşin yokken show must go onO zaman konuşmamak en iyisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?