Kv ile konuşmalı mıyım ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Herkese iyi bayramlar ,
Hemen konuya geçiyorum. Bundan aylar önce ailemle bir konuda kırgınlığımız oldu ama küslük falan değil Çatışma diyelim. Kv bu çalışmayı biliyor büyük ihtimal eşim söyledi. Hatta geçen aylarda eşimin kuzeni de sormuştu ailenle gergin misiniz falan diye hiç yakın olmamamıza rağmen.
Bügünde bayram nedeniyle yine eşimin akrabasına gitmiştik. Herkes birbiriyle bayramlaşırken tam mutfağa gidiyorum su içeceğim o arada mutfakta Kv ile eşimin diğer kuzeni benim hakkımda Konuşuyor işte gonca ailesiyle küs bayramda görüşmemişler falan diyordu o kısmı duydum gerisini duymadım. Zaten ben gelince sustular.
Böyle birşey yok ama olmayan birşey hakkında dedikodu üretiyor bu konuyu kendisiyle konuşmalı mıyım ?
Kv ile pek içiçe değilim o Yüzden bu Tür durumlarda nasıl davranılır pek tecrübeli Değilim.
Sizce ne yapmalıyım ?

Sizin aile iliskiniz sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz, bugun kus olursunuz yarin barisirsiniz, kimseye hesap verme durumunuz yok ki konusacaksiniz

Bugun ağzımı Arıyor
Ee ailen ne yapıyor bayramda beklemiştir diye
Hee çok beklediler deseydin tövbe tövbe.
En nefret ettiğim tür ağız arayan. Uzun sohbetlere gitmeyin, gerek yok. Kötü de olmamak için savuşturur tarzda yapmayin. Sonra esinize vay efendim eşin benle sohbet etmiyor demesin

Annesiyle neyi dertleşiyor

Benim ailem ile görüşmemem onun derdi mi

Ama Kv klasik demiştir yani ailesine gitmedi küs vs diye yurdum insanı dedikodu sever

Dertleşme , genel olarak günlük hayat hakkında Konuşmak sohbet etmek vs vs anlamında kullandım aslında üzüntüsünü paylaşmak anlamında değil.

O zaman konuşmamak en iyisi :))

Çünkü ailem uzakta bayramda da iznim yok çalışıyorum. O nedenle gidemedim.

Kv bunu sorunca bu cevabı ona da vermişsinizdir

Ağzımı aradığını düşünmem ki bu durumda Kv sorsa

Yani benim ailem de başka şehirde neden gitmedin diye Kv sorsa hiç ağzımı arıyor küs müyüz diye düşünüyor demem

Dertleşme , genel olarak günlük hayat hakkında Konuşmak sohbet etmek vs vs anlamında kullandım aslında üzüntüsünü paylaşmak anlamında değil.
Ama işte sizin ailenizle olan çatışmanuz anlaşmazlığınız ya da en ufak bir kırgınlığınız dahi eşiniz ve annesi arasında bir konuşmaya konu edilmemeli

Bu olayda konuşulacak kişi eşiniz

Bak anlatma ona buna saçma sapan dedikodu yapıyor diyeceksiniz o anlatmazsa Kv de konuşamaz

Eşinize göre annesi anlatmaz kimseye ama genel geçer muhabbet ettim ben der çıkar kadın

O nedenle eşin anlatmayacak sizin eve dair hiçbir şey

O zaman konuşmamak en iyisi :))
Ay oyle olunca da kötü gelin oluyorsun bu sefer kocanın başının etini yer. Ee Malumun bizim erkekler hiç düşünmez karım haklımı, ailem yanlış mı yapıyor diye. Olan ailenin huzuruna olmasın. İyisi mi kocanın yanında aman anne canım canım anne eşin yokken show must go on

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…