Kv ile konuşmalı mıyım ?

Kendine neyse .İnsanlar kendıne pay cıkarıo böyle bı durumdan bıle

Bence net bir şekilde sizi ilgilendirmeyen konular hakkında konuşmayın de. Olsun bitsin. Benim düğününün olduğu zaman anne ve babamın da boşanma davası vardi. Ev diziyirduk o sıra esimde düğüne de 1 hafta vardi. Neyse bir iki kere eşimin yengesinden vs benim ailemin bosanmasiyla ilgilir bir iki şey konuştuklarını duymuştum. O gün de eşimin halası eee annen nerede nasıl gelecek mi falan gibilerinden ama imalı şekilde ağzımı aradı o anda halaya hiç bir şey demedim. Eve gittim eşimi aradım ' ailemden bir kişi daha ailemle ilgili konuşur yada ima ederse bu düğünü iptal ederim ne düğüne 1 hafta kalması ne ev ne eşyalar umrumda olur, kime neyi nasıl diyeceğin senin sorunun ama ben bir daha duymayacagim dedim' evliliğinin 3. Yılı bitti o gün bugündür ne bir ima ne bir arkadan konuşma ne bir laf bakış hiç bir şey duymadım da girmedim de. Kime ne ? Benim ailem benim ailemdir ve herkes haddini bilecek bu kadar. Umarım anlatabilmisimdir.

Terbiyesizler !!
Sinir oluyorum böyle insanlara onlara ne sanki çok çok Konuşmak istiyorlarsa kendi Hayatları hakkında konuşsunlar.

Buradaki en büyük suçlu eşiniz. 1. Sizin özelinizi neden annesine yetiştiriyor? 2. Neden size inanmıyor? Konuşmanız gereken kişi eşiniz bana kalırsa, sizi koruyup ailesini de susturması gereken kişi o. Tavrınızı eşinize net bir şekilde koyarsanız daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.

Söyledim.
Annem Özel şeyleri üçüncü kişilerle konuşmaz diyor. Bende sen anneni tanımıyorsun dedim.

Ben yalan mı söylüyorum neden bana inanmıyorsun demediniz mi? Bir de neden gidip annesine anlatmış?
Doğum Günüme benim ailem gelmedi güyya oradan çıkarmışlar görüşmediğimizi o Yüzden de kendileri çıkarım yapmışlar. Bunu diyor eşim.
Bende dedim ki git söyle onlara abuk sabuk dedikodular yapmasınlar. Tamam diyor.

Kızlar Allah aşkına şu eşlerinize annenizin ailenizin hiçbişeyini anlatmayın ya.... kan kusup şerbet için anlatmayın ilk kavgada diyecekleri sen annenler için de böyle diyordun olacak. Kimseyle konuşma sen de canım ne açıklama yapacaksın alakasız insanlara

İnsanlar ne kadar da boş Bundan sonrası için bence bekleyin. Tekrar bir şey duyarsanız o zaman eşinizi ve kayınvalidenizi uyarırsınız.

Yani insan evlenfiği kişiye bile anlatamayacaksa kime güvenecek (

İnsanlar ne kadar da boş Bundan sonrası için bence bekleyin. Tekrar bir şey duyarsanız o zaman eşinizi ve kayınvalidenizi uyarırsınız.

Eşimi uyardım. Ben konuşurum dedi. Onunda arada kalmasını istemiyorum ama ben bu odada otururken Kv yan odada brnim aile ilişkimi bir Başkasına anlatıyorsa bu eşime de Saygısızlık değil de ne ?

Yani insan evlenfiği kişiye bile anlatamayacaksa kime güvenecek (
Benim eşim dünya iyisi bir insan ama çok tecrübe ettim çevremle asla bişey anlatmam. Ne gerek var git arkadaşına dostuna anlat ama eşine anlatıp kredini düşürme. Seni sahipsiz kapı sanmasın. İlk 5 yıl bu dediğimi dinle sen sonra zaten en canın o olacak

Biz eşimle 7-8 senedir tanışıyoruz. Ilk defa böyle bir olay yaşadım

Biz eşimle 7-8 senedir tanışıyoruz. Ilk defa böyle bir olay yaşadım
Ben de 6 senelik ilişkinin üstüne evlendim ama maalesef çevremde çok boşanan var tecrübe ettik. İlk kavgada yapacakları bu..... üzgünüm. Şimdi çıkıp bana biz kime güveneceğiz demeyin anlık sinirler anlatırsın aklında kalır. Hatta bakın yakın akrabalarınız açıklarını olaylarını bile anlatmayın. Tavsiyemi dinlerseniz çok faydasını görürsünüz.

Aslında ben hep azaltarak anlatırım ama demek ki hiç anlatmamak gerekiyormuş.

Esinize dahi aile konularinizi anlatmamalisiniz.
Kv ise ürür ürür durur tepki vermeyin abartir devam eder. Onun amacı da dikkat çekmek zaten istediğini vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…