- Konu Sahibi Madamgonca
-
Yani sana yalan söylüyorsun, yanlış duymussun annem yapmaz diyor öyle mi.Söyledim.
O da annem özele düşkün biridir konuşmaz başkasıyla diyor.
Kendine neyse .İnsanlar kendıne pay cıkarıo böyle bı durumdan bıleHerkese iyi bayramlar ,
Hemen konuya geçiyorum. Bundan aylar önce ailemle bir konuda kırgınlığımız oldu ama küslük falan değil Çatışma diyelim. Kv bu çalışmayı biliyor büyük ihtimal eşim söyledi. Hatta geçen aylarda eşimin kuzeni de sormuştu ailenle gergin misiniz falan diye hiç yakın olmamamıza rağmen.
Bügünde bayram nedeniyle yine eşimin akrabasına gitmiştik. Herkes birbiriyle bayramlaşırken tam mutfağa gidiyorum su içeceğim o arada mutfakta Kv ile eşimin diğer kuzeni benim hakkımda Konuşuyor işte gonca ailesiyle küs bayramda görüşmemişler falan diyordu o kısmı duydum gerisini duymadım. Zaten ben gelince sustular.
Böyle birşey yok ama olmayan birşey hakkında dedikodu üretiyor bu konuyu kendisiyle konuşmalı mıyım ?
Kv ile pek içiçe değilim o Yüzden bu Tür durumlarda nasıl davranılır pek tecrübeli Değilim.
Sizce ne yapmalıyım ?
Ya küs de olursunuz olmazsiniz da neden baskasina hesap vereceksiniz. Sizin ailenizle varsa da problem bunun tarafi siz ve aileniz..baskalarina hesap verme durumunu gecin cidden..Ama şu var biz küs falan değiliz yani Asılsız dedikodu.
Yani sana yalan söylüyorsun, yanlış duymussun annem yapmaz diyor öyle mi.
Kendine neyse .İnsanlar kendıne pay cıkarıo böyle bı durumdan bıle
Bence net bir şekilde sizi ilgilendirmeyen konular hakkında konuşmayın de. Olsun bitsin. Benim düğününün olduğu zaman anne ve babamın da boşanma davası vardi. Ev diziyirduk o sıra esimde düğüne de 1 hafta vardi. Neyse bir iki kere eşimin yengesinden vs benim ailemin bosanmasiyla ilgilir bir iki şey konuştuklarını duymuştum. O gün de eşimin halası eee annen nerede nasıl gelecek mi falan gibilerinden ama imalı şekilde ağzımı aradı o anda halaya hiç bir şey demedim. Eve gittim eşimi aradım ' ailemden bir kişi daha ailemle ilgili konuşur yada ima ederse bu düğünü iptal ederim ne düğüne 1 hafta kalması ne ev ne eşyalar umrumda olur, kime neyi nasıl diyeceğin senin sorunun ama ben bir daha duymayacagim dedim' evliliğinin 3. Yılı bitti o gün bugündür ne bir ima ne bir arkadan konuşma ne bir laf bakış hiç bir şey duymadım da girmedim de. Kime ne ? Benim ailem benim ailemdir ve herkes haddini bilecek bu kadar. Umarım anlatabilmisimdir.
Söyledim.Buradaki en büyük suçlu eşiniz. 1. Sizin özelinizi neden annesine yetiştiriyor? 2. Neden size inanmıyor? Konuşmanız gereken kişi eşiniz bana kalırsa, sizi koruyup ailesini de susturması gereken kişi o. Tavrınızı eşinize net bir şekilde koyarsanız daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.
Ben yalan mı söylüyorum neden bana inanmıyorsun demediniz mi? Bir de neden gidip annesine anlatmış?Söyledim.
Annem Özel şeyleri üçüncü kişilerle konuşmaz diyor. Bende sen anneni tanımıyorsun dedim.
Doğum Günüme benim ailem gelmedi güyya oradan çıkarmışlar görüşmediğimizi o Yüzden de kendileri çıkarım yapmışlar. Bunu diyor eşim.Ben yalan mı söylüyorum neden bana inanmıyorsun demediniz mi? Bir de neden gidip annesine anlatmış?
İnsanlar ne kadar da boşDoğum Günüme benim ailem gelmedi güyya oradan çıkarmışlar görüşmediğimizi o Yüzden de kendileri çıkarım yapmışlar. Bunu diyor eşim.
Bende dedim ki git söyle onlara abuk sabuk dedikodular yapmasınlar. Tamam diyor.
Kızlar Allah aşkına şu eşlerinize annenizin ailenizin hiçbişeyini anlatmayın ya.... kan kusup şerbet için anlatmayın ilk kavgada diyecekleri sen annenler için de böyle diyordun olacak. Kimseyle konuşma sen de canım ne açıklama yapacaksın alakasız insanlara
İnsanlar ne kadar da boşBundan sonrası için bence bekleyin. Tekrar bir şey duyarsanız o zaman eşinizi ve kayınvalidenizi uyarırsınız.
Benim eşim dünya iyisi bir insan ama çok tecrübe ettim çevremle asla bişey anlatmam. Ne gerek var git arkadaşına dostuna anlat ama eşine anlatıp kredini düşürme. Seni sahipsiz kapı sanmasın. İlk 5 yıl bu dediğimi dinle sen sonra zaten en canın o olacakYani insan evlenfiği kişiye bile anlatamayacaksa kime güvenecek(
Biz eşimle 7-8 senedir tanışıyoruz. Ilk defa böyle bir olay yaşadımBenim eşim dünya iyisi bir insan ama çok tecrübe ettim çevremle asla bişey anlatmam. Ne gerek var git arkadaşına dostuna anlat ama eşine anlatıp kredini düşürme. Seni sahipsiz kapı sanmasın. İlk 5 yıl bu dediğimi dinle sen sonra zaten en canın o olacak
Ben de 6 senelik ilişkinin üstüne evlendim ama maalesef çevremde çok boşanan var tecrübe ettik. İlk kavgada yapacakları bu..... üzgünüm. Şimdi çıkıp bana biz kime güveneceğiz demeyin anlık sinirler anlatırsın aklında kalır. Hatta bakın yakın akrabalarınız açıklarını olaylarını bile anlatmayın. Tavsiyemi dinlerseniz çok faydasını görürsünüz.Biz eşimle 7-8 senedir tanışıyoruz. Ilk defa böyle bir olay yaşadım
Aslında ben hep azaltarak anlatırım ama demek ki hiç anlatmamak gerekiyormuş.Ben de 6 senelik ilişkinin üstüne evlendim ama maalesef çevremde çok boşanan var tecrübe ettik. İlk kavgada yapacakları bu..... üzgünüm. Şimdi çıkıp bana biz kime güveneceğiz demeyin anlık sinirler anlatırsın aklında kalır. Hatta bakın yakın akrabalarınız açıklarını olaylarını bile anlatmayın. Tavsiyemi dinlerseniz çok faydasını görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?