Kv ile küstüm. Yanlış mıyım?

Aman salla ne hali varsa görsün ne hakla sana eziyet ediyorlar. En güzel en Mutlu olduğun günlerde ve seni motive etmeleri gerekli günlerde. Benimde kaynanam oğluyla kavga edip bana saydı beddua etti bebeğime kadar şuan küsün. Eşime de bizi barıştırırsan seni boşarım bebeğimide alır giderim dedim çok net beni rezil eden ve ona hiç karşı gelmediğim takdir de bunları yapan biriyle uğraşamam sende uğraşma keyfine bak

Altin bilezik de ne yahu bari bi trabzon hasiri felan isteseydin.
Saka saka
Bende seni hakli buldum herseyinle ta ki barismayi maddiyata sokana kadar gercekten tuhaf ilk defa böyle birsey duydum

Arkadaslar.. Kv gil cimri. Barismak istemiyorum. Kocamda ailemi istemeyeni ben istemem diyor. Bende dinsizin hakkindan imansiz gelir diye istedim. Ne yapayim. Barisip ezilecegime. Pislik yaparsa 2şingirdatir sus derim. Belki boyle susar kv.
kocanda iş yok senin

Yuh diyorum ya şok yani
Okurken ayy ne kadar haklı diye düşünürken altın bilezik istediğiniz yeri tekrar tekrar okudum acaba yanlış mi anladım diye .
Allah aşkına bilezik ne alaka ya ?
Evet kayinvalideniz haksız ama işi ticarete dökerek siz de kayinvalideniz kadar haksız ve hadsizlik yapmışsınız diye düşunüyorum.
Böyle geline böyle kayinvalide demek ki ...
.

konunun sonuna kadar seni haklı buldum fakat barışma hediyesi bilezik istedim demek ne biliyim bana göre yanlış ters olmamış yani

Soğanın cücüğünüde dert etmişsiniz ya :) kayınvalidenizin davranışlarını beğenmedim ama onun tarafından sizede bakmak gerek ayrıca bilezikli özür dileme çok çıkarcı afedersiniz ama görgüsüzce olmuş biraz abartmışsınız bunun yerine görüşmeyi kesmeniz daha makul olurdu

Süper fikir ya kv agzına etsin bir bikezik alsın hop başının üstünde taşı kafan güzelmiş kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…