Kv ile küstüm. Yanlış mıyım?

Anlattıklarının hepsini doğru sayıyor ve salt senin gözünle olaylara bakıyorum;
o kadar ters davranılacak, çocuğumun sütü kesilene kadar psikolojik şiddet göreceğim kvden, eşim de buna göz yumacak.
Bunun maddi bir bedeli olsa, ödeyemezlerdi.

Bir bilezik diyorsunuz? Kvniz önden 3 bilezik taksa, 2si peşinden daha da eziyet etse kabulünüz yani?

Şaka mı bu acaba...Bunca şeyi yapan insandan barışma hediyesimi istediniz neden hiç muhatap olmasaydiniz madem sizde az deyimissiniz yani

Var var. Sende de var sıkıntı.
Kv çok sıkıntılı belli ama, sen de az bilezik değilsin. Ay pardon..Az fena değilsin.

şu mesafe denen şey illa küserek mi oluyor? barışma hediyene de koptum yani. kadın kaprisli ve kıskanç ama senin tavırların da çok basit kaçmış.

Allah aşkına canım ya, kocana gerekeni söylemişsin, kaynananla arana mesafe koymuşsun.. sen istemeden bilezik bile getirse bu durumda kabul etmemelisin!!! Düğündür, bayramdır gider gelirsin ama eline soğuk durmak için bir koz geçmişken, bir bilezikle her şeyi unuturum mesajı vermişsin bile..

Hediye karşı tarafın gönlünden koparsa hediyedir. Senin istemenle alınan şeyin adı hediye değildır. Konu sahibi çok açgözlü gördüm seni..karakterini bir bileziğe satacak kadar da şahsiyetsiz..kusura bakma fikrim bu..

yılandan çıyandan kaçar gibi kaç

Bilimin ışığında insan ilişkilerinin deki durumun geldiği son nokta..İki bilezik singirdatip kayinvalide yi susturmak
Eyyyy İsviçreli bilim adamları siz daha uyuyun.!!Biz bilim ve ilimde çığır atladık ohhh sefamiz olsun

Bilezik kısmını okuyana kadar haklı dedim ama bilezik az gelir ya set falan aldır ki daha çok eziyet etsin.

Bence çok iyi yapmışsın. Burdaki kadınların kaçırdığı birşey var. Kadının kalitesine göre davranmış konu sahibi . İyi de yapmış. Eğer zaten o kaynana insan olsaydı bu hareketleri yapmazdı. Niye gelin onun yaptıkları karşısında olgun davransın ki. Olgun olması gereken kişi kaynana olması gerekirken. Bilezikle onu iyice gıcık etmek istemiş ve bence o tarz bir kişiye yapılması gereken bu.

abi soğan cücüğü nedir ya alemsiniz
ayrıca barışma hediyesi olarak bilezik istemek ne alaka?? kırk yıl düşünsem böyle fikir aklıma gelmez. bence konu sahibi de az değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…