- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Ya oyle de simdi adam konuyu aciyor birde küsüyor ben mecbur muyum ya. Sanki biri hayatimi almis eline oyuncak gibi oynuyor... bir gun üst katina tasindirmaya calisiyir obur gun oglu geliyor sacma sapan konusuyor. Ben okul bitircem ben caliscam ben kaynana falan bakamam ya ....Daha ortada bir şey yokken boşuna üzülüp gerilme bence, öyle bi şey olursa da tavrını koyarsın.
Benim kayınvalide de evlenmeden önce ''ben kimseye yük olmucam, huzur evine kendim gidip yatıcam'' diyodu, 37 yıllık kocayı boşayıp, evdeki bekar kaynımı bırakıp sapa sağlamken ben sizinle otururum çocuğum dediYa oyle de simdi adam konuyu aciyor birde küsüyor ben mecbur muyum ya. Sanki biri hayatimi almis eline oyuncak gibi oynuyor... bir gun üst katina tasindirmaya calisiyir obur gun oglu geliyor sacma sapan konusuyor. Ben okul bitircem ben caliscam ben kaynana falan bakamam ya ....
O da beklenti icindedir muhakkak ki esim boyle bir sey soyledi herhalde.. onun annesi evlendiginden beri kayinvalidesine bakiyor ya bende mecburum zaten..Anladığım kadarıyla hu eşinizin lafı. Kv niz gelicem falan dememiş
Ayneenn aynisini kv banada diyordu ben yalbiz yasamayi seviyorum kimseyle oturamam diye daha simdiden zemin yapiyorlar... aslinda dun cevap vermeseydim daha iyiydi ama benim cevap vermememi veya ilerde konusuruz dememi olumluya yoracaklari icin simdiden fikrimi bilmesini istedim.Benim kayınvalide de evlenmeden önce ''ben kimseye yük olmucam, huzur evine kendim gidip yatıcam'' diyodu, 37 yıllık kocayı boşayıp, evdeki bekar kaynımı bırakıp sapa sağlamken ben sizinle otururum çocuğum dediKayınvalideler böyle de sen kayınpederin falan hayattayken boşuna gerilme, öyle bi şey olursa da ev ev üstüne olmayacağını dolaylı şekilde anlatıp dur.
Haklisiniz. Yoksa ilerde tepki vermemem bana eskiden birsey demiyordun ama ya donecek... adamin cani kavga istedi herhalde aksam aksamŞimdiden tepkini vermen çok iyi olmuş valla.
O devirler geçti artık, o kabul etmiş evlenmiş sen kayınvalideyi kabul ettin mi? Ya ben yaşlanınca gidip huzur evinde yatıcam gerçekten.Ayneenn aynisini kv banada diyordu ben yalbiz yasamayi seviyorum kimseyle oturamam diye daha simdiden zemin yapiyorlar... aslinda dun cevap vermeseydim daha iyiydi ama benim cevap vermememi veya ilerde konusuruz dememi olumluya yoracaklari icin simdiden fikrimi bilmesini istedim.
Öle olmuş çünkü kocan baya aranmış. Gitsin kızlarında kalsın öyle bişe olursa. Çekilirmi ya kv. Kendi annem olsa zorda kalmadkça aynı evde oturmak istemem. Zorda kalsamda istemem. Herkesin evi ayrı olacak öle evlilikmi olur.Haklisiniz. Yoksa ilerde tepki vermemem bana eskiden birsey demiyordun ama ya donecek... adamin cani kavga istedi herhalde aksam aksam
Yani bal tutan parmagini yalar. Aklinca benim cocuguma bakmayip eve kapatcak beni sonra kendi gelcek. Kimin cocuguna bakip evinin islerine kostuysan onlar baksin inanin aksam eve yedi bucukta gidiyorum esim yemek secer dokuzda anca yiyoruz bulasik vs bu arada aof kaydim var ev isi isyeri derken yetisemiyorum kadin bunlari gordugu halde hala gelmiyor gitmiyor diye sikayet edip bizim aramizi bozuyor.Öle olmuş çünkü kocan baya aranmış. Gitsin kızlarında kalsın öyle bişe olursa. Çekilirmi ya kv. Kendi annem olsa zorda kalmadkça aynı evde oturmak istemem. Zorda kalsamda istemem. Herkesin evi ayrı olacak öle evlilikmi olur.
Ahhh okurken içim şişti. Valla Allah sabır versin ya. Bide gelecek evine yerleşecek ona bakacaksın ha tüküreyim öle hayatın içineYani bal tutan parmagini yalar. Aklinca benim cocuguma bakmayip eve kapatcak beni sonra kendi gelcek. Kimin cocuguna bakip evinin islerine kostuysan onlar baksin inanin aksam eve yedi bucukta gidiyorum esim yemek secer dokuzda anca yiyoruz bulasik vs bu arada aof kaydim var ev isi isyeri derken yetisemiyorum kadin bunlari gordugu halde hala gelmiyor gitmiyor diye sikayet edip bizim aramizi bozuyor.
Benim malda mülkte gozum yok esim o arsayi uzerine aldigi gun arayip arsamiz oldu dediginde canim benim degil senin orasi sana hayirli olsun dedim ve hep oraya ev olursa annenler gecer dedim kac ddfa eger arsayi bunun karsiligi verdilerse istemiyorum zaten en basindan beri bir gram sevinmedim cunku bize baskasinin atina binen cabuk iner derlerdi o yuzden milletin uc kurusluk malinda gozum olmadi esimde bunu gayet iyi bilir... ama iste illa diyor ki huzurumuz bozulsun. Adam ailesini mutlu etmeye programlanmis sankisanırım o arsayı size karşılıksız yedirmeyecekler, herşeyin bir bedeli var işte
Benim malda mülkte gozum yok esim o arsayi uzerine aldigi gun arayip arsamiz oldu dediginde canim benim degil senin orasi sana hayirli olsun dedim ve hep oraya ev olursa annenler gecer dedim kac ddfa eger arsayi bunun karsiligi verdilerse istemiyorum zaten en basindan beri bir gram sevinmedim cunku bize baskasinin atina binen cabuk iner derlerdi o yuzden milletin uc kurusluk malinda gozum olmadi esimde bunu gayet iyi bilir... ama iste illa diyor ki huzurumuz bozulsun. Adam ailesini mutlu etmeye programlanmis sanki
Valla beni biraz tanidiysa esim kv ile ayni evde oturmayacagim dediysem oturmam ha cok israr ederse otursun anasiyla ben hic bozmam mutluluklariniAhhh okurken içim şişti. Valla Allah sabır versin ya. Bide gelecek evine yerleşecek ona bakacaksın ha tüküreyim öle hayatın içine
Taa o zaman anneannem dediki kizim kv seninle oturmak ister sakin ha gerekirse arsayi geri verin.. bende yok yaa olur mu destek olmak icin vs demiştim kokusu yeni cikiyor anladigim kadariyla esim de zemin hazirliyor. Ama benim en cok kirildigim esim benim ev isyeri okul bu kadar cirpinirken birebir sahitken bu kadar zorlanmama annesi tek bir yardim etmedigi halde demiyor o kiz cirpiniyor niye yardim etmiyorsun etmedigin halde niye engel oluyorsun demiyor... hakkim bir gram gectiyse helal etmiyorum onlaraaynen canım, senin yerinde olsam ben de istemezdim, çünkü iyilik yapıyor gibi görünürler ama arka plan asla öyle değildir. Yıllarca kafana kakılmasıda cabası...
Daha ortada bişi yok canını sıkma şimdiden ama konu açıldıkça hep böyle net ol, küserse küssün sen git yat küstügü gibi kendi barışsın sen adım atmaValla beni biraz tanidiysa esim kv ile ayni evde oturmayacagim dediysem oturmam ha cok israr ederse otursun anasiyla ben hic bozmam mutluluklarini
Bende dedimki sen bosancam diye evini barkini birakip oraya gittin kim aradi beni ben maasimi alamamistim otobuse bile cuzdanimi unuttum binebilir miyim dedim evde bir kuru ekmegim yoktu sabahtan tavuk pilav yapip aksama kadar onu yedim kim aradi beni kizim iyi misin ne yedin ne ictin diye dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?