Kv ilerde bizimle yasayacakmis :)

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Esimin canı zaten dün tartisma istiyordu neredeyse. Ablasi ve enistesiyle avm ye gittik ablasinin oglunun sunnet dugunu var elbiselerimize uygun takı almak icin. Esime sakayla karisik orda taki alcam diye iki uc kez sirinlik yaptim eve gelince uc kez soyluyorsun sanki ben sana para vermiyorum falan dedi sirince soyledim ama dedim onlar oyle anlamaz ama dedi neyse kapattik konuyu birden dediki su suratindaki makyaja bak on kat falan dedi bayagi bozuldum dusa girdim. Cikinca guzelce dediki su guzelligini kapatiyorsun makyajla onun icin dedim ben dedi. Haydi onada tamam gonlumu aldi. Sonra bir konu gecti sakayla kucuk beyninle bunumu dusunuyorsun sen diyince pardon ? Dedim yaa ben saka yaptim bilmem ne dedi . İki dk sonra laf soktum kucuk beynimle bunuda dusundum diye iste ozur falan dileyp saka yaptim dedi. En son bomba geliyor.... ya biz niye araba aliyoruz ki ev alalim dedi bende evet daha mantikli dedim annesi diyormuski arsayi satin ustune kredi cekin(arsayi babaannesi verdi esime) bende orasi degerlencek satilmasin ev olursa eger annen oturur orda dedim. Annemin emekli maasi olcak eve ihtiyacimi olcak dedi niye olmasin ki emekli maasi nekadar sanki dedim . Adam demesin mi babaannemle babama allah korusun birsey olursa annem bizimle yasar. Ay ictigim cay burnumdan gelcekti olmaz oyle sey dedim. Niye daha once olur diyordun dedi. (Kadin ozaman melek gibiydi) bende olmaz iste bunlar suan konusulcak seyler degil tartisma olmasin canim dedim bayagi israr etti niye niye bi soyle anlamiyorum falan dedi. Bende dedimki sen bosancam diye evini barkini birakip oraya gittin kim aradi beni ben maasimi alamamistim otobuse bile cuzdanimi unuttum binebilir miyim dedim evde bir kuru ekmegim yoktu sabahtan tavuk pilav yapip aksama kadar onu yedim kim aradi beni kizim iyi misin ne yedin ne ictin diye dedim. Ben birsey demiyorum dedi sonra gel uyuyalim canim dedim sen uyu dedi tam opecektim giderken eliyle itti. Yattim uyudum bende. Birde soyle bir ayrinti var bana cocugun olursa oturur bakarsin ben bakmam diyor beni dibinde oturtuyor. Kizlarinin cocuguna bakiyor onlar ekonomik ozgurluklerini alsin diye. Benim bir gunum var ev temizlemek icin bir yere gezmeye giderken sen calisiyorsun diyolar akrabalarina gidince ben temizlik yapcam diyince gelmiyoo gitmiyooo bizi sevmiyoo oluyor. (hizmeti kim yapcak yoksa) kendi kizlarinin evinin temizligini utusunu yemegini yapiyor bana bir tas fazladan yapmiyor sonra caya cagiriyor biz hala evde yemek pisirmeye calisirken gidemeyince caya bile gelmiyor oluyor. Bana yardim etmek cocuguma bakmak zorunda degil ama engel de olmasin benim cocuguma anneannem bakcaksa ben onun yaninda otururum hala beni dibine sokmaya calisiyor. Dun agzima geldi geldi soyleyemedim annen gencken kime kosuyorsa ev isi yardimi cocuk bakimi vs. Yalniz kalinca da onlar alsin yanina demek istedim daha kotu oluruz diye soylemedim... ben ne yapayim nerelere gideyim bir akil verin bunlarin arasinda kafayi yiycem

Daha ortada bir şey yokken boşuna üzülüp gerilme bence, öyle bi şey olursa da tavrını koyarsın.
Ya oyle de simdi adam konuyu aciyor birde küsüyor ben mecbur muyum ya. Sanki biri hayatimi almis eline oyuncak gibi oynuyor... bir gun üst katina tasindirmaya calisiyir obur gun oglu geliyor sacma sapan konusuyor. Ben okul bitircem ben caliscam ben kaynana falan bakamam ya ....

Anladığım kadarıyla hu eşinizin lafı. Kv niz gelicem falan dememiş

Benim kayınvalide de evlenmeden önce ''ben kimseye yük olmucam, huzur evine kendim gidip yatıcam'' diyodu, 37 yıllık kocayı boşayıp, evdeki bekar kaynımı bırakıp sapa sağlamken ben sizinle otururum çocuğum dedi Kayınvalideler böyle de sen kayınpederin falan hayattayken boşuna gerilme, öyle bi şey olursa da ev ev üstüne olmayacağını dolaylı şekilde anlatıp dur.

Ayneenn aynisini kv banada diyordu ben yalbiz yasamayi seviyorum kimseyle oturamam diye daha simdiden zemin yapiyorlar... aslinda dun cevap vermeseydim daha iyiydi ama benim cevap vermememi veya ilerde konusuruz dememi olumluya yoracaklari icin simdiden fikrimi bilmesini istedim.

O devirler geçti artık, o kabul etmiş evlenmiş sen kayınvalideyi kabul ettin mi? Ya ben yaşlanınca gidip huzur evinde yatıcam gerçekten.
Sen de akıllıca hareket et bacım durup dururken kocanın antipatisini kazanma boşu boşuna. Fikrini sakin zamanlarda direk değil dolaylı yollardan söyle.

Haklisiniz. Yoksa ilerde tepki vermemem bana eskiden birsey demiyordun ama ya donecek... adamin cani kavga istedi herhalde aksam aksam
Öle olmuş çünkü kocan baya aranmış. Gitsin kızlarında kalsın öyle bişe olursa. Çekilirmi ya kv. Kendi annem olsa zorda kalmadkça aynı evde oturmak istemem. Zorda kalsamda istemem. Herkesin evi ayrı olacak öle evlilikmi olur.

Yani bal tutan parmagini yalar. Aklinca benim cocuguma bakmayip eve kapatcak beni sonra kendi gelcek. Kimin cocuguna bakip evinin islerine kostuysan onlar baksin inanin aksam eve yedi bucukta gidiyorum esim yemek secer dokuzda anca yiyoruz bulasik vs bu arada aof kaydim var ev isi isyeri derken yetisemiyorum kadin bunlari gordugu halde hala gelmiyor gitmiyor diye sikayet edip bizim aramizi bozuyor.

Ahhh okurken içim şişti. Valla Allah sabır versin ya. Bide gelecek evine yerleşecek ona bakacaksın ha tüküreyim öle hayatın içine

sanırım o arsayı size karşılıksız yedirmeyecekler, herşeyin bir bedeli var işte
Benim malda mülkte gozum yok esim o arsayi uzerine aldigi gun arayip arsamiz oldu dediginde canim benim degil senin orasi sana hayirli olsun dedim ve hep oraya ev olursa annenler gecer dedim kac ddfa eger arsayi bunun karsiligi verdilerse istemiyorum zaten en basindan beri bir gram sevinmedim cunku bize baskasinin atina binen cabuk iner derlerdi o yuzden milletin uc kurusluk malinda gozum olmadi esimde bunu gayet iyi bilir... ama iste illa diyor ki huzurumuz bozulsun. Adam ailesini mutlu etmeye programlanmis sanki

aynen canım, senin yerinde olsam ben de istemezdim, çünkü iyilik yapıyor gibi görünürler ama arka plan asla öyle değildir. Yıllarca kafana kakılmasıda cabası...

Ahhh okurken içim şişti. Valla Allah sabır versin ya. Bide gelecek evine yerleşecek ona bakacaksın ha tüküreyim öle hayatın içine
Valla beni biraz tanidiysa esim kv ile ayni evde oturmayacagim dediysem oturmam ha cok israr ederse otursun anasiyla ben hic bozmam mutluluklarini

aynen canım, senin yerinde olsam ben de istemezdim, çünkü iyilik yapıyor gibi görünürler ama arka plan asla öyle değildir. Yıllarca kafana kakılmasıda cabası...
Taa o zaman anneannem dediki kizim kv seninle oturmak ister sakin ha gerekirse arsayi geri verin.. bende yok yaa olur mu destek olmak icin vs demiştim kokusu yeni cikiyor anladigim kadariyla esim de zemin hazirliyor. Ama benim en cok kirildigim esim benim ev isyeri okul bu kadar cirpinirken birebir sahitken bu kadar zorlanmama annesi tek bir yardim etmedigi halde demiyor o kiz cirpiniyor niye yardim etmiyorsun etmedigin halde niye engel oluyorsun demiyor... hakkim bir gram gectiyse helal etmiyorum onlara

Valla beni biraz tanidiysa esim kv ile ayni evde oturmayacagim dediysem oturmam ha cok israr ederse otursun anasiyla ben hic bozmam mutluluklarini
Daha ortada bişi yok canını sıkma şimdiden ama konu açıldıkça hep böyle net ol, küserse küssün sen git yat küstügü gibi kendi barışsın sen adım atma

Gogsume okuz oturdu. siz bu adami nasil affettiniz? yediginiz ictiginiz onun umrunda olmamis annesi mi arayacak? sizin aileniz nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…