- 21 Eylül 2017
- 2.840
- 7.051
- 158
- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Size bakarım doğur diyen kv. Hakkıma girdi yine diyemezsiniz bence ama sizin tabirle hakkınıza giren de kv. Elti kendi hayatını yaşıyor. Sizi umursadığını sanmıyorum. Sevmediğiniz için kızgınlığınızı ona yönlendiriyorsunuz.Valla genel anlamda çocuklar onu yoruyor ama o sadece bana söyleniyor.
Elti nasıl hakkınıza girmiş oldu onu anlamadım. Ayrıca kv çalışmamanıza rağmen 3 sene çocuğunuza bakmış. Çalışmıyosunuz, tek çocuğunuz var derdiniz ne tam olarak neden kayınvalideye baktırmak istiyosunuz?
Bakıcı tutsaydınız o zaman? Neden tutmadınız?Bakıcı tutsaydım bu kadar yorulmazdım inanın ki. Ben maddi manevi her desteği verdim veriyorum.
Bakıcı tutsaydınız o zaman? Neden tutmadınız?
Yani bi öğrenemediniz sizin çocuğunuza kimsenin bakmak zorunda olmadığını. Yılan falan demişsiniz ne biliyorsunuz eltinin hiç bişey yapmadığını? Yani madem yapıyosunuz başkasına güvenmeyin ya ayıptır günahtır o insanlaraHanımlar selam, Kayınvalidem ilk çocuklarınıza bakarım demişti. Ben çocuğum olduktan sonra çalışmadım 5 yıl kadar. Sonra borçlandık ve işe döndüm. Elti kişisinın ilk çocuğuna baktı büyüttü, o da 2.cocuğum olunca çalışmayacağım dedi ama çalışmaya devam ediyor. Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.Elti kişisi 2.cocuğunu da kv başına bıraktı.Kadın toplamda 3 cocuğa bakıyor. Ben herşeyini yapıyorum, yemek yapıyorum bırakıyorum temizliğini yapıyorum. Destek oluyorum.Elti kişisi arsız, çocukları bırakıp rahat rahat işe gidiyor. Sonuç itibari ile benim hakkıma girdi elti yılanı. Kv 'de ona birşey diyemiyor.Kızım bak böyle böyle artık ben bakamıyorum zaten ılk cocuguna baktım buyuttum vs diye.Kv hergün bana sitem ediyor.Sanki benim 2.cocuğuma bakar gibi sitemler, söylenmeler.Yahu bana neden söyleniyorsun ? Ben herşeyini yapıyorum destek oluyorum maddi manevi.Diğer gelinin 1 bardak çay vermiyor ve ona bir kere sitem ettiğini görmedim sanmıyorum zaten cesaret edemez de ona sitem etmeye. Tamam ben kayınvalideme güvenip çocuk doğurmadım ki zaten oturdum çocuğuma da baktım. Ben bugün işten ayrılsam eltim kv hasta, yaslandı bakamıyor deyip işe bırakmayacak ki. 1 cocuk eksildi. 3 - 5 sene daha fazla çalışırım zihniyetinde. Fikirlerinizi rica ediyorum.Eltı yılanıyla da 3 senedır hemen hemen konusmuyorum, görüşmüyorum.
Yani bi öğrenemediniz sizin çocuğunuza kimsenin bakmak zorunda olmadığını. Yılan falan demişsiniz ne biliyorsunuz eltinin hiç bişey yapmadığını? Yani madem yapıyosunuz başkasına güvenmeyin ya ayıptır günahtır o insanlara
Yazık ya kadın üç çocuğa bakıyor üzücü. Elti yılanı ne ya demek böyle böyle düşman oluyor eltiler. O bırakıyorsa kv de bakamam desin. Birde bu iş girip çıkayım birşey mi her ikinizde çalışıyorsanız çaresine bakacaksınız. Kadina ve çocuklara yazik.
Sanane?Kendisi suistimalci, sömürgeci, bencil. Sadece kendisini düşünüyor.
Çünkü sizin 1 onun 2 bakıyor siz yapıyorsunuz o yapmıyor diye dert yanıyorsunuz.Siz neden beni linçliyorsunuz tabiki bakmak zorunda değil. Bende zorunlu tutmadım oturdum kendim baktım.
3 sene az mı? Sanki 3 günden bahsediyorsunuz. Sitemlerden rahatsızlandı başka bir yok bulun. Bende 3 toruna bakmak zorunda bırakılsam sessiz kalamazdım.
Siz mi ettiniz 15 sene hizmet? Size niye bu kadar dert oldu anlayamadım tam olarakDiğer gelinine 15 senedır hizmet ediyor az mı ? 15 sene herşeyini yaptır yetmedi 2.cocğunu da bırak baksın bakmak zorunda de.
Az değil ki bu, daha ne olsun?Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.
Size ne? Kayınvalidenizin ağzı yok mu, eltinize laf söylemesi gereken kişi o. Sizlik durum yok. Size de çok dırdır yapıyorsa alın çocuğunuzu kreşe verin ya da bakıcı tutun. Ya da çalışmayın kendiniz bakın. Kadın hasta demişsiniz başında 3 tane çocuk var. Ben arkadaşımın 3 yaşındaki çocuğuna 3 saat bakarken bile yoruluyorum aman bir şey olmasın diye düşünmekten, yaşlı kadın napsın?Diğer gelinine 15 senedır hizmet ediyor az mı ? 15 sene herşeyini yaptır yetmedi 2.cocğunu da bırak baksın bakmak zorunda de.
Memnun değilseniz kızınızı babaannesine bırakmayın.Diğer gelinine 15 senedır hizmet ediyor az mı ? 15 sene herşeyini yaptır yetmedi 2.cocğunu da bırak baksın bakmak zorunda de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?