Kv ilk çocuklarınıza bakarım demişti.

Valla genel anlamda çocuklar onu yoruyor ama o sadece bana söyleniyor.
Size bakarım doğur diyen kv. Hakkıma girdi yine diyemezsiniz bence ama sizin tabirle hakkınıza giren de kv. Elti kendi hayatını yaşıyor. Sizi umursadığını sanmıyorum. Sevmediğiniz için kızgınlığınızı ona yönlendiriyorsunuz.

Çocuğum doğduktan sonra ben çalışmadım çocuğumu büyüttüm son 3 yıldır çalışmamdan öturu kv bakıyor. Sonuç itibari ile 1 cocuğa yeri geliyor ınsan zor bakarken eltı kısısı 2. cocuğu doğurdu kv başına bıraktı. Sonuç itibari ile benım cocuğuma bakarken bunu yaptı.Bakamayacağını bılmıyor mu sırf hayır dıyemıyor dıye emrıvakı yapıp cocuğunu bırakıp ıse gıttı.Vay efendım evde duramazmıs bakamazmıs.Doğurmasaydın o zaman.

Yani bi öğrenemediniz sizin çocuğunuza kimsenin bakmak zorunda olmadığını. Yılan falan demişsiniz ne biliyorsunuz eltinin hiç bişey yapmadığını? Yani madem yapıyosunuz başkasına güvenmeyin ya ayıptır günahtır o insanlara

Yazık ya kadın üç çocuğa bakıyor üzücü. Elti yılanı ne ya demek böyle böyle düşman oluyor eltiler. O bırakıyorsa kv de bakamam desin. Birde bu iş girip çıkayım birşey mi her ikinizde çalışıyorsanız çaresine bakacaksınız. Kadina ve çocuklara yazik.

Siz neden beni linçliyorsunuz tabiki bakmak zorunda değil. Bende zorunlu tutmadım oturdum kendim baktım.

Yılan olmasa yılan demem.Bencil sömürücü. Kendine hizmet ettiriyor. Daha ne kadar düşman olabilirim ki evet bizi bu duruma kv adaletsizliği getirdi.

Siz neden beni linçliyorsunuz tabiki bakmak zorunda değil. Bende zorunlu tutmadım oturdum kendim baktım.
Çünkü sizin 1 onun 2 bakıyor siz yapıyorsunuz o yapmıyor diye dert yanıyorsunuz.
Kadın bakmak zorunda da değil, neticede sizinde çocuğunuza bakılıyor niye takılıyosunuz bu kadar elti kişisine ? Çocuğunuz neredeyse okul yaşına gelmiş. İnsanların kişisel ilişki dinamiğini bilmiyorsunuz. Belki kaynana eltiye başka şeyler söylüyor ne biliyosunuz? Yani hiç göremeyeceği bi yerden çekiştiriyor yılan falan diyorsunuz çok dert ettiyseniz yüzüne söyleyin

3 sene az mı? Sanki 3 günden bahsediyorsunuz. Sitemlerden rahatsızlandı başka bir yok bulun. Bende 3 toruna bakmak zorunda bırakılsam sessiz kalamazdım.

Diğer gelinine 15 senedır hizmet ediyor az mı ? 15 sene herşeyini yaptır yetmedi 2.cocğunu da bırak baksın bakmak zorunda de.

Eltiniz için yılan, arsız, bencil gibi ifadeleri kullanmanız çok çirkin. Bu kayınvalidenizin seçimi, kimse kimseyi zorlamıyor sonuçta.
Sizin çocuğunuza da 3 sene bakmış, hala da bakıyor anladığım kadarıyla. Öyle bir anlatmışsınız ki hiç bakmamış sanacak insanlar. Ortada bir yılanlık var ama kesinlikle eltide değil. Sizin zihniyetinizde kişilere hiç rast gelmemek dileğiyle.

Diğer gelinine 15 senedır hizmet ediyor az mı ? 15 sene herşeyini yaptır yetmedi 2.cocğunu da bırak baksın bakmak zorunda de.
Size ne? Kayınvalidenizin ağzı yok mu, eltinize laf söylemesi gereken kişi o. Sizlik durum yok. Size de çok dırdır yapıyorsa alın çocuğunuzu kreşe verin ya da bakıcı tutun. Ya da çalışmayın kendiniz bakın. Kadın hasta demişsiniz başında 3 tane çocuk var. Ben arkadaşımın 3 yaşındaki çocuğuna 3 saat bakarken bile yoruluyorum aman bir şey olmasın diye düşünmekten, yaşlı kadın napsın?

Memnun değilseniz kızınızı babaannesine bırakmayın.
Kadın bir şekilde bakıyor mı sizin çocuğunuza bakıyor, ya bazı şeyleri görmezden geleceksiniz ya da başka bir yıl bulacaksınız. Kendinizi doldurup durmayın elti üzerinden.

Büyük konuşmayayım ama ileride kv olursam çocuk falan bakmam ha bir yerlere gitmesi gerekir 1 2 gün bakarım da fazlası aşar. Çocuğumu büyütmüşüm evlendirmişim birde senelerdir torun bakarsam ben ne ara dinlenip hayatımı yaşayacağım yaşlılığımda bari rahat olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…