- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Ay bende bakmam sjsjdk düşünsene 20-25 sene kendi çocuğunu büyütüp 50 yaşına 60 yaşına geleceksin bide o yaşta bidaha bakacaksın sonra vay efendim yılan eltiye daha fazlasını yaptın diye çemkireceklerOglum olsa gelinime asla yardım etmezdim shshs
Bende etmem kolay kolay.Oglum olsa gelinime asla yardım etmezdim shshs
Kesinlikle katılıyorum. Ben de kreşe verirdim.kadin birinin bir cocuguna 3 sene otekinin 2 cocuguna yillarca bakmis hala yaranamiyor.
bedava bakicin miydi bu kadin, bakacagim demis bakmiş artik düş yakasindan ver cocugunu krese, anaokuluna.
cocuga da yazik, babaanne evinde tv izlemek disinda ne yapiyor ki?
Kahrolsun emperyalist kaynanalarKendisi suistimalci, sömürgeci, bencil. Sadece kendisini düşünüyor.
Bu sorunlar kb ile eltiniz arasında ...sizlik bişey yok ki.Hanımlar selam, Kayınvalidem ilk çocuklarınıza bakarım demişti. Ben çocuğum olduktan sonra çalışmadım 5 yıl kadar. Sonra borçlandık ve işe döndüm. Elti kişisinın ilk çocuğuna baktı büyüttü, o da 2.cocuğum olunca çalışmayacağım dedi ama çalışmaya devam ediyor. Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.Elti kişisi 2.cocuğunu da kv başına bıraktı.Kadın toplamda 3 cocuğa bakıyor. Ben herşeyini yapıyorum, yemek yapıyorum bırakıyorum temizliğini yapıyorum. Destek oluyorum.Elti kişisi arsız, çocukları bırakıp rahat rahat işe gidiyor. Sonuç itibari ile benim hakkıma girdi elti yılanı. Kv 'de ona birşey diyemiyor.Kızım bak böyle böyle artık ben bakamıyorum zaten ılk cocuguna baktım buyuttum vs diye.Kv hergün bana sitem ediyor.Sanki benim 2.cocuğuma bakar gibi sitemler, söylenmeler.Yahu bana neden söyleniyorsun ? Ben herşeyini yapıyorum destek oluyorum maddi manevi.Diğer gelinin 1 bardak çay vermiyor ve ona bir kere sitem ettiğini görmedim sanmıyorum zaten cesaret edemez de ona sitem etmeye. Tamam ben kayınvalideme güvenip çocuk doğurmadım ki zaten oturdum çocuğuma da baktım. Ben bugün işten ayrılsam eltim kv hasta, yaslandı bakamıyor deyip işe bırakmayacak ki. 1 cocuk eksildi. 3 - 5 sene daha fazla çalışırım zihniyetinde. Fikirlerinizi rica ediyorum.Eltı yılanıyla da 3 senedır hemen hemen konusmuyorum, görüşmüyorum.
Akli olan kendine baksin valla ruhende bedenende bunu epeyidir hastanelerde olan gozlemleyen biri olarak yaziyorum fedakar kadinlar o coluk cocuk diye omrunu veren kadinlar buralarda ya bakici elindeler yada bes karis surat yuksek seslerle koridorlarda birbirini yiyenlerin lutfen tamam bgn ben kalayiminin kaprisini cekiyorlar bir adimda konu yapmasaydin etmeseydin sen bize ne yapina donuyorBende etmem kolay kolay.
Yarın o kadına bir şey olsa yardımcı olmamak için herkes bir köşeye kaçar. Kadın torunlarını bakacağım diye yıllardır ne kadar yıpranmıştır. Hiç oralı olmamak lazım. Zaten her türlü kötü oluyorsun, baştan ol kafan rahat etsin.
Kendisi suistimalci, sömürgeci, bencil. Sadece kendisini düşünüyor.
çok merak ettim bunları kv söylediniz miYahu bana neden söyleniyorsun ? Ben herşeyini yapıyorum destek oluyorum maddi manevi.Diğer gelinin 1 bardak çay vermiyor ve ona bir kere sitem ettiğini görmedim sanmıyorum zaten cesaret edemez de ona sitem etmeye.
Buradan bakınca kusura bakmayın,siz de pek farklı durmuyorsunuz. Rahat bırakın kadını, birbirinize inada çalışıyorsunuz resmen .Filler tepişirken olan çimene oluyor anlaşılanKendisi suistimalci, sömürgeci, bencil. Sadece kendisini düşünüyor.
e keske bakici tutsaydin , ayni para cikardi cebinden madem. hem arada iki supurge tutar iki tas corba kaynatirdi rahatlardin hem de tv vermezdi, senin istediğin gibi yetisirdi, hem de kvye minnet etmezdin.Bakıcı tutsaydım bu kadar yorulmazdım inanın ki. Ben maddi manevi her desteği verdim veriyorum.
Sen de doğurmasaydın o zaman ?Çocuğum doğduktan sonra ben çalışmadım çocuğumu büyüttüm son 3 yıldır çalışmamdan öturu kv bakıyor. Sonuç itibari ile 1 cocuğa yeri geliyor ınsan zor bakarken eltı kısısı 2. cocuğu doğurdu kv başına bıraktı. Sonuç itibari ile benım cocuğuma bakarken bunu yaptı.Bakamayacağını bılmıyor mu sırf hayır dıyemıyor dıye emrıvakı yapıp cocuğunu bırakıp ıse gıttı.Vay efendım evde duramazmıs bakamazmıs.Doğurmasaydın o zaman.
ben kres dedim cocuk 5 yasinda, yakinda zorunlu ilkokul cagi gelecek. beles bakiciyi eltiye kaptırmama hirsindan cocuk evde tv kosesinde beyni eriyerek büyüyor. anaokuluna bile gitmemis.Kesinlikle katılıyorum. Ben de kreşe verirdim.
Orada günü oyunla ve aktivitelerle geçiriyor çocuklar. Evde bütün gün ne kadar oyun oynayabilirsin ki?
Babaanne, anneanne desen söylediğin gibi ancak tv izler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?