Kv ilk çocuklarınıza bakarım demişti.

Belki onun çocukları daha sakin uslu çocuklardır. Sizinkiyke daha fazla yoruluyorsa bakmak istemiyordur.

ya bu çocuk nasıl 5 yaşında

çocuk olunca 5 yıl çalışmamış zaten
sonra da 3 yıl çalıştım diyor

ben 5+3 8 buluyorum hanımlar bu çocuk nasıl 5 yaşında?
bu çocuklar neden okula gitmiyor ? 5 yaşındaki çocuğa evde mi bakılır?

Kendime not.. emekli olduktan sonra hiçbir toruna bakmak yok. Zaten çocukları büyütmüşüm bir yandan da çalışmışım tam rahat edeceğim zamanda bir de torun bakarsam kafama tüküreyim.

İmza alanında doğumdan bugüne 2477 geçtiği yazıyor.6 yıl falan sanırım. Kendide çocuğun yaşını yazmamış zaten. Eltiye olan hırsından çocuğu ilkokulda göndermedi heralde

Bu kv aynı anda kaç çocuğa bakıyor. Ben okul yok 2 ay bu çocukları nasıl evde tutacağım diye depresyona giriyorum. Bu kv nin yaptığını ben anne olarak nasıl yapamıyorum beceriksizlik bende mi

Size ne anlamadım. Kendiniz cocuğunuza bakmışsınız..kv ile beraber mı yaşıyorsunuz.

İnsanların tam rahat edecekleri dönemde kucaklarına bebek verilmesine karşıyım.
Ayrıca kadın sizin çocuğunuza da bakmış 3 sene dolu dolu. Ellerinden öperim deyip kenara çekileceksiniz.
Elti kavgası kaynanayı ortadan ikiye bölmeye kadar gidecek galiba.

İmza alanında doğumdan bugüne 2477 geçtiği yazıyor.6 yıl falan sanırım. Kendide çocuğun yaşını yazmamış zaten. Eltiye olan hırsından çocuğu ilkokulda göndermedi heralde
burdaki bazı konular gerçekten böyle matematiğe isyan gibi oluyor, çok şaşırıyorum

ya kendinden haberi yok seneleri çift çift sayıyor
ya matematik bilmiyor insanlar anlamıyorum

ha ama elti uzaya çıktı deseler roketsiz uzaya çıkacak bir hırs görüyorum konu sahibinde, nasıl 2.yi yapmamış ona nispetinden bilemedim.

E kv sözünden dönmemiş ki, bakiyor sizinkine de.
Eltiniz ikinciyi dogurunca napacak kadin, "kontenjan doldu ikinciyi almam, baskasina birak" mi diyecek. Kabul etmis iste.

Sanki eltinin ikinci çocuğuna bakmak icin sizinkini sokaga salmış.

Sizinki ne kadar torunsa, eltininkiler de torun.

Çocuklara bak büyüt,evlendir sonra gelinlerin sidik yarıştırmalarının ( bunu da bugün her konuya yazdım )ortasında kal.Elti bencil , hatalı ,yılan siz niye onunla iddialaşıyorsunuz????

Çocuğu bakıcı yada kreşe verin. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Maddi manevi destek vermeyin.

Arkadaşlar takıldığımız hususları kısa ve öz anlatmaya çalışıyoruz.Tüm yorumlarınızı okudum.Bana haksızlık yapılan husus çok oldu.Herkes anladığı kadar yorumluyor.Çocuğum kreşe anaokukuna gıttı.İlkokul 3. sınıf öğrencısı ve gayet başarılı.Yabancı dil öğreniyor. Basketbol oynuyor.Küçükken de jimnastik, yüzme gibi şeylere gitti. Güzel yetişiyor.Sanırım ben kendimi izah edemedim.Ben de forumdaki konulara yorum yapıyorum ama kimseyi kırmadan yapmaya çalışıyorum. Siz şimdi beni tanımazsınız etmezsini ne yaşadığımı ne yaşattıklarını bilmezsiniz 2 satır okuyup acımasızca yorum yapıyorsunuz. Birdaha bu siteye girmeyeceğim. Biraz empati.

Çok terbiyesiz kadınlar var ya. Bakmak zorunda kafasındalar. Belli ki diğer elti de öyle. Kadın söyleyemiyorum demiş. Zavallı kayınvalide. Söylese de söz geçiremiyor belliki. Anlayacak biri yok karşısında. İki eltinin çocuklarını da postalarım ne mok yiyorsanız yiyin diye. Aaaaa ama.

Ne yaşadığını bilmediğimiz için yszdığın 2 satır şeye göre yorum yapıyoruz. Bu yorumundan sonra ben senin derdinin ne olduğunu hiç anlamadın. Eltiyle yarışmak mı istiyorsun. 2. Çocuğumu istiyorsun. Kaynana bakamaz diye korkuyorsun

Aynen ben de böyle anladım. 8 yaşındaki çocuğun daha nesine baktırıyor acaba.

Ne yaşadığınızı bilemeyiz tabi ki. Biz buraya yazdığınız kadarıyla yorum yapıyoruz ve buraya yazdıklarınıza göre de haksız görünüyorsunuz üzgünüm. Ha başka detaylar vardır sizi haklı çıkaracak, olabilir. Ama dediğim gibi yazdığınız kadarıyla yorum yapılıyor.

Kayınvalidenizin ses çıkaramaması kendi problemi,o isterse konuşur,siz fazla dert edinmişsiniz,kendinize.Sizin sinir olmanızı gerektirecek,bir durum yok.Söylenmesinden rahatsız iseniz bunu kendisine söyleyin.Ben Anneanne veya Babaanneye çocuk baktırmaya karşı değilim.Fakat karşılıklı gönül rızası varsa.Rahatsızlık hissettiğim an da çocuğumu ya kreşe veririm,ya da kendim bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…