Kv kalma sorunu

cilekliturtaam34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
132
156
33
merhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.

Dipnot: kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.

nişanı atsam bize ziyan olacak, nişanlım boşuna evham yapıyorsun belki rahat edemeyecek git gel yapmayacak hiç gelmeyecek diyor. ya da ilerde kv nin annesi yaşıyor onlarla kalırlar belki diyor. ama yılın belli ayında gelmek isterse de gelme diyemem diyor. bunlar önümüzdeki seçenekler ısrarla bu konuyu açmandan rahatsız oluyorum annem de annem diyorsun yeter artık diyor. ne yapacağımı şaşırdım. olmayan bi konu hakkında konuşmak ne zormuş. sürekli yanlış anlaşılıyorum.

Son düzenleme:
Neden yalnız kalamıyormuş? Normali herkesin kendi evinde kalması tabi ki.
Bir de kesinlikle istemiyorsanız öyle 1 ay kalır falan demeyin, o 1 ay olur 3 ay.
katılıyorum belki kendi evinde de kalmaya başlayabilir evlendikten sonra. belirsizlik şu an hepsi

Kendi evi ve maaşı olan bir insan neden yalnız kalamıyor hiç anlayabildiğim bir konu değil. Yetişkin değil mi bu insanlar? Şu forumda, evim ve maaşım ile 55 yaşında ben yalnız yaşayamam diyen biri çıkıyor mu?
Bu foruma kayıtlı kayınvalidelerden açıklama bekliyorum 😹

Benim Annem Dul!
Ama Hiç kimsede kalmaz, herkesin evi kendine der. Gelinlerine misafirlige bile gitmez cağrilmadikca benim kapim acik, gelmek isteyen gelsin der. Ve Ekler belki kari koca oturcaklar Satmiş dolaş, belki baş başa gezcekler. Belki Banyo Yapcak belki acik secik gezcek gelmem gitmem der. Misafirliğe cağrilsa en cok 3 saat oturur.

Ben Doğumum ve lohşaliğimda Annemi istedim. 2 Hafta Zor tuttuk 😂😂
Eşim Annemi çok sever gel bizle yaşa der. Niye benim Evim var istemem kalmak der.

Yani Tavrinizi baştan koyun

Benim Annem Dul!
Ama Hiç kimsede kalmaz, herkesin evi kendine der. Gelinlerine misafirlige bile gitmez cağrilmadikca benim kapim acik, gelmek isteyen gelsin der. Ve Ekler belki kari koca oturcaklar Satmiş dolaş, belki baş başa gezcekler. Belki Banyo Yapcak belki acik secik gezcek gelmem gitmem der. Misafirliğe cağrilsa en cok 3 saat oturur.

Ben Doğumum ve lohşaliğimda Annemi istedim. 2 Hafta Zor tuttuk 😂😂
Eşim Annemi çok sever gel bizle yaşa der. Niye benim Evim var istemem kalmak der.

Yani Tavrinizi baştan koyun
Benim annem aynen. Akşam yemeğe gel deriz siz gelin yiyin bulaşıkla uğraşmayın der.

Kendi evini satsın kızının evinin dibinden ev alsın ya da kiralasın
Nasılsa maaşı varmış kirada oturabilir
1+1 bile yeter ona
Hem yakın olur hem de tek kalmamış olur
Öyle 3 ay orda 5 ay burda insan rahat edemez ki
Herkesin özel hayatı var
Ayağını uzatamazsın bornozunla oturamazsın vs vs

Kendi evini satsın kızının evinin dibinden ev alsın ya da kiralasın
Nasılsa maaşı varmış kirada oturabilir
1+1 bile yeter ona
Hem yakın olur hem de tek kalmamış olur
Öyle 3 ay orda 5 ay burda insan rahat edemez ki
Herkesin özel hayatı var
Ayağını uzatamazsın bornozunla oturamazsın vs vs
o evi satamazmış babadan yadigar olduğu için baya bi anısı varmış.

Benim annem aynen. Akşam yemeğe gel deriz siz gelin yiyin bulaşıkla uğraşmayın der.
Aynen bazen birşey için uğradimizda yemek yedirmeden birakmaz.
Torunlarina gelince bana birakin sevim der.
Ben lohşalikta Anne ya kal. Kizim 2 Hafta kaldim, Evime Gitcem birazda Kayanan kalsin dedi gitti. 😊 Gelinlerle kavga etmez.
Gelin haksiz dahi olsa Oğullarina karşi gelini savunur.
Çok tatlilar ya

o evi satamazmış babadan yadigar olduğu için baya bi anısı varmış.
E anısı olan evde oturmuyor ne anladım o işten
Kiraya da vermez anısı var diye
Eh belediyeye söylesin müze yapsınlar bari
Tövbe est
Bazı yaşlılar ne garip

yerleşemez herhalde çünkü çalışma odası olacak bi oda cocuk olunca da cocuk odası yapacağız yani onunla alakalı bi planımız yok bunu bile bile de ısrarcı olmaz herhalde
görümcenizin evinde kv ye ait oda var mı peki?
yani yalnız kalmama konusunda direten bir kadınsa hiç belli olmaz kv ısrarcı olmasa bile nişanlınız ısrar edebilir bence

Back
X