• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kalma sorunu

Şu erkek analarını anlamıyorum cidden. Annem kaç senedir yalnız yalvarıyoruz gelmiyor kapısında köpek gibiyiz resmen anne nolur gel diye ama kadın hayır diyor. Bence siz hiç bi oda çalışma odası olacak kalmaya yer yok kalamaz gibi düşünmeyin kalacak olan her türlü kalır

Nişanlınız yol yapıyor şimdiden bu konu daha önce konuşulmuş.Tavrınızı koymazsaniz,nişanlım benden ayrılir korkusu varsa başınız ilerde çok ağrıyacak
açıkçası evi ve maaşı olan bi kadının kimseye eyvallahı olmaz diye düşünüyorum rahat edemezse çeker gider herhalde kücücük evde niye bizle beraber kalsın ki? misafir gibi gelip kalsın amenna

merhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.
Valla kv ayri size ayri üzüldüm.Belli sınır yoktur ama siz madem istemiyorsunuz sizde kalması olmaz.Esiniz bunu diretemez.Kv kızında madem mutlu ara sıra size gelsin sorun çıkaran bir tio değilse idare edin

açıkçası evi ve maaşı olan bi kadının kimseye eyvallahı olmaz diye düşünüyorum rahat edemezse çeker gider herhalde kücücük evde niye bizle beraber kalsın ki? misafir gibi gelip kalsın amenna
Evle maaşla ilgisi yok ki başka bir şey bu
Ilerde anlarsıniz
Hem dediğiniz gibi olsa görümcede de kalmamalı değil mi ama kalıyor
Demek ki sizin bu mantığıniz onda işlemiyor

Kalmaz heralde, olmaz heraldeler ile iş yürümez. Kararlıysan kararlı duracaksın. Ki o 1 ay olacak 3,4,5 ay bu kadar net söylüyorum. Kızım ne güne duruyor diyorsa gidip orada kalabilir. Nişanlınızın bu kadar ısrar etmesinin sebebi daha başka bilmediğin şeyler var senin... şimdiden net tavır koymazsan ilerde çok başın ağrıyacak

Evle maaşla ilgisi yok ki başka bir şey bu
Ilerde anlarsıniz
Hem dediğiniz gibi olsa görümcede de kalmamalı değil mi ama kalıyor
Demek ki sizin bu mantığıniz onda işlemiyor

Neyle ilgisi var koskoca insanlar yalnız yaşayamıyor mu yani. Sırf iki gönlünü hoş edecek diye niye kendileri rahatsız olup, düzenini bozsun insanlar. Duygu sömürüsünden başka bir şey değil. Evet gelinde kalmasındansa kendi kızında kalması her açıdan daha mantıklı. Oğlu bütün gün çalışacak, eve gelincede yayılıp yatacak nede olsa.

Konu sahibi Merhaba.Bu konuda başı inanilmaz agriyan,ciddi acılar ceken ben varim.Az cok yorumlarim var benzer konulara ve de acemice konular acmistim.
Size şu sekilde soyliyim;benim kayinvalidem de dul ve yalniz yasiyor.Evlenmeden once esim bana dedi ki'annem ve ablama yardim etmem gerekebilir sana uyar mi? ' yardimin icerigine gore degisir ama elbette demistim.Yani annem bize gelecek ve yilin belli donemi kalacak falan konusmadik ama basimin ustunde yeri var yalniz hissetmesin kapimiz her zaman acik ama benim sınirlarim dahilinde demistim.Annesi de ablasi da eslerinden ayri ve esim tek erkek.Ve sana basima geleni yazayim.
Bosanma tehlikesindeyiz ve en son sans olarak terapiye basladik kurtulur mu bilemiyorum.
Anlayissiz bir aile(anne ve ablalar) ve anne abla takintili bir eşe sahibim.Kafayi yemek uzereyim ve terapi aliyoruz.Olmadigi yerde ipi birakicam.
Ricam;lutfen net ol cok basin agriyacak

Evet var benim.bastan bana soylenmemisti gelip kalinacagi.arada geliriz diyorlardi ben saniyodumki uc bes gun.aaa tabi annecigim tabi babacigim basimin ustunde yeriniz var diyordum.evlendim 6 ay olunca kisin geldiler 4 ay kaldilar. Ilk ayda babamin evine geri gittim o kadar dusun.esim evindeki sorumlulugu unuttu anamda anam babamda babam beni sadece gece karisi olarak goruyor. Asla elini bir bardaga surmez ve oyle yemek yerlerki ucu birden 10 kisinin yedigi yemegi rahat yerler. Ben ev temizlik yemek birde calisyordum 9 kilo filan vermistim goren taniyamiyordu. Babamin evinden ikma etti beni dondum. Hala utanmadilar evimde 2 ay daha kaldilar. Sonra her kiş gelmeye badladilar her geldiklerinde evde kavga cikariyodum kayinpeder sabahtan aksama kadat evdeydi disarisi sokak fobisi vardi. Salonumu esir almisti. En son gelislerinde evde harp savasi cikti acik acik evime arrik gelemessiniz dedim esimede bu son seni bu kez bosayacagim dedim kurana yemin bastim.tam 2 aydir bir kere aramadim aramayacagim.artik sloganim belli dunyaya bir kere geliyorum.hayat ilk once kendini sevmeyenleri harciyor harcatmaya niyetim yok kendimi

merhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.
Evinize yakın bı ev tutun ama aynı evde olmaz
sorun olur o bir ayda bile,kayinvalideninn haberi yok demişsiniz de vardır kızı oğlu ile ağız birliği etmişlerdir yaşı gencse kalsin yanlız anlamıyorum bu yaşlıları niye duramiyorlar açın televizyonu gezin komşu edinin illa yspisacak oğluna kizina,ben bir ayi bile kabul etmedim o bir ay uzar da uzar soyleyim anasına bakmaya mecbur değilsin kendi ne yaparsa yapsin,hiç yıpratma kendini bu için.

Şu erkek analarını anlamıyorum cidden. Annem kaç senedir yalnız yalvarıyoruz gelmiyor kapısında köpek gibiyiz resmen anne nolur gel diye ama kadın hayır diyor. Bence siz hiç bi oda çalışma odası olacak kalmaya yer yok kalamaz gibi düşünmeyin kalacak olan her türlü kalır
Bizimde oda yoktu aynı eşim aynı ısrarı yaptı salonda yatıp kalkacsklardi kabul etseydim benimki bide karı kocaydi düşün,esimle iyi tartismistik bakmadım diye bosayim seni otur sen bak dedim,,sanki kendi duracak evde hizmet edecek 24saat

Benim Annem Dul!
Ama Hiç kimsede kalmaz, herkesin evi kendine der. Gelinlerine misafirlige bile gitmez cağrilmadikca benim kapim acik, gelmek isteyen gelsin der. Ve Ekler belki kari koca oturcaklar Satmiş dolaş, belki baş başa gezcekler. Belki Banyo Yapcak belki acik secik gezcek gelmem gitmem der. Misafirliğe cağrilsa en cok 3 saat oturur.

Ben Doğumum ve lohşaliğimda Annemi istedim. 2 Hafta Zor tuttuk 😂😂
Eşim Annemi çok sever gel bizle yaşa der. Niye benim Evim var istemem kalmak der.

Yani Tavrinizi baştan koyun
Annenize bayıldım ❤ Allah herkese böyle kayın valide versin 🤲

cok tepki vermeyin ters teper.. ama bunun normal olmadigini da nisanliniza ifade etmeniz lazim. Allah korusun yarin sizin taraftan birinin ihtiyaci olur. sizde kalmak ister esiniz de o zaman hayir gelemsin der. ihtiyac halinde herkese kapim acik, ama keyfi olarak maasi olan eli ayagi tutan kadin gelmemeli deyin.

daha sagligindayken insani kendilerinden biktiriyorlar. genc de olsa koseye gecip kv rolunde hizmet bekliyorlar.

kesinlikle inanmayin, danisikli dövüs.. kv kotu olmasin diye onun haberi yok ben istiyorum mus.. mus..

merhaba kızlar
Damadın evinde kalan,oglanın evinde haydi haydi kalır gitmez🤦🏻‍♀️
Bastan öyle 1 ay falan demeyin,kalsın evinde neden korkuyo koca kadın.
Hatta ben ima ederim kadına,zor olmuyor mu damatla aynı evde falan diye😂

Back
X