- 8 Ağustos 2018
- 132
- 156
- 33
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
-
katılıyorum belki kendi evinde de kalmaya başlayabilir evlendikten sonra. belirsizlik şu an hepsiNeden yalnız kalamıyormuş? Normali herkesin kendi evinde kalması tabi ki.
Bir de kesinlikle istemiyorsanız öyle 1 ay kalır falan demeyin, o 1 ay olur 3 ay.
55 yaşında genç bi kadınKayinvalidenizin yasi ne? Bence bastan net olmaniz iyi bir sey.
yerleşemez herhalde çünkü çalışma odası olacak bi oda cocuk olunca da cocuk odası yapacağız yani onunla alakalı bi planımız yok bunu bile bile de ısrarcı olmaz herhaldeeve temelli yerleşmezse tabi en iyi ihtimalle 3 ay kalır.
Benim annem aynen. Akşam yemeğe gel deriz siz gelin yiyin bulaşıkla uğraşmayın der.Benim Annem Dul!
Ama Hiç kimsede kalmaz, herkesin evi kendine der. Gelinlerine misafirlige bile gitmez cağrilmadikca benim kapim acik, gelmek isteyen gelsin der. Ve Ekler belki kari koca oturcaklar Satmiş dolaş, belki baş başa gezcekler. Belki Banyo Yapcak belki acik secik gezcek gelmem gitmem der. Misafirliğe cağrilsa en cok 3 saat oturur.
Ben Doğumum ve lohşaliğimda Annemi istedim. 2 Hafta Zor tuttuk
Eşim Annemi çok sever gel bizle yaşa der. Niye benim Evim var istemem kalmak der.
Yani Tavrinizi baştan koyun
o evi satamazmış babadan yadigar olduğu için baya bi anısı varmış.Kendi evini satsın kızının evinin dibinden ev alsın ya da kiralasın
Nasılsa maaşı varmış kirada oturabilir
1+1 bile yeter ona
Hem yakın olur hem de tek kalmamış olur
Öyle 3 ay orda 5 ay burda insan rahat edemez ki
Herkesin özel hayatı var
Ayağını uzatamazsın bornozunla oturamazsın vs vs
Aynen bazen birşey için uğradimizda yemek yedirmeden birakmaz.Benim annem aynen. Akşam yemeğe gel deriz siz gelin yiyin bulaşıkla uğraşmayın der.
E anısı olan evde oturmuyor ne anladım o işteno evi satamazmış babadan yadigar olduğu için baya bi anısı varmış.
görümcenizin evinde kv ye ait oda var mı peki?yerleşemez herhalde çünkü çalışma odası olacak bi oda cocuk olunca da cocuk odası yapacağız yani onunla alakalı bi planımız yok bunu bile bile de ısrarcı olmaz herhalde
ay ne güzel dedin vallaE anısı olan evde oturmuyor ne anladım o işten
Kiraya da vermez anısı var diye
Eh belediyeye söylesin müze yapsınlar bari
Tövbe est
Bazı yaşlılar ne garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?