- 8 Ağustos 2018
- 132
- 156
- 33
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
-
evet varmış cümbür cemaat bir evde kalıyorlar.görümcenizin evinde kv ye ait oda var mı peki?
yani yalnız kalmama konusunda direten bir kadınsa hiç belli olmaz kv ısrarcı olmasa bile nişanlınız ısrar edebilir bence
kv nin hiçbişeyden haberi yok)
yerleşemez herhalde çünkü çalışma odası olacak bi oda cocuk olunca da cocuk odası yapacağız yani onunla alakalı bi planımız yok bunu bile bile de ısrarcı olmaz herhalde
evet malesef öyle fakat kadın kalmak istemezse de illa da 3 ay kalacaksın diye diretmez annesine. eğer rahat edemiyorum evimde kalayım derse sorun yokmuş zaten kendisi öyle söyledizaten isteyen nişanlın..
kadından önce direten o.
açıkçası evi ve maaşı olan bi kadının kimseye eyvallahı olmaz diye düşünüyorum rahat edemezse çeker gider herhalde kücücük evde niye bizle beraber kalsın ki? misafir gibi gelip kalsın amennaNişanlınız yol yapıyor şimdiden bu konu daha önce konuşulmuş.Tavrınızı koymazsaniz,nişanlım benden ayrılir korkusu varsa başınız ilerde çok ağrıyacak
Valla kv ayri size ayri üzüldüm.Belli sınır yoktur ama siz madem istemiyorsunuz sizde kalması olmaz.Esiniz bunu diretemez.Kv kızında madem mutlu ara sıra size gelsin sorun çıkaran bir tio değilse idare edinmerhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.
Evle maaşla ilgisi yok ki başka bir şey buaçıkçası evi ve maaşı olan bi kadının kimseye eyvallahı olmaz diye düşünüyorum rahat edemezse çeker gider herhalde kücücük evde niye bizle beraber kalsın ki? misafir gibi gelip kalsın amenna
Evle maaşla ilgisi yok ki başka bir şey bu
Ilerde anlarsıniz
Hem dediğiniz gibi olsa görümcede de kalmamalı değil mi ama kalıyor
Demek ki sizin bu mantığıniz onda işlemiyor
Evinize yakın bı ev tutun ama aynı evde olmazmerhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.
Bizimde oda yoktu aynı eşim aynı ısrarı yaptı salonda yatıp kalkacsklardi kabul etseydim benimki bide karı kocaydi düşün,esimle iyi tartismistik bakmadım diye bosayim seni otur sen bak dedim,,sanki kendi duracak evde hizmet edecek 24saatŞu erkek analarını anlamıyorum cidden. Annem kaç senedir yalnız yalvarıyoruz gelmiyor kapısında köpek gibiyiz resmen anne nolur gel diye ama kadın hayır diyor. Bence siz hiç bi oda çalışma odası olacak kalmaya yer yok kalamaz gibi düşünmeyin kalacak olan her türlü kalır
Annenize bayıldım ❤ Allah herkese böyle kayın valide versinBenim Annem Dul!
Ama Hiç kimsede kalmaz, herkesin evi kendine der. Gelinlerine misafirlige bile gitmez cağrilmadikca benim kapim acik, gelmek isteyen gelsin der. Ve Ekler belki kari koca oturcaklar Satmiş dolaş, belki baş başa gezcekler. Belki Banyo Yapcak belki acik secik gezcek gelmem gitmem der. Misafirliğe cağrilsa en cok 3 saat oturur.
Ben Doğumum ve lohşaliğimda Annemi istedim. 2 Hafta Zor tuttuk
Eşim Annemi çok sever gel bizle yaşa der. Niye benim Evim var istemem kalmak der.
Yani Tavrinizi baştan koyun
Damadın evinde kalan,oglanın evinde haydi haydi kalır gitmezmerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?