- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
-
her gün bir ton gömüyoruz kv leri burada.. sence bir kv burada barinabilir mi?Kendi evi ve maaşı olan bir insan neden yalnız kalamıyor hiç anlayabildiğim bir konu değil. Yetişkin değil mi bu insanlar? Şu forumda, evim ve maaşım ile 55 yaşında ben yalnız yaşayamam diyen biri çıkıyor mu?
Bu foruma kayıtlı kayınvalidelerden açıklama bekliyorum
kendine baktiracakKoskocaman kadın niye tek kalamıyor anlayamadım?
Hasta olur, muhtaç olur amenna. Geçici süredir o da tamam.
Ya şu insanlar of azcık kafamı dinleyeyim demiyor mu anlamıyorum...
Keşke Benim de böyle annem olsaydı ben hamile kaldığımda lohusalıkta ya da zor zamanda yanımda kalacak kimsem yok. Allah yardım etsin benim gibi ailesi var ama yoklaraAynen bazen birşey için uğradimizda yemek yedirmeden birakmaz.
Torunlarina gelince bana birakin sevim der.
Ben lohşalikta Anne ya kal. Kizim 2 Hafta kaldim, Evime Gitcem birazda Kayanan kalsin dedi gitti.Gelinlerle kavga etmez.
Gelin haksiz dahi olsa Oğullarina karşi gelini savunur.
Çok tatlilar ya
Çok net: ayrılın
Hayatımdaki hiç bir şeyden pişman değilim ama zamanı geri döndüreceğiz, nereye gitmek istersin deseler eski eşimle evlendiğim güne gidip evlenmemek isterdim.
Durum aynı: Eşi ölmüş bir kadın, karanlıktan korkuyor, akşam olunca yürüme mesafesi kızına gidip yatıyor, sabah evine dönüyor. Veya büyük oğluna gidiyor otobüse binip. 1-2 ay kalıp dönüyor.
Annem bizde de kalacak dedi. Tamam dedi. O anda arkamı dönüp gitmem gerekirmiş. Ev bakıyoruz, evler annesine uygun değil diye istemiyor beyefendi. Neymiş sabah kahvaltısını edince evine gidebilecek mesafede olsunmuş. Beni alakasız semtlere ev bakmaya götürdü. Dubleks ev beğendim. Yatak odası katında sadece çocuk odası için oda vardı, annesi alt katta tek korkar diye tutmadık o evi.
Herşey annesi odaklıydı. Çocuğumuz olduktan sonra da öyle. Misafirim gelir, annesi dibimizde. Ya da hiç hoşgeldin bile demez, oturma odasında tv seyreder. İlk evlendiğimizde evde tek tv vardı. Kadın kumandayı bırakmıyordu, üstelik hiç tarzım olmayan diziler. Sıkıntıdan patlıyordum. İkinci televizyonu aldım kendi paramla salona. Bu sefer “sen niye annemi odada yalnız bırakıyorsun” oldu.
Benimki 2 emekli maaşı alıyordu üstelik. Bakıcı tutalım dedim kimse yanaşmadı. En başta eski eşim.
Aile terapisine mi gitmedik. Ben tayin isteyip 1500 km uzağa mı kaçmadım. Kadın gene geldi, gene kaldı. Eski eşimi aldım karşıma konuştum. Bak kaç ay oldu, İstanbulu, gezmeyi özlemedin mi anne ben seni götüreyim de ve götür dedim. Yok. Duvarla konuştum. Evdeki bakıcıya işe giderken diyorum ki şu çamaşırları yıka kurut, eve geliyorum çamaşırlar radyatörün üzerinde. En sevmediğim görüntü. Neden kurutma makinesine koymadın? E teyze istemedi. E evin hanımı kim? Sonra yine kavga yine kavga.
Lütfen. Lütfen. Ayrıl.
Benim gibi 2 çocukla boşanmak istemiyorsan ayrıl.
bunu yazmak icin gelmistim yazilmis ellerinize saglikHa ha ha
Kayınvalidenin haberi yokmuş demek sizle kalacağından bak sen
Bu planı oğluyla beraber yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
o ev isterse tek goz oda olsun kafasina koymussalar anali ogullu aranizda yatirirsiniz yine kalir emin olunaçıkçası evi ve maaşı olan bi kadının kimseye eyvallahı olmaz diye düşünüyorum rahat edemezse çeker gider herhalde kücücük evde niye bizle beraber kalsın ki? misafir gibi gelip kalsın amenna
Maşallah, Allah'ım başımızdan eksik etmesin onları.Aynen bazen birşey için uğradimizda yemek yedirmeden birakmaz.
Torunlarina gelince bana birakin sevim der.
Ben lohşalikta Anne ya kal. Kizim 2 Hafta kaldim, Evime Gitcem birazda Kayanan kalsin dedi gitti.Gelinlerle kavga etmez.
Gelin haksiz dahi olsa Oğullarina karşi gelini savunur.
Çok tatlilar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?