Kv kanlı çarşaf görme adeti var ama bakire degilim

Damat bu "karanlıkta görmemişsindir" olayına kandıysa zaten kan beklememesi lazım. Ufak tefek cinsel ilişki dediğiniz şey tam bir cinsel ilişki belli. Ki bence kanmamış bunu söylediğine göre. Şarap falan dökmek nedir yahu direkt tüyü nereye dikeyim hesabı olmuş. Bu iş yaş.

Farzedelim ki gerçek bu şarap olayı. Oda zaten buram buram şarap kokmuştur sen onu dökünce. Yani adam anlamış.

Seni postalamak için bahane arıyor olmasın sakın. İnsan oturup konuşmaz mı biz daha önce ilişkiye girdik benden kan gelmez annene ne göstereceğiz diye.

Nişanlın bilmiyor demek.

Hangi çağdan kalmış onlar.
İlk gecede kan gelmeyen çok insan oldu okuduk forumda.

Oğlu her haltı yiyecek kıza gelince gel bakayım oldu.
Baktırmayacaksın. İstedikleri kadar dul desinler.
Her şeye evet demeyin.
Bakire olsanda olmasanda baktırmayın.

Bacım dalgamı geciyorsun sen buradaki onda bayanla? Yok şarap dökmüşsün yatağa yok düğününe 5 gün kalmış hadi gercekse bile Yalanlar üzerine kurulu bir evlilikten ne beklersin ki? Mutlu olmayı mı
Biraz degisik biri zaten bi konusu vardi eltisi ve nisanlisi ile orda da nikahli kocam diyordu

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim ben buraya yardım istemek için konuyu açtım konusu fake dedi kimisi dalga geçiyor dedi kimiside sağolsun yardımcı oldu ama konu sarpa sarıyor konu lütfen kapatılsın Mune

Canım hiççç canını sıkma sen Allaha sarıl dua et. Aynı şeyleri bnde yaşadım ve bugün iki buçuk yıllık evliyim. Hatta düğünden önce kaç kez doktora gttm zar diktrmk için ama beceremedim. Ve ne cesaretse görücü usulü evlndm. Dewamlı başının etini yedim bn korkuyorum istemiyorum ya kan gelmezse ya bna inanmazsan falan filan diye. Ve evlendiğimde aradan 5-6 yıl geçmişti we bna bi nevi tecavüz gbi oldu ve bn aklm basmadığı için o kanın o kan olduğnu anlayamadm kmseyede anlatamadm hayatım alt üst oldu tövbe ettim allahıma yalvardm ve atlattım şkürler olsun. Gelgelelim esas meseleye bnden gerdek gecesi kan gelmedi ve tabiki yatağım son sistem hazırlnmıştı.sabaha kadar yapamadk uğraştık dnra bi grdi tabi kan yok. Kocamda bu sefer ne de beğenirsin. Şom ağızlıdn işte dedin dedin korktuğn başımıza geldi dedi. Hatta bn dedim doktora gdelm faln filan. Hayır dedi sen artık bnm karımsın ve inanıyorum ve güveniyorum çok şkür bu an a kdar hiç bi sorun çıkmadı sende raht ol. Eğer bakarsın olmadı sorun yapıyo seninki bi jilet ayarlar azcık bi yerlerine vur bez e kanı sür napalımmm mecburr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…