- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
- 113
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
Şeyi ufak tefekseUfak tefek cinsel iliski nasi oluyo ki?
Bu zamana kadar gördüğüm ennnn iyi cevapDamadın çükünü kes çarşafa sür,çarşafı kayınvalidenin g.t.ne sok
O kanlı çarşafı kaynana değil senin herif istiyor haberin olsun. İçindeki pisliği kusacak.Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
Tzffjdbmfbdb Allah seniŞeyi ufak tefekse
+1O kanlı çarşafı kaynana değil senin herif istiyor haberin olsun. İçindeki pisliği kusacak.
Ben ilk ilişkimi nisanlimla değileski sevgilimle yaşamıştım tabiki son pişmanlık fayda etmiyor ama belkide yapacak birşey vardır diye size soruyorum biraz once birileri sizlerle dalga geçtiğini belirtmiş akşama kadar düğün mantısı döktüm hem sabah hem öğlen sonu sınavlara girip geri geldim işime devam ettim akşam ise misafirler vardı koşuşturmaca içinde yine birçok şeyle uğraştık bu kadar yoğrulmuşken uyuyup dinlenmek yerine sizinle dalga geçeceğim öyle mi ..
Nişanlın biliyorsa sorun yok bence her zar yırtılınca kanamıyo esnek olabiliyo bunu kullanabilirsinBaşlıktada gördüğünüz gibi malesef kayinvalidemgilde gerdek gecesi sabahı gelinle damadın evine kahve içmeye geliniyor ve geldiklerinde o çarşafı görmek istiyorlarmış biliyorum bu devir eskide kaldı ama onlarda adet böyleymiş yoksa kızınız dul çıktı deniyormuş ben gençliğimde yaptığım bir hatam yüzünden bakire değilim tabiki çok pişmanım ama şuan ne yapacağımıda bilmiyorum bir kaç gün aynı şehirde olmasak hemen gelir gelmez yine soracaklarmış yoksa dul gelinmiş diye laf çıkarırlarmış ne yapacagimi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Hayır yemedik sadece :)Konu sarpa sarmaya başladı. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Lutfe n kinuukonuyu kapatır misunMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?