Kv kanlı çarşaf görme adeti var ama bakire degilim

ben başlığı ağzım açık okudum kusura bakmayın. böyle gençlik hatam, pişmanım vs. demek yerine, yaşadığınız şeyin arkasında durun. demek ki gerçekten arzu etmişsiniz yaşamışsınız, ki bu normal bir şey. ayıp bir şey filan değil.

ayıp olan sizin hayat arkadaşınız olacak kişiyi kandırmaya çalışmanız! hem de zekasıyla dalga geçecek şekilde. ben böyle bir şey yaşadım diyemeyecek kadar mı kendinize ya da "hayat arkadaşınız" olacak adama güvenmiyorsunuz? ha bir de ilk olmadığını anlamaması da çok mümkün değil, vücut diliniz ele verir sizi. kusura bakmayın ama bu yaptığınız şey en hafif tabirle iki yüzlülük.

gelelim o iğrenç adete. kafayı mı yemiş bu aile afedersiniz? kime neymiş? ha bir de cinsel ilişki yaşayıp kan gelmeyen veya çok hafif bir pembelik gelen bir çok kadın var. kendinizi nasıl bu kadar ezdirebilirsiniz? eşiniz olacak adam nasıl böyle bir şeye izin verebilir? hele ki kadınların, kadınların ezilmesine çanak tutmasına çıldırıyorum!

"benim mahremim kimseyi ilgilendirmez, ben bu çağ dışı uygulamanıza alet olmayacağım" diyebilirsiniz.

Ben ilk ilişkimi nisanlimla değileski sevgilimle yaşamıştım tabiki son pişmanlık fayda etmiyor ama belkide yapacak birşey vardır diye size soruyorum biraz once birileri sizlerle dalga geçtiğini belirtmiş akşama kadar düğün mantısı döktüm hem sabah hem öğlen sonu sınavlara girip geri geldim işime devam ettim akşam ise misafirler vardı koşuşturmaca içinde yine birçok şeyle uğraştık bu kadar yoğrulmuşken uyuyup dinlenmek yerine sizinle dalga geçeceğim öyle mi ..

Birincisi nişanlısı zaten farkında ama amacı ne?...İkincisi kV kuldan utanmiyorsa Allah'dan korksun!islama yok böyle birşey net söylediği sözü hatirlayamasamda peygamberimiz bile kadının doseginden kocası sorumludur demiştir kV si diil dinlediğim sohbette buna benzer konuydu!

O kanlı çarşafı kaynana değil senin herif istiyor haberin olsun. İçindeki pisliği kusacak.
Şarap damlatmak gibi küçük işlere kalkışacağına bekaretini sorun etmeyen biriyle evlenmeliydin. Kandırmak yerine.

Iliskiyi yasamissin bundan sonra yapacagin bir sey yok. Ucuz numaralarla atlatmissin ya da atlattigini sanmissin. Bunu zaman gosterecek.

Kayinvalideyi puskurtmesi gereken kisi senin nisanlin. Arkanda olmasi gereken senin nisanlin.

Ayy kurban olayım anneme yaa!üç gün kapılarını calmamisdi yengem lerin hem altı üstlu oturuyolardi bide günde üç öğün tepsiye yemek indirip kapıya vurup çıkıyordu beklemeden ayıp günah diye

Nişanlın biliyorsa sorun yok bence her zar yırtılınca kanamıyo esnek olabiliyo bunu kullanabilirsin

Isin komik tarafı madem nişanlısı ile ilişkiye girmiş çarşafa her ilişkiye girince kan mi bulaşıyor :))
Mantık hataları olan bir konu
Zaten kızlık zarı yok neyin kafası ?
Madem nisanlinla ilişkiye girdin evlilik öncesi, çarşaf niye dert oldu ki şimdi ?
Bari fakesiniz belli etmeyin

Bacım dalgamı geciyorsun sen buradaki onda bayanla? Yok şarap dökmüşsün yatağa yok düğününe 5 gün kalmış hadi gercekse bile Yalanlar üzerine kurulu bir evlilikten ne beklersin ki? Mutlu olmayı mı

Konu sarpa sarmaya başladı. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Lutfe n kinuukonuyu kapatır misun Mune

Yaaa nisanlina deminyomu bacim biz seyi sey ettik gostercek kan yok neyi gosterecm anangile diyeee
HasbinAllah ne sacma
Ne olacadi yani sen tut ufak tefek(!) iliskiye gir otellere git sabah aksam pompeeii
Ee sonra teee ebesinin nikahi zaman sonra yine kan
oldu anam oldu ben niyeyse hic inanamdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…