Kv kanlı çarşaf görme adeti var ama bakire degilim

Göstermezseniz, size ne derseniz naparlar ki?
Eş adayınızla bir şeyler yaşadıysanız onun da biliyor olması lazım bunun olamayacağını.

Ya tövbe tövbe gece gece gülesim geldi yahu adam zaten annesine ne göstereceğini düşünür eğer sizden kan gelmiş olduğuna inansa, inanmamış şimdi de anneme ne göstereceğiz diye size geliyor işte. Bu da düğün sabahı size yolu gösterecek demek. Biraz mantık ya.

Açık acık söyleseydin keşke başında. Ayrıca kan gelicek diye bi kaide de yok. Benim ilk iliskim esim olmasina ragmen benim kanamam olmamıştı misal . Köprüden önce son çıkış bence iyi düşün felâket bir aileyle bir ömür geçmez.

Şarap mi damlattin?
Çocuk mu kandiriyorsun ?
Damat adayı ile otelde yaşanmış bitmiş zaten birseyler
Neyin kanını görmek istiyor damat ?
Bu güne kadar da kafaya takmadigina göre
Taksan diktirir birseyler yapardın burada çok gördüm okudum çünkü
Şimdi neyin tasasina dustun?

Ya bi git allasen gece gece bizi mı kekliyorsun anlamadım ki. Karanlikmis da şarap damlamis da. Az önce verdiğim cevap senin nezdinde bu durumu yaşayanlara gitsin madem. Boşa yazmamış olayım.

İyide zaten kan olmaması lazım damatla işi hal etmişsin zaten
Ya beraber tezgah kurun yada evlenme ..ki bence evlenme
Ama ekliyim konuna da inanmadım

Benim ilk ilişkim olmasına rağmen gelmedi.sonraki günler de çok az damla damla geldi.esim bakim bile demedi.sonra ben gösterdim görsün yinede diye.bu ne ya sevgi bu degil.

Bekarete onem veren bir insan evlenmeden once iliskiye girmez. Bu ya cok saf ya da cok akilli.

Birak o dusunsun artik.

Bu nasil bir zihniyet tas devrinde mi yasiyoruz canim ? Boyle adetler mi kaldi. Kapida beklesinler sizi yada gecsin kaynanan yatagin basinda dikilsin. Tovbe tovbe. Ayrica boyle bir yalan soylenir mi evlenecegin adama arkasinda duramicaksaniz yapmayin boyle seyler. Hayir neden yalan soyluyorsun nisanlina dogru mu bu yaptigin ? Nisanlini kandir kandir sonra boyle dusunursun kara kara ne yapicam diye. Tam denk gelmissiniz al iste yalanin bir yerde kovaliyor pesini boyle kara kara dusun simdi ne yapicam diye

Sekerpare filminde de oksuruk surubu dokuyorlardi
Bana kalsa hayatta boyle bir sacmaligin icine girmeyin, yalanlarla kurmayin yuvamizi derim ama madem akil istediniz;
1) esnek zar diyip gecistirebilirsiniz? Kendine kadar anatomi biliyorsa zaten fazla sorgulamaz. Ben olsam sorgulamam yani.
2)
Neden diktirmeyi dusunmuyorsunuz?
Gec kalmis olsaniz bile ilk gunler naz niyazla gecistirirsiniz zaman kazanirsiniz. Kac gunde tutuyor bilmiyorum ama 1 2 hafta suruyordur herhalde.

Oneri istediniz diye yazdim ama bunlar etik degil cidden. lutfen bu secenekten once nisanlinizla acik acik konusun. Her seyi aciklayin. Kv ye de ot yemek dussun.

kizlar benimde ilk ilişkim esimleydi ve bendende kan gelmedi hiçte problem olmadi.
merak ettiğim seyse bu durum hiçte az yasanmiyor görüldüğü üzere, peki bu kafa yapisindaki insanlarla evlenen ve bu durumu yasayan kizlarin hepsi baba evinemi yollaniyor yani biride cikip bu durum normaldir demiyormu neden hic böyle bisey yokmuş gibi kan da kan diyebiliyorlar?? erkeği geçtim kadinlar arasinda bunun konusu geçiyordur muhakkak ona rağmen kv ler nasil diretebiliyorlar hicmi günah almaktan korkmuyorlar?? kafam da deli sorular.....

Aklı başında bir hanım böyle çağ dışı mahrem bir şeye asla izin vermez.sen, bize senaryo mu yazıyorsun? O kadar mantıksız sacma konusuyorsun ki...nişanlina nikahli kocam, mustakbel eltine fallik demeyi biliyorsun bu carsaf işine de bir kılıf bulman gerek senin.bizim kafamız bu numaralara basmıyor bacımmmm...

Zihmiyetten çok siz sacmasiniz.Düğüne iki hafta kala bu soruna burda çözüm arayacak kadar sacmasiniz.kv hadi atlattin diyelim eşine ömür boyu yalan söylemekle mi kalacaksınız. Sadece vicdan meselesi
Kişiye göre değişir

Cok tutarsizsin. Yok iliskiye girdik, kani sordu. Karanlikti gormemissin dedim. Yine iliskiye girdik sarap doktum inanmadi? Her iliskiye girdiginde kanama numarasi mi yapiyorsun? Bu konuda sirf boş bir konu. Gercek oldugunu bile dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…