- 19 Ağustos 2016
- 726
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Ya tövbe tövbe gece gece gülesim geldi yahu adam zaten annesine ne göstereceğini düşünür eğer sizden kan gelmiş olduğuna inansa, inanmamış şimdi de anneme ne göstereceğiz diye size geliyor işte. Bu da düğün sabahı size yolu gösterecek demek. Biraz mantık ya.Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
Açık acık söyleseydin keşke başında. Ayrıca kan gelicek diye bi kaide de yok. Benim ilk iliskim esim olmasina ragmen benim kanamam olmamıştı misal . Köprüden önce son çıkış bence iyi düşün felâket bir aileyle bir ömür geçmez.Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
dalga mi geçiyorsun ??Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?