Kv kanlı çarşaf görme adeti var ama bakire degilim

Senin düğün de bi olmadı gitti.en son 1 hafta vardı simdi 5 gün mü kaldı! Nikahlı kocam dediğin kişi biliyorsa sorun olmaz keyfine bak bacım.

Su adeti sacmasapan bulmakla birlikte damat adayini kandirmama taraftariyim. Bu zihniyette olan biriyle evlenmek zorunda degilsin.

Olur mu canım iki sandalye atın odaya naklen izlesinler bence.Valla bana bunu söyleyecek olan adamla evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmem geçireni de anlamam.At yüzüğü kafasına daha napcam ne demek.Diktir ,reglken birlikte ol gibi saçma sapan öneriler beklemiyosun herhalde?

Göstermeye mecbursun yoksa dulmuş kiz değilmiş diye laf ederler dediler bende ne yapacagimi bilemedim biryandanda korkuyorum doğrusu ya adım lekelenirse laf sokulursa diye korkuyorum da

Nişanlıyken bir kaç kere ufak tefek cinsel ilişkimiz olmuştu bir kere sordu neden senden kan gelmedi diye karanlıktı belkide ondan farketmemissindir demistim
O tamam yanı. E çocuk anne o iş tamam desin bu kadar meraklilarsa. Bırak o düşünsün. Kendi oğulları evlenmeden yapacak,gelin hanım kan gösterecek. Yok yea.

Nişanlıyken bir kaç kere ufak tefek cinsel ilişkimiz olmuştu bir kere sordu neden senden kan gelmedi diye karanlıktı belkide ondan farketmemissindir demistim
Eminim yemiştir bunu.
O adam yüksek ihtimal düğün sabahı sizi geri bırakacak yoksa önceden sizinle olup annemler çarşaf istiyor napacaz diye size gelmez mantıken.

Böyle geleneğin ben ta...
Bu senle kocanın arasında bir şey kimseyi de ilgilendirmez. Bu nasıl bir zihniyettir ya. Eş adayın ne diyor bu konuya?
Millet marsta yaşamanın yol olup olmadığını araştırırken biz hala 1 damla kana bakıyoruz.
Yazıklar olsun pis zihniyetlere!

Göstermeye mecbursun yoksa dulmuş kiz değilmiş diye laf ederler dediler bende ne yapacagimi bilemedim biryandanda korkuyorum doğrusu ya adım lekelenirse laf sokulursa diye korkuyorum da
Eee korkunun ecele faydası yok
bunu önceden dusunecektin
Baksana ufak tefek ilişkide bile sormuş eş adayın neden kan gelmedi diye

Senin düğün de bi olmadı gitti.en son 1 hafta vardı simdi 5 gün mü kaldı! Nikahlı kocam dediğin kişi biliyorsa sorun olmaz keyfine bak bacım.
Aynen bir olması gitti şimdi olacakta nolacak bir öğrenilirse sonucsonucu boşatmaya kadar bile gidiliyor 20 21 22 ocak düğün 3 gun olacak

Görünmeyen bi yerini kes akıt :) ya da kırmızı bişey sür gitsin

2017 yılında, evlenecek şuura ulaşmış hanım kızların hala böyle bir hakaret karşısında ne söyleyeceğini bilmemesine mı uzuleyim, beyni gotune kaçmış zatların mahreme müdahale etmelerine mı yanayım , bosanmalarin bu denli arttığı bir zamanda evliligin pipi ve kukudan ibaret olmadığının hala anlaşılamıyor oluşuna mı kahrolayim bilemedim ki.

Kardeş sen böyle bir saçmalık karşısında "benim mahremim kimseyi ilgilendirmez" diyemiyorsan evlenme. Kocan olacak zat ailesine "benim seks hayatım beni bağlar size bok yemek düşer" diyemiyorsa evlenmesin. İkiniz de bu hususta ne yapacaginizi bilemeyecek olgunlukta değilseniz de sakin uremeyin. Mümkünse bunu dillendiren son nesil siz olun.

Görünmeyen bi yerini kes akıt :) ya da kırmızı bişey sür gitsin
Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu

Gayet haklisin teşekkür ederim

iyide bu durumu yeni mi öğrendin? kafan nerdeydi simdiye kadar? yani düğüne 5 gun kala bu konuyu kafaya takman saçma geldi bana.
söyle madem nisanlina o is oldu zaten hadi annen bekliyor kanli carsafta sen ne demeye durumu bile bile bana bunu söylüyorsun verseydin ya uygun bi sekilde cevabini diye! topu ona at geri çekil yok eger onada güvenmiyorsan evlenme o halde! zaten ortada ne güven var ne bisey evlenipte napican bu durumda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…