Kv kanlı çarşaf görme adeti var ama bakire degilim

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Başlıktada gördüğünüz gibi malesef kayinvalidemgilde gerdek gecesi sabahı gelinle damadın evine kahve içmeye geliniyor ve geldiklerinde o çarşafı görmek istiyorlarmış biliyorum bu devir eskide kaldı ama onlarda adet böyleymiş yoksa kızınız dul çıktı deniyormuş ben gençliğimde yaptığım bir hatam yüzünden bakire değilim tabiki çok pişmanım ama şuan ne yapacağımıda bilmiyorum bir kaç gün aynı şehirde olmasak hemen gelir gelmez yine soracaklarmış yoksa dul gelinmiş diye laf çıkarırlarmış ne yapacagimi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

İyk adete bak
Şimdi aklımda bir çözüm var söylesem ,kızlar sonra erkekleri kandirabilir . O masum erkekler sonra şaka tabii. Erkeklere mı aciycam
Regl gününde ilişkiye gir madem. Erkek arkadaşın biliyor mu bakire olmadığını

bunun gibi insanların için ne kadar yapabileceksin bütün herşeyleri kanlı çarşaf gibidir

Ayyyyy bu ne bicim ne terbiyesiz bir adetmis.. diyelimki bakiresiniz, yine onlari ilgilendirmez bu durum.. sacmalik otesi.. boyle adet olmaz olsun.. Tovbe ya

Tövbe Bismillah Bu ne hadsizlik, bu ne yobazlik , bu ne terbiyesizlik , bu ne gerikafalilik, bu ne cehalet !! Kac kızım kaç arkana bakmadan kaç . Iyi bari biz de kenarda durur bekleriz dememisler . Vallahi sinirlendim yahu

5 gün sonra düğünüm var adet günümgünüm çoktan geçti bitti ve olmamada 2 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…