Kv kavga etttik baba evine gitmek istiyorm nolur buraya bakın size çok ihtiyacm var

Sünnet töreni varmış şimdi evi terketme törendir şudur budur o curcuna bitsin öyle bırakırsın. Şimdi bir sürü iş vardır yapılacak yapman lazım yapmadan nereye gidiyorsun öyle. Kesinlikle olmaz kır dizini otur evinde.

Önceki konularınızdan sadece inci kolye mevzusunu okumuştum. Sizin artık ayrılmanız gerekiyor gerçekten. Yani sizi el kızı olarak görüyor ama torunu da öyle görüyor anlaşılan ve eşiniz bu laflara kızacağına, evladı sonuçta, sizden hesap soruyor. Allah aşkına kendinize reva görün bu hayatı anladık da, evladınıza yazık değil mi, nasıl bir ortamda büyüyor çocuk.

Bence baban gelip eşini tehdit etmeli ve seni götürmeli
eşinde işin ciddiyetini anlamalı yoksa mutsuzluğun ömür boyu sürecek bu kaynanalayla

Bacim sen yuz tane konu actin hepsinde de sana ayni seyler soylendi. Ailesi arkasinda olmayipta tasi taragi toplayip gidenler var. Onlarin gozu daha kara da sen niye gidemiyorsun? Ailem arkamda diyorsun hem de. Daha cok mu Allah'tan belani ariyorsun bilemedim ki? Sunnet toreni varmista misafir gelecekmiste. Yemisim sunnetini misafirini ya sanki senin misafirin. Salla gitsin yahu.

Kendimde o cesareti bulamiyorum diyorsun boyle gidersen hic bulamazsin buraya da daha bin konu acarsin. Kayinvaliden sen hepsini sineye cektigin icin sana bin beter seyler yapacaktir. Nasilsa bi yere gidemez diyor kocan ve kv. Sen sesini yukseltmezsen, sen su anda o evi terketmezsen cilen katlanarak buyuyecek. Daha ne diyelim cekerim diyorsan otur orda.

Aynen katılıyorum size burdan cinnet geçiriyorum bukadar cahillik olmazya

Agzınıza saglık negüzel söylemişsiniz

Bazı konuların bizim sinirimizi bozmak için açıldığını düşünüyorum. Mesela şu an benim sinirlerim feci bozuldu

Ağzınıza sağlık. Biz bu üyeye ne yaptık acaba sinir bırakmadı bizde

Eşim hep anneci aradim. Bana diyor ki sen mi birşey dedin. Yani hep annesinin tarafını tuttuyor
eeee sende tutup babanamı gidiysun ne yaratıcı kov gitsin kaynanaı zaten esin annesini tutyomus nasıl olursa sana kızıcak
esini arayıp babamın evine götür ne demek yaa esine dicen ananına senide istemiyorum bu kadar net zaten kavga ediyosun kadın sana öl geber demis daha en desin

Ben de kv-den cok cektim ama kv hic bir zaman bana ne beddua etti, ne kufur etti, ne de sayqisizlik yapti. İzin vermem zaten. Sizinle bu sekilde konusmasina niye izin veriyosunuz ki
Universite arkadasim kaynanasindan yillardir cekiyo. Gecenlerde kaynanasi boynuna yapismis, boguyormus kizi. Kiz zor kurtulmus elinden. Kiz da cok sakin, sessiz, utangac bir kiz. Sakin biri oldugu icin kaynanasi yapmadigini birakmiyo ...

Boşuna yazıyorsunuz.
Ne evden gider ne boşanır.
Bir kaç gün sonra bunun bir benzeri yeni bir konu daha açar.
Amacı buraya yazıp kv ve kocaya sıvattırmak, sanki burda millet kv ve kocaya sallayınca sorunları yok olacak.

İmkanı varken bile isteye bu şekilde yaşamaya devam eden kadınlara tek lafım var; çekmeye devam edin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…