- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Buradaki dertlere bakip evlilikten sogumayin.Şuradaki konuları okumaktan evlilikten soğudum yemin ederim koca derdi kv kp derdi.taviz vermeyin kocan olacak erkekcik sana git diyabiliyorsa ailende arkandaysa ardına bile bakma Allah yardımcınız olsun
Tam bende o lafa çıldırıyorumya bu nasıl bişey ya kim gelirse gelsin sen kendini diüşün kıymetmi bilecekler yok ben anladım konu sahibi degişmez böyle my my ediyosa daha çok konu açarAy hala sünnet diyor ya
Sen geber millete eziyet etmekten eve yamanmaktan başka bir sey yapmadin derdimKv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin
+1000Ağzına sağlık vallahi deliriyorum ya kadın beddua ediyor evladına adam s.ktir git diyor kadın hala gelmiş diyor ki gorumcemin sünneti var uzaktan misafir gelecek insan bunu düşünüyorsa yaşadığını hak ediyor demektir kendine kıymet vermeyene burda hep görüyoruz ıste kimse vermiyor hizmetçi gibiyim diyor her konusunda olma kardesim olma sen dik dursan kimse zorla yapamaz anlayamiyorum gercekten
Öyle mi?Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Her harfine katılıyorum şu yorumun.Ben olsam bana böyle davranan eşimin annesine köle olup onla yaşayacağıma giderim annemin hizmetçisi olur kendi öz annemle yaşarım ananız sizi bunlar için mi doğurdu bak siz de kız annesiy mişsiniz sen ister misin çocuğun bunları yaşasın ona da kötü örnek olmak çocuk bunları olağan karşılayıp ileriki hayatını ona göre şekillendirecek bu düzen artık dur de
Birde inci kolye vermemişti diye kv den ne laflar duymuştuSen şu kv nin ayaklarını kremleyen üyeydin dimi ??
Birde inci kolye vermemişti diye kv den ne laflar duymuştu
Inanamiorm bende üzülmüştümAynen defalarca kv yanında dayak yiyen, ayaklarını kremleyen, o..., kal... Laflarını duyann üye bu. Ailesi de arkasındaymış ama gidemiyomuş. Bir de kocası s..git demiş ve bazen annesiyle uyuyomuş.
Yani kendimi tutamıyorum müstehak değil de nedir??
Gitmiyosan kır dizini otur aşağı dayağını ye. Bizim sinirlerimizi bozma burda.
Heh işte ağzına sağlıkAynen defalarca kv yanında dayak yiyen, ayaklarını kremleyen, o..., kal... Laflarını duyann üye bu. Ailesi de arkasındaymış ama gidemiyomuş. Bir de kocası s..git demiş ve bazen annesiyle uyuyomuş.
Yani kendimi tutamıyorum müstehak değil de nedir??
Gitmiyosan kır dizini otur aşağı dayağını ye. Bizim sinirlerimizi bozma burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?