Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sinir olmayın herkes bilsin yapılan iyiliğin karsiligin da gördüğünüz tepkiyiBeni sinir eden o bir sürü eş dost akraba var komik yanı ve herkes onların böyle oldgunu biliyor
Allah biliyor diyorum kendimi sakinleştirmek içinBence sinir olmayın herkes bilsin yapılan iyiliğin karsiligin da gördüğünüz tepkiyi
Kusura bakmayın çok güldüm.Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Öyle yapmaya çalışıyorumKusura bakmayın çok güldüm.bence sizde gülün geçin. Kayınvalideniz ergenlikten hala çıkamamış. Böyle bi insanın lafını sözünü muhattap almam bile.
Amaan boşverin içi içini yesin umursamayınMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Allah yardımcınız olsun haklısınız bence gerçekten.Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Gerçekten sanırım mevsimden mi gezegenler yıldızlar mı etkiliyor nedir. Bizde de durum aynı maalesef.bu aralar eş ailesindekiler değişik hallere giriyor, benimde eltimle kaynım alakasız ve üstüne vazife olmayacak işlere kalkıştılar bugün onun şokundayken okudum konunuzu, herkes yerini bilse keşke...
umursamayın bence insanlar gerçekten çok değişikler
Onu da demişti bir zamanlarAmaan boşverin içi içini yesin umursamayınbenim kayınpeder de vaktinde ah karıcım ah kaynanaların fena olduğu zamanda gelin, gelinlerin fena olduğu zamanda kaynana oldun demişti
Güldüm geçtim üstünde durmadım
O kadar haklısınız ki. HalledeceğimAllah yardımcınız olsun haklısınız bence gerçekten.
Ama burada şöyle bir sıkıntı olmuş sanırım. Yanlışım varsa düzeltin. Eşiniz bu durumun son olması gerektiğini kendi fikri gibi değil de sizin fikriniz gibi söylemiş. Bunu neden böyle yapmış? Kendi böyle düşünmüyor mu? Yani sizi araya katmasına gerek yok ki. “Baba ben artık kardeşimin arkasını toplayamam bu böyle biline” dedi mi bitti. Sizi kim karıştırabilir? Karıştıracak olana da cevap verilmeli layığınca.
Kv Kanun-i esasi'yi baz aliyor demek ki..Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Sizde kv anlayacağı bir durum paylaşın oda anlasın Ergen Ergenn işlerMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Kısaca hoşt demek istedim affınıza sığınarak. O iletiyi yazana tabi. Eşinizin artık bir ailesi var ve sizin geleceğinizi düşünerek hereket etmelisiniz haklı olarak tepki vermişsiniz. Çünkü o tarz şeylerin, sonu gelmez. Sorumsuz insanın ardını sürekli toplamak onun, tekrar aynı soeumsuzluğu yapmasını sağlıyor kardeşime yük, oldum diye mahcup olacağına yüzsüzlük etmiş. Bu güne kadar yaptığnız destek bile fazlaymış demekkiMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
E cevap versene babanız ödeseydi o zaman, el kızına ödetirsen söz sahibi olur :)))) diye
Güler gecerdim ben...Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;