Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay abooooSiz de bir durum paylasin, “eskiden ne guzeldi her ev kendinden sorumluydu. Simdi hic sorumlulugumuzda olmayan insanlarin hatalarini kendimizden odun vererek gidermeye calisiyoruz, sanki anne babalari biziz“
Ay bu çok iyi olurduParayı veren düdüğü çalar yazın ahdbsvsv
Hallettik eşim haklı olduğumu , beni öne sürerek konuşmadığını annesini arayıp gerekeni söylediğini söyledi . Pekâlâ dedim . Bir daha böyle bir durumda sakın kalmayacağım haberin olsun dedimKoptu mu dananın kuyruğu?
Ya ben onu anlamadım amaAy bu çok iyi olurdu![]()
Eşim , yani benYa ben onu anlamadım amakonunuzun hangi kısmıyla alakalı parayı veren düdüğü çalar ?
İyi olmuş hepsi adam olsun ayağını denk alsınHallettik eşim haklı olduğumu , beni öne sürerek konuşmadığını annesini arayıp gerekeni söylediğini söyledi . Pekâlâ dedim . Bir daha böyle bir durumda sakın kalmayacağım haberin olsun dedim
Aynen öyleİyi olmuş hepsi adam olsun ayağını denk alsın
Ahaha çok iyi yaWhtspp durumuna yapıştır şunu gitsin:
Eki Görüntüle 3019995
Her konuya gider ahshs
Niye hiç ekşınlı hayatım yok benim ya? Whtspptan laf sokanım yok, eltim yok, görümcem yok. Entrika, basitlik, skandal eksikliği çekiyorum hayatımda. Herkes salon kadını. Sıkıldım yeminlen.
Ahahaha laf sokmak bizim isimiz bebeyimAy aboooo
Kanım dondu sanki bana laf sokulmuş gibi oldum![]()
Ben buna benzer bir şey yaptım biliyor musunuz... Hiç yapmayacağım bir şey olmasına rağmen artık zivanadan çıktım.Siz de bir durum paylasin, “eskiden ne guzeldi her ev kendinden sorumluydu. Simdi hic sorumlulugumuzda olmayan insanlarin hatalarini kendimizden odun vererek gidermeye calisiyoruz, sanki anne babalari biziz“
Eeee bu kadar mı ?Hallettik eşim haklı olduğumu , beni öne sürerek konuşmadığını annesini arayıp gerekeni söylediğini söyledi . Pekâlâ dedim . Bir daha böyle bir durumda sakın kalmayacağım haberin olsun dedim
Morm ile ne zorun var bilmediğim bir sıkıntı mı var o nasıl bir durum demiş . Annesi de benim onunla bir problemim yok öylesine paylaştım demiş eşimde bunun beni üzdüğünü böyle şeyleri kafama taktığımı söylemiş . Borç meselesinde ise yeter artık bu daha ne kadar sürecek ise girince o borcu mecbur ödeyecek falan demiş . Kadında susmuş.Eeee bu kadar mı ?
Gerekeni derken mesela ne söylemiş ayy ben çatlarım merak etmedin mi hiç ne demiş , annesi karşılık olarak ne demiş , abisi geri ödeyecek miymiş ?![]()
Evin soz sahibi babaysa borcu da o odesin madem. Evleriniz ayri sonucta.Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Sadece boş boş konuşmaya yararlar ...Evin soz sahibi babaysa borcu da o odesin madem. Evleriniz ayri sonucta.
Siz de atin."Gecti Bor'un pazari,sur e..gi NigdeyeBunu yapan kadının okuması yazması yok birde düşünün. Sesli video şeklinde atmış tiktoktan bulup