Kv. Kızıma anne pis demeyi öğretmiş:(

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Kızlar iyi akşamlar:-*
Kızlar bundan önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalideyle kavga etmiştik konuşmuyorduk eşimin aşırı ısrarları, surat asmaları, kavga etmeleri, huzurumu bozmaları yüzünden bugün indim kaynanamın evine. Eşimi boşayana kadar kaynanamın iğrençliklerini çekmek zorundayım sanırım ve bi para toplamadan bi iş sahibi olmadan eşimi boşayamayacağım sanırım çünkü arkamda bir ailem yok işim yok, param yok, bir kızım var. Neyse konuma döneyim aşağıdan şimdi geldim yukarı kızımı uyutacam diye. Demin kızım tv ünitesinin çekmecesinden bizim küçük düğün albümümüzü çıkardı,(kızım 14 aylık) albüme bakıyordu birden benim tek olduğum bir fotoğrafı açtı ve fotoğrafa anne pis anne pis diyip vurmaya başladı şok oldum sonunda kaynanam bunuda yaptı. Şimdi sizden istediğim bana biraz akıl vermeniz. 19 yaşındayım ve nerde ne konuşacağımı kendimi nasıl savunacağımı tam olarak bilmiyorum:( bide kaynanam kalkıp mutfağa gidince kızım arkasından anne diye çağırarak gitti. Ona kendisine anne demesinide öğretmiş:( ondan nefret ediyorum şeytanın ta kendisi.

Siz anne diyorsanız bebeğiniz de anne der art niyet aramayın. Gel gelelim anne pis demesi düpedüz terbiyesizlik ağzının payını verin

Bu kananalarda çıldırdı hepten. Son acilan konular hep aynı
Kaynanlanla aranda ne gibi sorun olduda durduk yere kadın böyle yaptı
Bi sürtüşmenizmi oldu geçmişte

Yuh ya koca kadının uğraşlarına bak.. sizin kv basit Bi kadın demek ki eşinize bu durumu anlatın bir daha da gitmeyin oraya terbiyesizliğin lüzumu yok ya !

Eşin ne diyor duruma
Canım önce ki konum yada konularımı okursan eşimin ne tür bir insan olduğunu anlarsın bence. Annesi neler neler yaptı bir kere sesini çıkarmadı bunamı çıkaracak sevgili kocam bu gece içmeye gitmiş gidişi olsunda dönüşü olmasın.

Yuh ya koca kadının uğraşlarına bak.. sizin kv basit Bi kadın demek ki eşinize bu durumu anlatın bir daha da gitmeyin oraya terbiyesizliğin lüzumu yok ya !
Eşim takmaz canım onun bana yaptıklarını birgün bile takmadı bir gün bile savunmadı beni. Önceki konulrımı okursan anlarsın.

Siz ne yaptınız o anda ? Sizin için gerçekten çok üzücü bir durum. Siz yokken yalnız bırakmayın kızınızı o kadınla.

Şimdi gidip kadınla konussaniz anlamaz, eşiniz zaten duyarsız bu yüzden muhatap olmayın derim.

Kızınızla daha fazla vakit geçirin. Kurallarinizda biraz daha esnek olun. Anne pis dediğinde sarılın ona, gözlerinin içine bakın , uzuldugunuzu belli edin.
Bir iki anlayacaktır sizi.

Yok artık ya bu ne biçim ruh hastasıdır! eşine anlat gönderme kızını bir daha. çocuğun psikolojisini bozacak manyak kadın!
Olmaz canım göndermemezlik edemem kadın zaten ruh hastası kocamı boşayana kadar ondan kurtuluşum yok kızım bir kere yataktan düştüğünde de bir hafta kızımın yataktan düşme taklidi ağlama taklidini kızımı korkuta korluta yaptı eşim öyleyce annesine bakıyordu. Kendi yatağına götürüp bak böyle düştün gibi hareketler yapıyordu.

Olmaz canım göndermemezlik edemem kadın zaten ruh hastası kocamı boşayana kadar ondan kurtuluşum yok kızım bir kere yataktan düştüğünde de bir hafta kızımın yataktan düşme taklidi ağlama taklidini kızımı korkuta korluta yaptı eşim öyleyce annesine bakıyordu. Kendi yatağına götürüp bak böyle düştün gibi hareketler yapıyordu.
Psikopat manyak

Eşim takmaz canım onun bana yaptıklarını birgün bile takmadı bir gün bile savunmadı beni. Önceki konulrımı okursan anlarsın.

Yaşında çok küçükmüş üzüldüm ya savaş açmış sana kv sende gardını al sinirlerini sağlam tut o zaman ve eşine deme hiç birşey madem senin tarafında değil çocuğun için idare edicen ama kızının ona anne demesine ve sana karşı doldurulmasına fırsat verme.. sonuçta çocuk senin çocuğun annesi sensin!

Siz ne yaptınız o anda ? Sizin için gerçekten çok üzücü bir durum. Siz yokken yalnız bırakmayın kızınızı o kadınla.

Şimdi gidip kadınla konussaniz anlamaz, eşiniz zaten duyarsız bu yüzden muhatap olmayın derim.

Kızınızla daha fazla vakit geçirin. Kurallarinizda biraz daha esnek olun. Anne pis dediğinde sarılın ona, gözlerinin içine bakın , uzuldugunuzu belli edin.
Bir iki anlayacaktır sizi.
Çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız beni hep mutlu ediyor çok sağolun.

Ben anlayamıyorum bunlar nasıl anne, nasıl baba. Geçmişte ne gibi sorunlar vardı da boşanma kararı aldınız bilmiyorum ama sorunlar her ne olursa olsun, insan kendi çocuğunun kızına neden böyle şeyler öğretir, bir çocuğun annesine nefret besleyerek büyümesinden daha kötü ne olabilir onun için. Bu nasıl bir ego yani, herşeyden önce torununun iyiliğini düşünmesi lazım.
Ben aynı durumda olsam bunu eşimle konuşur anlatırdım ve araya ciddi bir mesafe koyardım. Eşiniz asla ve asla size hak vermeyip annesini savunuyorsa, o zaman bu durumun ilerde çocuğun psikolojisi açısından neler doğurabileceğinden bahsedin. Torununu seven bunu yapmaya çalışmaz, anneyle arasına girmez vs diyin. O yaştaki bir çocuk neden annesinin kötü olduğunu düşünerek, beynine o işlenerek büyüsün. Eğer çocuğuna değer veren bir babaysa anlayabilmesi lazım bunu bence...

Çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız beni hep mutlu ediyor çok sağolun.

Senin konularında hep üzüyor beni. 19 yaşındayım deyince içim cız ediyor.

Koyduğun hedefler çok yerinde. Iş , para sahibi olunca yoluna bakmayı planlaman bile senin için güzel bir umut. Inşaallah çok mutlu olursun.

Ben anlayamıyorum bunlar nasıl anne, nasıl baba. Geçmişte ne gibi sorunlar vardı da boşanma kararı aldınız bilmiyorum ama sorunlar her ne olursa olsun, insan kendi çocuğunun kızına neden böyle şeyler öğretir, bir çocuğun annesine nefret besleyerek büyümesinden daha kötü ne olabilir onun için. Bu nasıl bir ego yani, herşeyden önce torununun iyiliğini düşünmesi lazım.
Ben aynı durumda olsam bunu eşimle konuşur anlatırdım ve araya ciddi bir mesafe koyardım. Eşiniz asla ve asla size hak vermeyip annesini savunuyorsa, o zaman bu durumun ilerde çocuğun psikolojisi açısından neler doğurabileceğinden bahsedin. Torununu seven bunu yapmaya çalışmaz, anneyle arasına girmez vs diyin. O yaştaki bir çocuk neden annesinin kötü olduğunu düşünerek, beynine o işlenerek büyüsün. Eğer çocuğuna değer veren bir babaysa anlayabilmesi lazım bunu bence...
Canım ne dersem diyeyim eşimin beyni almıyor tam annesinin kölesi. onu boşamayı o kadar çok istiyorum ki onunla aynı odada yatmaktan bile nefret ediyorum artık. herşeye yalandan gülüyorum yalandan kendimi mutlu gösteriyorum hiç umadığı bir anda terke edecem onu o kadar çok şey çektim ki bu cani insanlardan

Ya böyle mahluklar nasıl var bu dünyada aklım almıyor ahh elden ne gelir ne kocanda iş yok kocan nasıl müsade ediyor yaşında daha küçük arkanda ailende yoksa kızına eğitimi güzelce sen ver anneye öyle denmez ayıp kızım de güzel şeyler öğret ve mümkünse kaynanandan uzak tut kızına annesini sen olduğunu ve seni dinlemesini öğret...

Back
X