Kv konusunda lütfen bana akıl verin

Surahanci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
7
2
1
34
kv konusunda akıl almaya ihtiyacım var. Hatam mı var yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Nişandan önce kv ile aram çok güzeldi. Ne olduysa nişandan sonra oldu. Sürekli ona gitmemi istiyor. Her gün! Beni her gördüğünde ne zamandır görünmüyorsun dayak atıcam sana gibisinden laf sokuyor. Ve biz haftada en az 2-3 kez görüşüyoruz. Olmadı telefonla konuşuyoruz. Zaten ben aramazsam o arayıp özledim falan diye saatlerce konuşuyor. Bu arada ben aramazsam da laf ediyor. Bir keresinde oğluna şikayet etmiş sıkıyorsa arama zaten. Gelip gitme konusuylada ilgili devamlı oğluna gelmiyor üzülüyorum diyormuş. Nişanlım için bir keresinde gözyaşına dayanamaz bebim silahım gözyaşımdır demişti. Ve benimle ilgili her konuda bunu kullanıp oğlunu üzerime salıyor. Ben artık çok boğuldum nişanlım annesine laf ettirmiyor. Yapıcaksın deyip beni susturuyor. Mesela bir örnek daha sevmediğim yemek meyve içecek ne varsa zorla aşırı derece fazla ısrarla bana yediriyor. Çok ısrarcı dediği olana kadar ısrar ediyor. Ben çok sıkıldım artık dayanamıyorum. Ailem seni çok sevdiği için diyor. Kimse mi beni anlamıyor ben mi hatalıyım bilmiyorum. Bir de ben çok ileriyi düşünen takıntılı bir insanım. Mesela gelmediğm 1 gün için oğluna gelmiyor diye beni şikayet eden ilerde her konuda buu yapar diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Oğluna çok aşık bir kadın ama bu tavırlarıyla beni sıkıp oğlunla huzurumuzu kaçırıyor ve sonuç olarak dolaylı yoldan oğlunu üzüyor farkında değil. Herşeyi bildiğini sanıp hiçbirşey bilmeyenlerden. Çok korkuyorum ilerde de her gün gel demesinden. Tamam nişanlım hergün olmaz der ama kapıya gelirse ki eminim gelir bu kadar zamandır hakkında ne düşündüysem oldu ve haklı çıktım mecbur kapıyı açıcam. Çok eski kafalı bir kadın. Mesela nişanlım kendi söyledi benim annem temizliğe git iş yap misafirine hizmet et ister ama sen çalışıyorsun çok sorunumu olcak demişti. Yani bu ne demek annem isterse yapıcaksın yoksa sorun yaşarız. Bilmiyorum ya benim nişanlım anne aşığı biri ona bir iki kere annesiyle ilgili şikayet değil aslında sadece bazı şeylerde çok üstüme geldiğini söylemeye çalıştım ve kavga ettik. Kesinlikle annesine laf ettirmiyor. Bizde böyle işine gelirse diyor. Şimdi soruyorum bende hata var mı yada haklıysam ne yapmalıyım? Ayrıl demeyin çünkü nişanlıma DELİLER GİBİ AŞIĞIM. Nolur bir çözüm bulun bana akıl verin. Şimdiden herkese teşekkürler

evliliğiniz çekilmez bir hal alacak gibi..bu problemi düzeltmeden lütfen evlenmeyin..Bence evlenmeden bazı gerçekleri gösteriyor Allah..bir çok evliliğin bitme sebebi şu yazdıklarınız..iyi düşünün derim.

evlendiğini zaman sürekli gideceksin bebeğin olduğu zaman bakmak için sana yerleşecek yandın sen şimdiden soyleyelim

Nişanlım için bir keresinde gözyaşına dayanamaz bebim silahım gözyaşımdır demişti

Ve benimle ilgili her konuda bunu kullanıp oğlunu üzerime salıyor.

nişanlım annesine laf ettirmiyor.

nişanlım anne aşığı biri

Baskasina asik biriyle evleneceksin. Arkana bakmadan kacarak uzaklas diyecektim ki bunu gordum

Ayrıl demeyin çünkü nişanlıma DELİLER GİBİ AŞIĞIM

O zaman cekeceksin baska yolu yok.

"Evlenince duzelir, filanca seyi oku duzelir, cocuk olunca duzelir, vs" seyler bekliyorsunuz ama maalesef. Asla degismeyecek. Tam tersine nisanliyken boyle yapan evlenince hepten cosacak.

Konunun ilerleyen sayfalarinda "nisanlim ozunde iyi biri"ne donecek gibi hissediyorum.

tek kelimeyle yuuuuhh bunu ben mi yazdım acaba diye düşündüm bi an yemin ederim her satırı okurken yaaa ben yazmış olabilir miyim diye düşündüm. Tek fark bana bunu yapan nisanlimin değil sevgilimin annesi . Tek degilmisim. Allah yardimcimiz olsun valla

Iyi ayrılmayın o zaman nasılsa bu deli gibi aşık olduğunuz adam deli gibi soğutucak kendisinden ve deli gibi nefret ediceksiniz..

Ileriyi görmek zor değil.. ördek ailesi gibi olucaksınız siz de.. Allah booolll bol sabırlar versin

Evlenince bunların kat kat fazlasını yaşarsınız. Sevmediğin şeyi zorlasada yeme onlar alışsınlar hayır dediğin şeye evet deme. Az görüşmeye çalış ama şikayet etme mazeret uydur yavaş yavaş alışacaklar mı dene hemen evlenme

Ah cnm ya her genç kız nerdeyse böyle gözü kör oluyor. AŞIĞIM diyip evlndktn sonrada ah başım vah başım diyorlar. Valla cnm sana önerebileceğmz şey ya ayrıl yada bu sorunu çözmdn kesinlikle evlnme. Hele nişanlın şimdidn anasına laf söylettirmeyip hesabına geliyorsa diyorsa bana göre ortada ciddi sorn var. Çok ağlayıp sızlanırsn cnm az çok görünüyor.

Bende sizin yazdığınız gibi ilerde bu durumun daha da çok artacağını düşünüyorum ama ailemle durumu konuştuğum zaman seni çok sevdikleri için böyle yapıyorlar kötü niyetleri yok sen şımarıksın diyorlar bana kendi ailem annem babam diyor bunu hatta babam öyle bişey olsa ben izin verir miyim evlenmene falan diyor benim ailem özellikle babam bana çok düşkün ailem asla bana baskı kurmadı bu yaşıma kadar ve bir anda bu kadar sorumluluk ve baskı beni boğuyor mu acaba diyorum devamlı hatayı kendimde arıyorum. Bazen belki de ailem beni gaza getirmemek için sakinleştirmek için böyle konuşuyor diyorum ama babam asla benim üzüleceğim bir evliliği yaptırmaz ki zaten bana. Şunu anlıyorum beni kv gerçekten seviyor ama çok boğuyor farkında değil bu tavırları zaten kendinden soğuttu. Eskiden bende onu çok seviyordum ama şuan ne yapsa batıyor. O duruma geldim. Bir de bazı şeyleri unutamıyor insan. Kv ilk başta nişandan önce hatta evin üstüne istedi evlenince oturmamızı. Ben ses çıkarmadım. Saygımdan... Allah'tan nişanlım kabul etmemiş hangş devşrdeyiz olmaz anne demiş. Annesi günlerce küsmüş ağlamış oğluna sen evlenince bizi unutcaksın artık sevmiceksin demiş. Bunu diyen bir insanın bana bu kadar sevgi gösterisi yapması yapmacık geliyor çinkü belli ki beni resmen apaçık KISKANIYOR. Yaptıklarının hepsinin temelinde bu yatıyor ben böyle düşünüyorum. Ben ve ailem sanki oğlunu ellerinde alıcaz gibi bi düşüncesi var bence çünkü nişanlımın bazı söyledikleri gelecekle ilgili şeyler hep böyle bişe olmasın tarzı konuşmalar benim nişanlımın aklına gelmiyecek şeyler. Bunları ona empoze eden kim tabiki de kv. Amacı ne, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama çok sevdiği beni kaybetmek üzere ve ben atın yoksa sahibinin hatırı var misali dayanıyorum. Ama nereye kadar. Bende insanım. Ben gelip gitmiyorsam benim nişanlım hiç gelmiyor bize. Neymiş o erkekmiş çekiniyormuş. Bende bunu anlamıyorum. Allah'ım yardım etsin. Hayırlıysa olsun değilse geri dursun. Ya acaba bende bi hata var mı? Hala düşünmeye çalışıyorum var mı ki?

Canım madem ahrılmayacaksın sana şöyle bir tavsiyede bulunayım. Her allahın günü gitmeye sakın alıştırma. Ancak bunu yaparken de gitmek istemediğini müstakbel eşine hiç belli etme. Yani mesela gitmwk istemediğin gün ay bugün annene gidemedim bi baş ağrısı tuttu kafam kalkmadı çok üzüldüm falan filan gibi türlü bahaneler üret yavaş yavaş alıştır. Bu kadar anneci bi adama annesini sakın kötüleme. Akıllı davranırsan ne şiş yanar ne kebap hesabı. Anneni çok seviyorum her gün göresim var ama işte şöyle de işim çıktı falan filan

Ayrıl demeyelim ne diyelim?
Pasif/ana kuzusu nişanlınız ve annesi, evlendiğinizde şu yaşadığınızın bin katını yaşatacak.
Bugünleri mumla arayacaksınız..
Durumunuz apaçık ortada daha biz ne diyelim? Yani nasıl bir yorum istediniz çok merak ettim?
Elbette ayrılın çünkü başka seçenek yok..

Ayrilmayacaksaniz evlilik tarihini olabildiğince ileri tarihe atın. EEvlenince rahat bırakmayacak kVniz bu açık belli.

İşte böyle taktikler lazım bana. Çok teşekkür ederim. İnşallah yerler Maşallah ailecek analı oğullu cin gibiler. Hele ki laf sokmada üstlerine yok.

Senin aşkın platonik ben sana deyim.Nişanlin deliler gibi annesine aşik.Ve sen ne yaparsan yap arabozucu olmaktan kurtulamayacaksın.
En tehlikeli erkek tipi:Anneciler grubu

Yapman gerekenler;rol yetenegini geliştireceksin.Annen harika annen şahane keşke bende annen gibi yemek yapsam keşke bende onun gibi hamarat olsam vb.iltifatlarla müstakbel eşinin kalbini kazanacaksın.

Şikayet yok.

Dert yok.

Hep övgü yapacaksın.

En ufak şikayette Aile düşmanı ilan edilirsin.

Başarılar diliyorum

Geçen gün bu gelip gelmeme konusuyla ilgili nişanlım dedi ki annem bir adım atsın ama sende bir adım at dedi. O 6 istiyorsa sen 2 geliyorsan 4 te anlaşın dedi. Tamam dedim. Ama annesi değişmiyor bugün bana gelmiş annem adım atıyor sen atmıyorsun diyor. Geçen gün annenle konuş madem dediğimde annemle konuşamam sen onu tanımıyorsun olayı farklı yönlere çeker ben konuşamam dedi. Huyunu biliyor aslında. Annesi ne dicek belli sen bizi sevmiyorsun artık onun lafını dinliyorsun falan filan hüngür hıçkırık. Kıyamıyorum da nişanlıma arada kalıyor. O gün ilk söylefiğimde iki gün morali bozuktu. Bu dünyada en çok sevdiğim iki insan anlaşamıyor diye üzülüyorum dedi. Kıyamıyorum ki ona da napayım çok aşığım. O da bana çok aşık bunu biliyorum. Ama işte ah annesi yok mu. Ahhhh

Bu kadının kızı, kardeşi, komşusu yok mu. Niye ikide bi seni çağırıyor. Ne konuşuyorsunuz ki. Ben olsam sıkılırım-catlarim. İşten kalan zamanını da onla mi geçirceksin.
Bir de nisanlin çok net. "Biz de böyle işine gelirse" demiş. İşine gelirse ötesi yok..

Benim kv anlatmışsın kısmen..
Şöyle yap mesela kv gittiğiniz gün olsun o gün kadın gideceğinizi bilsin her cumartesi akşam yemeğine gidin mesela .. Nişanlınla konuş.. Ama şimdi değil evlendikten sonra ay çok yoruluyorum işte falan de anca dinleniyorum işimi yapıyorum akşam oluyor de..
Ben mesela dün görüyorum kv. Bu gün diyo ki niye aramadın bilmemne yok milletin içinde işte elin kızı böyle olur siz sakın böyle olmayın vs sallamalar.. Yaptığım şey bir önceki gün saatlerce gördüğüm kadını aramamak (!) arkamdan elin kızı dediğini yanında olanlar sonradan bana söyledi kızım kızım diyor milletin içinde arkamdan sallamış.. Kv de ordaydı dedim ki benim yanımda başkasının arkasından konuşan başkasının yanında da benim arkamdan konuşur şaşırmadım dedim. Sustu şok oldu senden hiç beklemezdim ddi .. Sanki ne dediysem ona göre bi daha arkamdan konuşma !
Sonra zaten mesafe koydum.. Aramıyorum öyle bişe diceğimde arıyorum.. Burada yanlız olan benim onun komşuları arkadaşları çok.. Ben tekim.. Bana ihtiyacı yok yani.. Eşim annemi aradın mı diyor mesela aramadıysam dicek bişeyim yoktu konuşmadım diyorum.
Neyse Can'ım çok uzattım.. KB.
Eşini kendinden soğutmadan ammesinin aşırı hareketlerini görmesini sağla.. Ama tamamen değişmez haberin olsun..
Bide çok yakından ev tutmayın bişe dediklerinde ben kendi anneme de yakın olmak istemem de mesela..
Allah yardımcın olsun

Geçen eşim yanımda yatarken aradı eşimi.. İşte pink beni aramadı insan bi aramazmı bi konuşmaz mı bilmemne sayıyor dar dar.. Ben eşim konuşurken duyuyorum düşün.. Hee tamam dedi eşim kapattı..
Sen annemle konuşmadın mı dedi sabah konuştuk dedim. Uyku arasında beni aradı tatilden yoldan gelmiştim uyuyordum bişey istedi tamam dedim kapattım yok uyanınca neden aramamışım..
Akşam oldu beraber gittik (başkası olsa gitmez resmen oğluyla benim aramı bozmaya çalışıyor!)
Girdik içeri eşim dedi direk zaten pinkle konuşmuşsunuz sabah niye öyle diyosun bana dedi
Kv kem küm yaptı sonra yok hastamı oldum diye merak etmiş sallıyo yok bileziklerim evde mi acaba diye uykuları kaçmış (!) ayak üstü sallama komitesi.
Eşim içeri geçti dedim ki bak anne bişey olduğunda kocamı değil beni ara! Aramız kötü olursa sevinmezsin bak yapma bidaha dedim. Şok oldu apıştı kaldı..
Sessiz uyumlu olunca insanı mal yerine koymaya çalışırlar afedersin.. Elin kızıysam gör işte ananınkini
Duyduğum bu.. Bide duymadıklarım ne kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…