Kv konusunda lütfen bana akıl verin

Bunun bir çözümü yok konuşursun düzelir belki oda bir kaç gün sürer,yol yakınken dönmeni öneririm yoksa ilerde evladının yaşantısına bile karışır.

Şöyle anlatayım durumu nişanlım tek çocuk ve 10 yıl sonra olmuş. Evet durumum vahim ama bende ailemin hatta sülalemin tek kızıyım. Hepsi erkek bizim ailede. İçimi döküyorum resmen kusura bakmayın ama ne olursa olsun bu kadar üzerime düşmesi beni boğdu artık. nişanlım diyor ki annemler fazla hevesli kusurlarına bakma. Tamam ama herşeyin bir sınırı olmalı bence. Bu devirde hevesi var diye bana gömlekler elbiseler ceketler dikşyor. Yağlı boya tablo yapıp asayım diye veriyor hatta beklettikleri var evlenince vercekmiş. E benimde heveslerim var bende modern tablo asmak istiyorum belki. Ben yayıntı istemşyorum belki. Çeyizlik bana bisürü giymem için kıyafetler dikti. Evimizdeki kuşun kafesine tül bile dikti. Hayatımın tamamen içine giriyor. Bu durumun beni boğduğunu kimse görmüyor. Ya bırak bana özgür bişey kalsın. Bu devirde dikme mi kaldı ya. Oğlu en marka kıyafetleri giysin ben hevesi kırılmasın diye onları mı giyeyim. Bayramda elbise ceket dikmiş mecburen giydim rezil oldum o gün ya. Anlıyorum hiçbiri kötü niyetle yapılan şeyler değil ama ben gelemiyorum bu kadar kasvete. İşin kötü kısmı kv karşı komşumuz oluyor. İşin acı tarafı belki de bu kadar zor olmasının nedeni bu. Ben asla saygımda kusur etmem istediğini söylesin takmam ama tek duam nişanlımın ilerde beni anlaması bana destek olması annesini tanıması. Umarım herşey iyi olur. Mesela bayram diye alışverişe çıkmak istedi kv ben istemedim. Artık herşey batıyor ya istemedim bişey alsın ben gelenek sevmiyorum napayım. Annemlerin kızmasıyla zorla çıktım. Ama hangi devirdeyiz çok istiyorsa nişanlımla ikimiz çıkalım kv alışverişe çıkmak mı kalmış ya. Ne bileyim ben amannn yoruldum şimdiden. Allah yardımcım olsun inşallah.

Ayrılamıyosanız çekiceksiniz.Bunun çözümü yok.Kaynana böyle olsa oğlu anlayışlı olsa oğluna söyle o söylesin deriz, oğlan anasına aşık olsa annesi halden anlayan tip olsa kayınvalideyi al karşına açık açık konuş deriz.Ama ne yazıkki senin durumunda öyle bisey yok. Sen sürekli kaynananın isteklerini yerine getirmek zorunda olan, getirmediğinde eşiyle arası açılan gelin olucaksın.Ayrılamıyosan alış yapcak bisey yok.

Geçenlerde işle ilgili ilçe dışında biryere gidip geldim gün içinde o gün nişanlıma birsürü demiş bana niye haber vermedi çok kırıldım üzüldüm. Ya ben bi babama söylerim bi nişanlıma sana niye söyleyeyim gidiceğimi. Nişanlım kem küm etti. Aramanı söylemeni beklemiş işte dedi. En son ben ne alaka diye ters çıkınca nişanlıma kızdı söyliceksin işine gelirseye bağladı yine. İlerde çocuğuma karışıcağına eminim zaten ama artık benim dayanma gücüm önce mi sonra mı tükenir bilemem bir gün bozarım lafımı söylerim. Sonra yine nişanlımla kötü olurum biliyorum sma her türlü oluyoruz zaten napayım ya. Bir kere dedim sen şimdi bana zorla yediriyorsun dedim nişanlım kilo aldın der beğenmezse suçlusu sensin dedim. Beğenmek zorunda dedim. İlerde evlenincr napıcaksın kim bilir dedim. Yok canım yapmam falan. Hamileyken bebek için dersin yaparsın dedim e yaparım dedi lohusayken süt olur dersin yaparsın dedim e yaparım dedi. Bende yandım o zaman dedim. Güldü ya resmen güldü. Zorla yöresel yemeklerini yedirmeye çalışıyor. Ya sevmiyorum nişanlım bile yemezken bu ısrar niye. Ne zmaan yemeğe gitsek onlara hep yöresel yemekler. Ama benim ailem onlar gelince ne severler diye düşünüp ona göre yapıyorlar. Zorla sevdirmeye çalışmıyorlar. Aman ya yoruldum valla düşün düşün

Onemli olan nisanlinim tutumu ve duruşu.. O da anaci galiba.. En zor seylerden biri.. Madem asiksin; kolay gelsin.. InsaAllah o askini nefrete dönüştürecek seyler yapmaz..

ben böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum. yaşadıklarımı hatırlıyorum, sinirleniyorum, küfretmek istiyorum.

benim kayınvalidem de böyleydi, allah gönlüne göre versin.

aramıyorsun, gelmiyorsun, aynı binada oturalım, oğlumu üç gün ölmesem ölürüm, ne yaşadıysanız fazla fazla yaşadım yani.

bütün ailem ayrıl dedi, olmaz dedim, biz birbirimize söz verdik dedim, ailesi yüzünden onu bırakamam dedim. sonra ne oldu? benim on yıllık sevgilim, annesi ayrıl istemiyorum deyince ağlaya zırlaya terk etti beni. nişana beş gün kala. ailemle ne durumda olduğumu siz düşünün. görüşüyor muyuz arada görüşüyoruz evet, birbirimizden asla kopamayız biliyorum, ama bizden bi yol olmaz artık.

ha bu arada ben ne öğrendim, bana da sürekli zorla bi şeyler yedirmeye çalışırdı, ben de çok güzel yemişim. beslemek ikram falan değilmiş derdi.

demem o ki yani, biz gelinimizi çok seviyoruz adı altında ayırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama oğulları bunu görmüyor. annesine bu kadar bağımlı adamlardan da koca olmuyor.

ben sizin nişanlınızı bilemem, kendim için söylüyorum, ben anladım ki, evlenseydim, ben evde geberiyor da olsam, annesi çağırsa ya beni de sürükleyecek, ya beni bırakıp gidecek. böyle bi adamdan bana koca çocuklarıma baba olmazdı, olmadı da.

Niye bu kadar düşünüyosun sadece sen kendin ol yeter yemek istemiyosan yeme gitemek istemiyosan gitme bırak onlar düşünsün kendine bu eziyeti niye yapıyorsun

benim kv bana lahana çorbası yedirmeye çalıştı baktım tadına hiç bana göre değil yemedim hemen niye yemiyorsun yesene diye zorlamaya çalıştı bende eline sağlık anne ama bben sevemesim dedim
hemen bana ama ben sizin yöresel yemekleri yiyorum dedi bende beğenmiyosan sende yeme anne ben alınmam dedim ol oldu bir daha ye iç karışmadı

net ol kırılır üzülür diye düşünme sjnırlarını şimdiden çiz

İnşallah bende bunu yapmaya çalışıcam. Benim işte tek sıkıntım oğluna beni şikayet etmesi yoksa zorla yediremez dicem ama ağzıma tıktığı da oldu o ayrı Laf sırası geldimi annemlere hepimiz hata yapabiliriz birbirimzle paylaşarak çözelim biz aile olduk diyor ama benimle ilgili varsa şikayeti oğluna söylüyor. Allah nişanlıma akıl fikir beyin mantık versin tek edebiliceğim dua bu. İnşallah beni anlar dinler annesini tanır. Annesine düşkün tamam ama bana da düşkün olduğunu düşünüyorum. Ayrıcs annesinin silahı gözyaşları varsa benimde var tabi kimin gözyaşı bastırır tabiki annesinin ama gün gelir elbet beni anlar. Yani inşallah...

Isine gelirse diyen bir adam varkarsinizda farkindamisiniz?simdin boyle evlenince nelerolabilecegini de goruyorsunuz.kimse kimsenin askindan olmez .devamli bu skıntilarla bogusmaya degecekmi?nisanlinizsizin icin nasil bir fedakarlik yapiyor mesela.ya da yaparmi?konusmayla.duzelecek seyler degil kendinizi yordugunuzla kalirsiniz.sizi sevdiginden falan yapmiyor.bezdirmeye calisiyor

Reactions: anu
Ayrıl dicektim. Ayrılamam yazmışsın. O zaman bu deli kadını ve ona aşık oğlunu çek bacım ne diyelim. Çünkü ikiside değişmez!

Nisanlin sana "İsine gelirse" diyor. Sen "Cok asigim ayrilin demeyin" diyorsun. O zaman pasa pasa gideceksin temizlik hizmet ne varsa yapacaksin annesine agzini acip cevap vermeyeceksin.

Adam o kadat eminki birakip gitmeyecegine sana bizim isteklerimiz olmazsa kapi orda diyor sende ne olur beni birakma diyorsun.

Durum boyle olunca daha cok ustunede gelirler istediklerinide yaptirirlar senide ezerler anali ogullu.

Askimdan olsem, bana annesinin hizmetcisi gibi davranip isine gelirse diyen adama ama deliler gibi asigim ayrilamam demem.

Icimde annesiyle ilgili ne varsa sayar sonra isine gelirse git kendine baska bir hizmetci bul der resti cekerim.

Ama yok sen "Deliler gibi asik"sın ya anali ogullu cek kahirlarini. Ne diyelim baska sana.

Sende " Ben annene hizmetcilik yapamam onun her istediginide yapapmam. Isine gelirse" de bakayim o ama deliler gibi asigim diyecek mi?

Lütfen ama lütfen bu sorunu halletmeden evlenmeyin. Ben kocama hala aşığım,nişanlılık zamanımızda da aynı şekilde aşıktım. Annesinin nasıl bir psikopat olduğunu anlayamadım. Siz ne güzel anlamışsınız işte. Ya nişanlınızla oturup etraflıca konuşun halledin,ya bir şekilde farklı bir şehre gidebilmenin yollarını arayın ya da gerçekten böyle bir hayat sürdürebilir misiniz onu kendinize sorun. Ayrılın diyemem çünkü kendim de ayrılmadım aşkın insanın elini kolunu nasıl bağladığını biliyorum.

Ayrilmayacaksan cekeceksin, kv ne derse yap. Zaten yapmazsanız nisanlin seni bırakır. Modern köleliğe hızlı adımlarla ilerliyoruz tebrik ederim. Ne mükemmel bir aşk.

Bilmiyorum ben su ayrilamam olurum biterimcileri anlamiyorum.

Evli olunsa cocuk olsa yillarin aliskanligi var kolay degil derim ama nisanliyken olurumde ayrilmam edebiyati bana sacma geliyor.

Bende esime asik olarak evlendim. Evet nisanliyken ayrilsak cok aci cekerdim uzulurdum kabul ediyordum ama bana boyle degersiz davranan bir aileyle de devam edemezdim onuda biliyorum.

Siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez. Ben nisanliyken tartistigimiz zaman geri donulmez bir yolda degiliz gayette donebiliriz mesajini az vermedim nisanlima. O beni birakmadi. Tamam bir yolunu bulacagiz dedi orta yolu buldu. Ama ben ne olursa olsun bana zulmetsende annene hizmetci yapsanda seni birakmam tavrii icinde olsaydim orta yoku bulmak yerine kendi istediklerini dayatirdi belkide.

Deliler gibi aşığım diyorsun ya aşkın sönüyor zira gözün kör değil görüyorsun

Şimdiye kadar niye sustun ver cevabı

Bir de çalışıyormuşsunuz ben her gün sana nasıl geleyim aynı evin içinde annemi o kadar görmüyorum de geç

Tadımız kaçar sık görüşülmez de

Temizlik misafir vs deyince de aa bicim evi de X mişanlın yani yapacak ben sana bayramda yardımcı parası vereyim anne ben sende olursam tabii çay ikram ederim de Gül geç

Şîndi bu kadar susarsan Evlenince Kv bize yerleşti konusu açacağın kesin

Kaç yavrum kaç. Koşa koşa uzaklaş!!!
Çok şanslısın aslında. Evlenmeden önce sana gerçek yüzlerini göstermişler. Neyi bekliyorsun? Bu daha başlangıç. Evlendikten sonra nişanlın da kaynanan da baskı konusunda level atlayacaklar. Bu günleri aratacaklar.

"annem isterse yapıcaksın yoksa sorun yaşarız" diyor şimdiden ve evlenince düşünemiyorum, kaynana oğlunu manipüle ettiğini açık açık söylüyor, ayıl demeyelim de ne diyelim bilemedim, mutsuz bir evlilik gümbür gümbür geliyor çünkü

bu kadınla asla konuşarak iletişim kuramazsın, eee oğlunuda parmağında döndürdüğüne göre, mutsuzluk kaderin gibi görünüyor, aşkın geçene kadar çekeceksin herhalde öyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…