Kv konusunda lütfen bana akıl verin

Ayrıl demeyin çünkü nişanlıma DELİLER GİBİ AŞIĞIM. Nolur bir çözüm bulun bana akıl verin.

Kayınvalidenin yediklerine, içtiklerine yavaş yavaş zehir kat.
Eğer ayrılamam ŞİMDİ dersen, bu kayınvalide yaşarsa zaten evlendikten sonra sizi ayıracak, mecburen ayrılacaksın.

En güzeli kayınvalidenin ortadan kalkması

Sizi bilemem ama ben böyle bir adamla asla yapamazdım.
Deliler gibi aşık olmanız bu durumu değiştirmeyecek.
Bu böyle devam ettikçe de deliler gibi aşkınız deliler gibi nefrete dönüşecek.
Böyle kayınvalide insana sinir krizi geçirtir.

Bence dinlen dinlen kac bunlardan

Bence kV ye Her gittiğinde babanı da al yanına git. Baksın bakalım baban bu ilişkiye daha fazla izin verip vermeyeceğini öyle yorumlasin. Sana sevmediğini bildiği yemekleri yedirmek istemesi falan bu bile başlı başına çok şey ifade ediyor.

Şimdi karşı komşu ile nişanlanan büyük risk işte. İşin zor. Sanki baban sen nişanı attıktan sonra taşınmak zorunda kalacaksınız bir sürü is çıkacak diye sana yok seni seviyorlar yok sen şımarıksın falan diyor gibi geldi. Anlattıklarını baban da görüyordur herhalde. Bence senin isteklerin de bir şımarıklık yok. Üstüne bu kadın da seni sevmiyor

tek duam nişanlımın ilerde beni anlaması bana destek olması annesini tanıması.

Hayatımda duyduğum en gerçekleşmesi imkansız hayal

Ne olacak, bir peri gelip nişanlınızın kafasına sihirli değnek mi değdirecek?

Şimdi anlamayan adam ileride neden ve nasıl anlasın? Şimdi destek olmayan neden ileride destek olmaya karar versin?

Sakın ayrılma amannnn.

Evlen 3 ay sonra gel buraya yaz. Bu anneci erkeklerden bıktım ben napıcam de. Söz burda ki kızlar biz demiştik demiyecek.

Ayrıca şimdi aşıksın yaaa, gün gelecek ondan nefret edeceksin. Şimdi masal gibi geliyor ama gerçekler tokat gibi yüzüne vurunca anlayacaksın...

Ablam evlendi çekiyor şimdi. Gün geliyor kocasından nefret ediyor. Eşi hep annem annem diyor.

O yüzden yaşa ve gör.

Bizde böyle işine gelirse diyor SA

sende ayrılmak işine gelsin ve postayı koy kıcına

Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.
Ben bu tarz durumların iyiye gittiğini hiç görmedim. Benim de başımda var.
İş her zaman ama her zaman istisnasız erkekte biter.
Fakat normal ana-oğul ilişkisi için geçerli
Bağımlı ana- oğullar için değil.

Adam bizde boyle isine gelirse deyip seni susturuyor sende aşığım diyorsun
Evlilik aşkla meşkle yürümüyor. Yapma ,etme kendinde acı ileride başını taşlara vurursun.

Bu adam seni kaybetmekten korkmuyor ki bizde boyle isine gelirse diyor. Ne demek bu? İsine gelmezse ayrıl demek.

Ki sende ayrılmayıp kabul etmiş oluyorsun. Düzelecek diye bekleme düzelmiyor.

benimki de bana hep arkadaş, yoldaş olcak bana diyordu tanıştığımızdan beri.
şimdi kapımı ya bir kere çalar ya hiç.
bu benim yapımdan kaynaklı çğunlukla. öyle yaşıtım olmayan biriyle özellikle ve genel olarak konuşgan biri değilim.
ve... eşim bu konuda hiç laf etmedi.
hatta yeri geldi beni savundu.
ayrıca bizde birde çay muhabbeti vardı. kendisi çay sevdalısı. hep derdi senide çaya alıştırcam.
şimdi ne oldu.. kendi azalttı çayı.
arada der alıştıramadım. ben azalttım diye.
sonuçta çocuk muyuz, istemiyorsak zorla ağzımıza tıkamaz. çok ısrar ettiler banada ama bir bardaktan fazlasını hiç içmedim. sevmiyorum. zorla mı...

mesafe koy arama hergun hergun gidip gelme belki haftada bir gün, nişanlında anneside seni böyle sevsin haaa zorlarına gidiyorsa ayrıl gitsin sırf bu yüzden seni kaybetmeyi göze alıyor arayı bulamıyorsa nişanlın zaten çocuk kafasında birşeydir yani sana tek diyceğim böyle devam etme seni günden güne tüketmelerine izin verme canım.

SEN ARKANA BAKMADAN KAÇ KIZIM

Bacim senin sonun simdiden belli. Bu ladar bile bile gore gore nasil atese atarsin aklim almiyor ..

Canim arkadasim kimsenin iliskisine burnunu sokmak istemem ama evlenme bu adamla ayni benim esimde oyleydi duzelir dedim iyice kotu oldu yapma kardesim uzulmeni istemem

Ayril demeyelim de cok konu var devamında okumadin mi?
Sen ben bastan böyleyim diyip kestirip atacaksın
elma sevmiyorsan yemeyeceksin ısrar da olsa.
Sen simdi taviz verirsen bizde boyle diyecek nesin ben soylemistim begenmiyorsan kapi orda diyecek
O zaman tavizlerin kesker olacak.
Belki hamileyim diyip susacaksin..
Ben zaten kari koca tartisan çok az insan gördüm çoğunluğu 3. Şahıstan.
Az konuları arat da bi ok lutfen bu kkcilar ne yapmis bi gor. Sonra AMA ASIGIM dersen sen bilirsin.
Kkcilarin yazdiklarina da kirilma lütfen
Niyetimiz bugün bir uzul yarin bin uzulecegine :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…