- 24 Eylül 2010
- 6.204
- 20.295
- 548
Ayrıl demeyin çünkü nişanlıma DELİLER GİBİ AŞIĞIM. Nolur bir çözüm bulun bana akıl verin.
Bence dinlen dinlen kac bunlardankv konusunda akıl almaya ihtiyacım var. Hatam mı var yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Nişandan önce kv ile aram çok güzeldi. Ne olduysa nişandan sonra oldu. Sürekli ona gitmemi istiyor. Her gün! Beni her gördüğünde ne zamandır görünmüyorsun dayak atıcam sana gibisinden laf sokuyor. Ve biz haftada en az 2-3 kez görüşüyoruz. Olmadı telefonla konuşuyoruz. Zaten ben aramazsam o arayıp özledim falan diye saatlerce konuşuyor. Bu arada ben aramazsam da laf ediyor. Bir keresinde oğluna şikayet etmiş sıkıyorsa arama zaten. Gelip gitme konusuylada ilgili devamlı oğluna gelmiyor üzülüyorum diyormuş. Nişanlım için bir keresinde gözyaşına dayanamaz bebim silahım gözyaşımdır demişti. Ve benimle ilgili her konuda bunu kullanıp oğlunu üzerime salıyor. Ben artık çok boğuldum nişanlım annesine laf ettirmiyor. Yapıcaksın deyip beni susturuyor. Mesela bir örnek daha sevmediğim yemek meyve içecek ne varsa zorla aşırı derece fazla ısrarla bana yediriyor. Çok ısrarcı dediği olana kadar ısrar ediyor. Ben çok sıkıldım artık dayanamıyorum. Ailem seni çok sevdiği için diyor. Kimse mi beni anlamıyor ben mi hatalıyım bilmiyorum. Bir de ben çok ileriyi düşünen takıntılı bir insanım. Mesela gelmediğm 1 gün için oğluna gelmiyor diye beni şikayet eden ilerde her konuda buu yapar diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Oğluna çok aşık bir kadın ama bu tavırlarıyla beni sıkıp oğlunla huzurumuzu kaçırıyor ve sonuç olarak dolaylı yoldan oğlunu üzüyor farkında değil. Herşeyi bildiğini sanıp hiçbirşey bilmeyenlerden. Çok korkuyorum ilerde de her gün gel demesinden. Tamam nişanlım hergün olmaz der ama kapıya gelirse ki eminim gelir bu kadar zamandır hakkında ne düşündüysem oldu ve haklı çıktım mecbur kapıyı açıcam. Çok eski kafalı bir kadın. Mesela nişanlım kendi söyledi benim annem temizliğe git iş yap misafirine hizmet et ister ama sen çalışıyorsun çok sorunumu olcak demişti. Yani bu ne demek annem isterse yapıcaksın yoksa sorun yaşarız. Bilmiyorum ya benim nişanlım anne aşığı biri ona bir iki kere annesiyle ilgili şikayet değil aslında sadece bazı şeylerde çok üstüme geldiğini söylemeye çalıştım ve kavga ettik. Kesinlikle annesine laf ettirmiyor. Bizde böyle işine gelirse diyor. Şimdi soruyorum bende hata var mı yada haklıysam ne yapmalıyım? Ayrıl demeyin çünkü nişanlıma DELİLER GİBİ AŞIĞIM. Nolur bir çözüm bulun bana akıl verin. Şimdiden herkese teşekkürler
Bende sizin yazdığınız gibi ilerde bu durumun daha da çok artacağını düşünüyorum ama ailemle durumu konuştuğum zaman seni çok sevdikleri için böyle yapıyorlar kötü niyetleri yok sen şımarıksın diyorlar bana kendi ailem annem babam diyor bunu hatta babam öyle bişey olsa ben izin verir miyim evlenmene falan diyor benim ailem özellikle babam bana çok düşkün ailem asla bana baskı kurmadı bu yaşıma kadar ve bir anda bu kadar sorumluluk ve baskı beni boğuyor mu acaba diyorum devamlı hatayı kendimde arıyorum. Bazen belki de ailem beni gaza getirmemek için sakinleştirmek için böyle konuşuyor diyorum ama babam asla benim üzüleceğim bir evliliği yaptırmaz ki zaten bana. Şunu anlıyorum beni kv gerçekten seviyor ama çok boğuyor farkında değil bu tavırları zaten kendinden soğuttu. Eskiden bende onu çok seviyordum ama şuan ne yapsa batıyor. O duruma geldim. Bir de bazı şeyleri unutamıyor insan. Kv ilk başta nişandan önce hatta evin üstüne istedi evlenince oturmamızı. Ben ses çıkarmadım. Saygımdan... Allah'tan nişanlım kabul etmemiş hangş devşrdeyiz olmaz anne demiş. Annesi günlerce küsmüş ağlamış oğluna sen evlenince bizi unutcaksın artık sevmiceksin demiş. Bunu diyen bir insanın bana bu kadar sevgi gösterisi yapması yapmacık geliyor çinkü belli ki beni resmen apaçık KISKANIYOR. Yaptıklarının hepsinin temelinde bu yatıyor ben böyle düşünüyorum. Ben ve ailem sanki oğlunu ellerinde alıcaz gibi bi düşüncesi var bence çünkü nişanlımın bazı söyledikleri gelecekle ilgili şeyler hep böyle bişe olmasın tarzı konuşmalar benim nişanlımın aklına gelmiyecek şeyler. Bunları ona empoze eden kim tabiki de kv. Amacı ne, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama çok sevdiği beni kaybetmek üzere ve ben atın yoksa sahibinin hatırı var misali dayanıyorum. Ama nereye kadar. Bende insanım. Ben gelip gitmiyorsam benim nişanlım hiç gelmiyor bize. Neymiş o erkekmiş çekiniyormuş. Bende bunu anlamıyorum. Allah'ım yardım etsin. Hayırlıysa olsun değilse geri dursun. Ya acaba bende bi hata var mı? Hala düşünmeye çalışıyorum var mı ki?
Şöyle anlatayım durumu nişanlım tek çocuk ve 10 yıl sonra olmuş. Evet durumum vahim ama bende ailemin hatta sülalemin tek kızıyım. Hepsi erkek bizim ailede. İçimi döküyorum resmen kusura bakmayın ama ne olursa olsun bu kadar üzerime düşmesi beni boğdu artık. nişanlım diyor ki annemler fazla hevesli kusurlarına bakma. Tamam ama herşeyin bir sınırı olmalı bence. Bu devirde hevesi var diye bana gömlekler elbiseler ceketler dikşyor. Yağlı boya tablo yapıp asayım diye veriyor hatta beklettikleri var evlenince vercekmiş. E benimde heveslerim var bende modern tablo asmak istiyorum belki. Ben yayıntı istemşyorum belki. Çeyizlik bana bisürü giymem için kıyafetler dikti. Evimizdeki kuşun kafesine tül bile dikti. Hayatımın tamamen içine giriyor. Bu durumun beni boğduğunu kimse görmüyor. Ya bırak bana özgür bişey kalsın. Bu devirde dikme mi kaldı ya. Oğlu en marka kıyafetleri giysin ben hevesi kırılmasın diye onları mı giyeyim. Bayramda elbise ceket dikmiş mecburen giydim rezil oldum o gün ya. Anlıyorum hiçbiri kötü niyetle yapılan şeyler değil ama ben gelemiyorum bu kadar kasvete. İşin kötü kısmı kv karşı komşumuz oluyor. İşin acı tarafı belki de bu kadar zor olmasının nedeni bu. Ben asla saygımda kusur etmem istediğini söylesin takmam ama tek duam nişanlımın ilerde beni anlaması bana destek olması annesini tanıması. Umarım herşey iyi olur. Mesela bayram diye alışverişe çıkmak istedi kv ben istemedim. Artık herşey batıyor ya istemedim bişey alsın ben gelenek sevmiyorum napayım. Annemlerin kızmasıyla zorla çıktım. Ama hangi devirdeyiz çok istiyorsa nişanlımla ikimiz çıkalım kv alışverişe çıkmak mı kalmış ya. Ne bileyim ben amannn yoruldum şimdiden. Allah yardımcım olsun inşallah.
tek duam nişanlımın ilerde beni anlaması bana destek olması annesini tanıması.
kv konusunda akıl almaya ihtiyacım var. Hatam mı var yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Nişandan önce kv ile aram çok güzeldi. Ne olduysa nişandan sonra oldu. Sürekli ona gitmemi istiyor. Her gün! Beni her gördüğünde ne zamandır görünmüyorsun dayak atıcam sana gibisinden laf sokuyor. Ve biz haftada en az 2-3 kez görüşüyoruz. Olmadı telefonla konuşuyoruz. Zaten ben aramazsam o arayıp özledim falan diye saatlerce konuşuyor. Bu arada ben aramazsam da laf ediyor. Bir keresinde oğluna şikayet etmiş sıkıyorsa arama zaten. Gelip gitme konusuylada ilgili devamlı oğluna gelmiyor üzülüyorum diyormuş. Nişanlım için bir keresinde gözyaşına dayanamaz bebim silahım gözyaşımdır demişti. Ve benimle ilgili her konuda bunu kullanıp oğlunu üzerime salıyor. Ben artık çok boğuldum nişanlım annesine laf ettirmiyor. Yapıcaksın deyip beni susturuyor. Mesela bir örnek daha sevmediğim yemek meyve içecek ne varsa zorla aşırı derece fazla ısrarla bana yediriyor. Çok ısrarcı dediği olana kadar ısrar ediyor. Ben çok sıkıldım artık dayanamıyorum. Ailem seni çok sevdiği için diyor. Kimse mi beni anlamıyor ben mi hatalıyım bilmiyorum. Bir de ben çok ileriyi düşünen takıntılı bir insanım. Mesela gelmediğm 1 gün için oğluna gelmiyor diye beni şikayet eden ilerde her konuda buu yapar diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Oğluna çok aşık bir kadın ama bu tavırlarıyla beni sıkıp oğlunla huzurumuzu kaçırıyor ve sonuç olarak dolaylı yoldan oğlunu üzüyor farkında değil. Herşeyi bildiğini sanıp hiçbirşey bilmeyenlerden. Çok korkuyorum ilerde de her gün gel demesinden. Tamam nişanlım hergün olmaz der ama kapıya gelirse ki eminim gelir bu kadar zamandır hakkında ne düşündüysem oldu ve haklı çıktım mecbur kapıyı açıcam. Çok eski kafalı bir kadın. Mesela nişanlım kendi söyledi benim annem temizliğe git iş yap misafirine hizmet et ister ama sen çalışıyorsun çok sorunumu olcak demişti. Yani bu ne demek annem isterse yapıcaksın yoksa sorun yaşarız. Bilmiyorum ya benim nişanlım anne aşığı biri ona bir iki kere annesiyle ilgili şikayet değil aslında sadece bazı şeylerde çok üstüme geldiğini söylemeye çalıştım ve kavga ettik. Kesinlikle annesine laf ettirmiyor. Bizde böyle işine gelirse diyor. Şimdi soruyorum bende hata var mı yada haklıysam ne yapmalıyım? Ayrıl demeyin çünkü nişanlıma DELİLER GİBİ AŞIĞIM. Nolur bir çözüm bulun bana akıl verin. Şimdiden herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?