Kv konusunda lütfen bana akıl verin

Ayrı mi oturacaksin evlenince uzağa git huzurun olmaz diyim

Aslinda kendinizi sansli hissetmelisiniz..herseyi gayet iyi gormus ve herseyin farkindasiniz..
Burada top siz de artik.

Nisanlinin sana "biz de boyle isine gelirse" lafina
ya "Ben de de boyle hadi eyvallah" diyeceksin ya da paşa paşa ileride kafamı hangi duvara vursam diye düsüneceksin...

Ayril demekten baska cagre birakmamissin ki simdiki sorun ettigin sorunlar ileride daha buyuk seylere yol acar degermi sinir hastasi olmaya. Hata yapma iyi dusun canim.benim

Valla kızlar biz ne desek boş ,bile bile kendini ateşe atacak .yok aşığım yok seviyorum.acaba nişanlında senin gibimi düşünüyor,oda sana aşık mi .senin mutsuz olduğunu bile bile devam etmeni istiyorsa bu sana olan aşkından mi ,?umursamazliğindanmi?dilerim biz yanılırız ama" görünen köy klavuz istemez"bu iyi günlerin tadını çıkar .

Ya ayrılacaksın Ya her dediklerine boyun eğeceksin.ilk dediğimi yaparsan biraz acı çekeceksin ama diğerini yaparsan ömür boyu..Allah yardımcın olsun

neye aşıksın tam olarak onu anlamadım?

Olacaklar gözümde canlandi bi an eminim senin isten cikmani isteyecekler ve digerlerini soylemissin zaten ki bu daha nisanli oldugun halde böyle hele bi nikahi bassin tamam ayrica sikayeti geç uyari dahi olsa annesiyle ilgili kotu bisey soyleme 3 yillik tecrube konusuyo ama napicaksinn hatasini kendin farketrireceksin o ortami yaratip kendi görmesini saglayacaksin ve ilk zamanlarin cicim ayi degil sicim ayı gibi gececek eğer bu kadar asiksan bastan kabullenip ona gore davranip kendine zehir etme istemesen de yapmacık davran istedigi gibi yap gitmeni istiyosa git yardim bekliyosa yardim et cunku bunlar omur boyu surmeyecek kendini kabul ettirdiginde artık kv bisey demeden kendiliginden istedigini bilip ona gore davrandiginda senin pesini birakacak ve sonrasi yavaş yavaş ayagini cekeceksin ama sabretmen lazim bu kadar anne duskuni biriyle anlasabilmek zor bilirim gelde bana sor amma isteee keser döner sap döner gün gelir hesap döner uyanik davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…