Kv konusunda lütfen bana akıl verin

Suan asiksin ya cekiyorsun bir sekilde. Ya askin bitince neye tutunacaksin?

Ayrıl demeyin deliler gibi aşığım.O zaman delir iyice canım ne diyelim.
Ya ben kızıyorum bu kızlara.Bu hayata bir kez geliyorsun.Ya bir kez bir.Bu yaşadığın tek bir günün bile bir dahası yok.Ne diye hayatı kendinize zehir ediyorsunuz.Neden şu erkekler karşısında ezik,aciz aşk budalası oluyorsunuz.
Senin ne kaynanada ne nişanlında sorun.Asıl sorun sensin kusura bakma.Tavrını koysaydın kimse gık diyemezdi.
Bir erkek bana diyecek ki,işine gelirse.Yok temizlik,yok ara yok git,yok annemi aramamışsın.
Cici gelin olmak için haftada 2-3 kez görüşüp arayıp sordukça,nişanlının kaba saba kendini bilmez tavırlarına göz yumdukça aşktan değil eziyetten delirirsin.Çek restini.Sen kimsenin hizmetçisi,nişanlının emir eri,kayınvalidenin stres topu değilsin.
Hafta da 2-3 kez mi arıyorsun.1 e indir.Seni şikayet mi etti hiç arama.Sana açıp birşey dediğinde beni çocuk gibi oğluna şikayet ediyorsun aramız açılıyor de.Nişanlın birşey dese,ben senle yuva kurmak için yola çıktım anneni pışpışlamak için değil.İŞİNE GELİYORSA de bakalım bi.

Sana aklın en alasını Nişanlın zaten vermiş canım.
"Biz de böyle işine geliyorsa" demiş zaten.
Daha bizden ne aklı istiyorsun ki güzelim
Benden de sana bir söz
"GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR"
Nişanlın Gül
Kv Diken yapacak bişey yok....
Olmadı evlendikten sonra dişiliğini kullanırsın birde öyle denersin.

Şimdi deliler gibi aşıksın ama bu öngörüleri yaşadıkça analı oglllu deli bunlar der kaçacak yer ararsın. Simdi mantığını kullanmazsan restini çekmezsen başına gelecekleri sen biliyorsun.

Net söylüyorum : Ayrıl...
Mümkün değil değiştiremezsin.Üstelik nişanlın şimdi az da olsa sana hakveriyorsa,kocan olunca asla sana hakvermeyecek.
Seninki zaten şimdiden baskı yapıyormuş.Görünen köy kılavuz istemez.Bu ana oğul böyle...Kabul edip etmemek senin elinde.

aynn katılıyorum canım ınsan gün geliyo aşık oldugu adamdan nefret edıyo sırf bu sebelerden dolayı bnce konu sahıbı yol yakınen ve ılerıyı gormusken vazgecsın evlendıgınde duzelır dıede kendını kandırmasın ısler daha cok sarpa sarıyo

nişanlın annesine hizmetçi arıyor kusura bakma da
bu kadar dışlanırken nasıl aşık kalabiliyorsun o da ayrı
hayırlısı olsun ayrılmayacaksan

Aşkınız bile yetmez ilişkinizi kurtarmaya bu durumda.
Nişanlınız şimdiden yol yapıyor,annem hizmet bekler,annem temizlik bekler vs diye,zannediyor musunuz ki evlenince gitme aşkım,boşver aşkım diyecek size. Hayır. Annemi aramamışsın,bayramda ilk anneme gideriz,gidip kalalım ,annemi çağıralım gelsin kalsın vs vs böyle uzar gider bu. Annede arada iki gözyaşı döker oğluna,sizi şikayet eder. Olan size olur.
Ayrılmam diyorsunuz ya,size tavsiyem Bdv'deki kaynana gelin temalı konuları açıp okuyun. Ne yaşayacağınıza,nasil sonuçlanacaģına dair fikriniz olur.

Bence evlenmelisin hemde hemen... bi de kv ile aynı eve taşın mümkünse görüşmeniz kolay olur hem eşine de şikayet etmemiş olur seni aramıyor diye bir de işlere de yardım edersin...

evlen 2 gün sonrada boşanıyorum diye konu açarsın senin nişanlından bir cacık olmaz

Yorumuna BA YIL DIM. Çok doğru.

Bizde böyle işine gelirse demiş e senin de işine gelmemiş daha ne bekliyorsun.Ben ayrıl derim yol yakınken durum şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum her gün bir konu açarsın buraya o zamana aşk filan kalmaz zaten hala aşık olman da pek normal değil kıymet bilmez birine.Bir tanıdığım k.v. İle aynı apartmanda yaşıyor kadın çat kapı gelip duruyor tabii.Geçenlerde kız tuvaletteymiş açamamış kapıyı sen misin bunu yapan 10dakikanın içinde hem işte olan oğluna haber yollamış hem apartmanı inletmiş gelin beni oğlumun evine almıyor diye senin konunu okuyunca onlar geldi aklıma.Çok zor çook ele karışmak zaten zor bir de el böyleyse vay halimize.biraz uyanık olun kızlar annelerimiz bizi el kapısında çile çekelim diye getirmiyor bu günlere evet evlilik bu zor zamanlar da olacak elbet de bile bile lades demek de ne kadar doğru az mantıklı olun ne olur

Bence evlen sonra boşanırsın kaynana ve koca zulmünden dolayı yalnızca hamile kalmamanı öneririm

bu kayınvalıdeyle evlenırsen gercekden delıler gıbı asık olduguna ınanırım
aklı mantıgı yerınde olan ınsan bu kadından olabıldıgınde ızaga gıder cunku
oglununda ondan kalır yanı yok

bu nedır ya nasıl bı hayat beklıyor farkındamısın
bak ne guzel gormussun gerceklerı
ınan sevgıyle yurumez saygıyla yurur
bu adam sana saygı duymuyor kı annesı duysun

Maalesef aşık da olsan bu sorunların ustesinden aşkınla gelemiyorsun. Nişan döneminde bu noktadaysa evlenip bir de cocuk olduğunda eşin de kv de seni yiyip bitirir. Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…