kv konusunda tecrubeliyim diyenlerden yorum destegi

valla aynı seyleri ben yasıyorum kaynanam yüzüme ne laflar söylüyo esim susunca ben yırtık oluyorum kaynanam kımseden cekınmeyen bi tip 2 günlügünede gitsen misafir filan demez bana kızlarım yeter gelinde neymis diyen biri hatta gecen konuda actım kaynanam ayagından bi opreasyon gecircek diye simdi gitmicem bas bas bagrıyodu bana kızlarım yeter diye eee yeterse baksınlar iste

ayrılmak gibi bir düşünceniz yoksa ve eşinizle anlaşıyorsanız tek yol, ailesi size sataştığında gülerek gerekli cevabı vermek, alınırlarsa aaa şaka yaptım demek. bilhassa eşin yokken yap, kv şikayet ederse şakaydı hayatım dersin.
ancak öyle geri adım atarlar.

kocan değişmez belki yasayarak ve görerek değişir benim kocamda oldugu gibi ben ne zaman ailesini konuşmayı bıraktım sessiz kaldım eşim ailesinin yüzünü görmeye başladı tabiki kesip atmadı ki atmasında zaten sadece sen haklıymışsın çok eziyorlar seni yani beni dedi (beni ,hatrımı yok sayıp seni eziyorlar dedi) ama boşver ,görmezden gel insanlar değişmez dedi onlar içinde yuva yıkmaya degmez dedi
şöyle düşün bir ofiste çalışıyorsun ama o ofiste seni sevmeyenlerde var onlar için kariyerinden vaz gecermisin ? boşverrr bu dünya fani kuzum ben de üzülüyorum hatta aglıyorumm bazen tek kalınca ama sabır diyorum sabır evladım için yuvam için eşim çagırmadıgı ve evde degilim dediği halde çatkapı geliyorlar kaynım dün yine bizdeydi eşimi arıyor ben sizdeyim diye yemek yapmıyorum çay bile koymuyorum ama bizdeler hep eşimde khemen aradı vallahi haberim yoktu ben söyledim hatta geç gelecegim başka gün gel diye ama anlamıyorlar işte dedi ...bakalım nereye kadar gidecek böyle ?

O durum bizdede var catkapi cikip geliyolar. Bazi insanlar gercekten laftan sözden tavirdan anlamiyo.insallah sizin esiniz gibi biraz olsun anlar beni

Kocamın ailesi beni üzse görüşmeyi keserdim.
Kocam isterse gidebilir,görebilir,karışmam.
Ama beni üzeni hayatımda barındırmam...
valla ben küstüm kv deyle hatta telefon açtım 2 saat bıoyunca içimi döktüm bagırdım çagırdım ama kadın yine geldi bize bide gelince hiç konuşmazdı benle çay tutardım almazdı tepsiyi yere koyunca kalkar alırdı bana sırtını dönerek otururdu falan eşim demiş ya ana küssün madem niye geliyon ben gelirim sana e geliyon bu tavır ne çocuk gibi dedi de düzeltti az kendini 7 8 aydır bişey diyemiyor eskisi kadar desede duymuyorum hatta kulagım duymuyor ne güzel diyorum gülerek kulagımda bi sorun varda :)

Ben simdiye kadar esimin beni savunmasin gerektirecek bi durum yasamadim cunku ben zaten kendimi hemen savunurum karsimdakini kirmadan.esim de buna karsi cikmaz

O durum bizdede var catkapi cikip geliyolar. Bazi insanlar gercekten laftan sözden tavirdan anlamiyo.insallah sizin esiniz gibi biraz olsun anlar beni
ya eşim taa nişanlıyken annem konusunda dikkat et ve sabret et demişti hatta ben korktum ayrılalım olmazsa dedim eşim olmaz sensiz nefes alamam dedi eşim farkında ama napsın 49 yaşında koca kadın benim eltiyle iyi anlaşıyorlarda bana bulasamıyor 4 aydır hep bir aradalar valla eskiden eşim annem aglıyor üzülüyor diye herhafta götürürdü artık ayda 1 yada 2 ayda 1 gider olduk kaynım evlenince kocamın göz açıldı

ben de sizin gibi eşleri anlamıyorum cidden.
eşine mi kıyamıyorsun bilemiyorum. e sana ve çocuğuna yazık değil mi? senin yaşadığın sıkıntı, stres hepsi çocuğa geçiyor, çocuklar anne baba nasılsa öyle olur. kendin diyorsun çocuğum huysuz, huzursuz, uykusuz diye.
sana bunları yaşatan insanları hala eve alıyorsun. canım kusura bakma ama dur demenin vakti geldi de geçiyor bile. alma arkadaşım eve, kocan evdeyken de almayın eve ya. herkes haddini sınırını bilmiyorsan böyle böyle öğreteceksiniz.
kapınızı kıracak değiller ya.
siz katlandıkça ezerler, ezildikçe de değerinizi yitiriyorsunuz. kimseye bir şey olmuyor. ne ediyorsanız kendinize hepsi.
katlanıyorsunuz ama eşin de sen de ilerde bitmek bilmez hastalıklarla uğraşınca başınızı taşlara vuracaksınız da iş işten geçmiş, gençlik gitmiş olacak. mutlu olmanız gereken gençlik çağınız başkaları yüzünden bomboş geçip gidiyor.

Ay darisi basima :)

Bu zorla yaptırılabilecek bir şey değil.
Eşinin yanında olduğunu sana hissettirmesi içinden gelerek yapacağı bir durum.
Çözümü bence yok. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez.

haklısınız hemde çok 6. yılımız bitecek ama inan bana daha 1 kere kutlayamadık eşimin ailesi bişey bulup yada çat kapı bizde bittiler kovdumda hemde defalarca telefolara bakmadımda ama eski bi binadayız bazen ailem yada teyzem kuzenim de gelebiyor yada fatura gelebiliyor komşular anahtarı unutuyor onlar zile basıyor açıyorum mecbur eşimde defalarca uyardı ama anlamıyorlar ya dün mesela yemek koymadım çay yapmadım eşim gelene kadar ayrı oturdum ama yok tık yok yani eşimde üzülüyor yıpranıyor ama anlamıyorlar anlamıyorlar amaç bizi yıldırıp vazgeçmemizi ayrılmamızı saglamak

kapıya mercek taktır, geleni görürsün açma kapıyı.
ya da kim o diye sor, eşinin ailesi ise yine açma.
eninde sonunda çekip giderler ve gelmezler.
sen yeter ki kararlı ol.

o kadar zaman idare ettin de iyi mi oldun, sevgilerini mi kazandın?
hayır. tek gördüğün kötülük, yüzsüzlük.
onlar utanmıyor, çekinmiyor, sen de onlardan utanma çekinme.

inan artık yoruldum çünkü deneyebilecegim herseyi denedim

bak sen eşini seviyorsan sabret eşine kesinlikle ailesini şikayet etme ve yapabilirsen azcık yırtık ol
belki benim eşimin ailesinin iyi olduğunu düşünebilirsin.
birkaç şey anlatayım ki, benim ilk zamanlarım da zordu.
mesela biz 1 haftalık evliyiz, kv eşime yeni eş adayları bakıyormuş, bir de eşimin eski nişanlısının fotoğrafını saklamış bizim çekmecelere ki, karı koca birbirimize girelim, ayrılalım diye.
tabi öyle oldu, fotoğrafı yırttık attık, yeni gelin adayı mevzusunu hiç konuşmadım bile, üstünü örttüm.
sonra bir şeyleri bahane edip, dövdürmek istedi. kendisi hep dayak yemiş, eltimi dövdürmüş filan.
eşim ailesinin yanında bana bir kez vuracaktı, o el inerse anında boşanırım dedim, eşimle kılıbık diye dalga geçtiler güldüler.
neler yiyoruz diye evimin önündeki çöpleri karıştırdılar. neler neler.
en son kv olacak kadın, eşime ya grilli boşa ya da sana mal mülkten miras vermeyiz dedi. eşim de vermezsen verme dedi, işte o gün kv yi evden kovdum ve 3 sene evime kabul etmedim. eşimin ailesinden hiçkimseye kapımı açmadım. şimdi yılda 1-2 kez torunları için, ben izin verirsem 1-2 günlüğüne geliyor gidiyor. eğer katlansaydım, ses çıkarmasaydım, şu an neler yaşardım kimbilir.

aşagı kapıyı çalıyorlar :)

eğer kapıyı açmamayı denediysen ve geliyorlarsa son çare polis valla.
yeter artık diyorum ben bile buradan.
ya düşün ki eşinle ailesine gidiyorsun oturuyorsunuz hadi artık kalkalım diyor eşin ve kv de aglıyor kayınlar eşine sarılıyor görümcen gitmeyin diye yalvarıyor ne yaparsın biz böyleydik 9 10 ay öncesine kadar şimdide evde ne var ki ? diyorlar tuhaflar inan bana amac beni yıldırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…