Kv kp gorumcem temelli bize yerleşiyor.

Çocuğu kullanırsın demedim , çocuk yaparsan herşeye mecbur bırakırlar çocuğu onlar sana karşı kullanır, şuan çocuk yapma iş bul çalış, ve sakın kabuk etme
Işim var canim. Temmuzdan iše başliycam. Eşimle olanimiz bir ay izin alip dinlenmekdi başka başka yetlere gidip. Gezip dolaşmakdi. Fos çikdi

Nedense ben inanmadım sen herşeyi kabul edip onlarla yaşamaya razı geldin , bir anda aydınlanma yaşayacağına inanamadım, umarım kendin için biseyler yapar ve tepkini koyarsın biran önce...
Hayir gerçekten durum anlattigimdan çok farkli. Yani anlattiğim sadece ozet. O kadar eşimi zor durumda birakiyorlarki yaninda ağliyorlar, her dakika arayil zorluklarini anlatiyorlar. Tek oglu bu. O yuzden hep kopacakmiş sanki onlardan gibi algilari var. Ve inanilmaz tripli insanlar. Artik eşim de çekemiyor triplerini. Yani bir evlat olarak evime gelmeyin diyemiyor. Cunki gele bilirmiyiz diye sorulmuyor. Planlar hazir kafada yani( ama ben de sozumu soyliycem. Zaten ne soylesemde eşim benden soğumaz. Bari içimi dokeyim

Hayir gerçekten durum anlattigimdan çok farkli. Yani anlattiğim sadece ozet. O kadar eşimi zor durumda birakiyorlarki yaninda ağliyorlar, her dakika arayil zorluklarini anlatiyorlar. Tek oglu bu. O yuzden hep kopacakmiş sanki onlardan gibi algilari var. Ve inanilmaz tripli insanlar. Artik eşim de çekemiyor triplerini. Yani bir evlat olarak evime gelmeyin diyemiyor. Cunki gele bilirmiyiz diye sorulmuyor. Planlar hazir kafada yani( ama ben de sozumu soyliycem. Zaten ne soylesemde eşim benden soğumaz. Bari içimi dokeyim
Benim eş aileside öyleydi. Ben çözümü onlara surat asarak buldum. Eşinle evinde şen şakrak ol, onlara cadı 😉 ve onları rahat ettirmeye çalışmaktan vazgeç

Çocuğu evlenince onun evine "yerleşme çökme" hastalığı hiç anlamıyorum.Uzuldum sizin için.
Ya bende ya bende evlenince bile daha nisanliyken kv dem tutturdu beraber oturalim bahaneside borclar evde bide kaynim var görumcem bekar neymis hep beraber yasicakmisiz amaci herkese hizmet ettirmek cıldiriyodum resmen daha yeni evliyim benle oturcaklarmisdi ya

Işim var canim. Temmuzdan iše başliycam. Eşimle olanimiz bir ay izin alip dinlenmekdi başka başka yetlere gidip. Gezip dolaşmakdi. Fos çikdi
Peki sen neden bu eş ailesine karşı bu kadar sessizsin, esin de onlarla beraber olup sana plan yapmış, inanki hayatın mahvolur, gerekirse büyük kavga çıkar ama kabul etme bu saçmalığı..Hem işin var hem de nasıl bu kadar çaresizlik içindesin gerçekten aklım almıyor..

Eşine deki eğer onlarla beni aynı çatı altında yaşamak zorunda bırakırsan ben yokum , getir aileni yaşayın beraber , sakın susma...

Benim kendi annem babamla ayni şehirdeyiz. Biz ora her gittiyimizde kiskandilar. O yuzden artik planla da olsa buraya yerleşmeye karar verdiler. Evet plan malesef(
Eşinizin ailesi türkiye de mi. Yoksa onlarda mı Azeri ve orada yaşıyor.

Kalacak evleri varken neden sizin küçük evinize gelip yerleşmek istiyorlar anlamadım.

Sizin oralarda aynı evde kalmak normal olanı oluyor sanırım öyle mi. Bir kaç azeriden öyle duymuştum.

Kimse o kadar insanla imkan varken aynı evde yaşamak zorunda değil. Şehirde yaşamak istiyorlarsa alsınlar bir ev yaşasınlar. Aynı evde olunca ne oluyor anlamıyorum.

Önce kp den başla kv taşınma hazırlıkları yapmadan onu postala hemen yksa ailecek size yerleştikten snra yollamak çok zor olur 😉
Bem olsam telefonla arar gelmeyin eğer siz geliyorsanız ben gidiyorm derdim , eve geldikten sonra ne anlamı var öylede rezil olcam böyle de

Eşinizin ailesi türkiye de mi. Yoksa onlarda mı Azeri ve orada yaşıyor.

Kalacak evleri varken neden sizin küçük evinize gelip yerleşmek istiyorlar anlamadım.

Sizin oralarda aynı evde kalmak normal olanı oluyor sanırım öyle mi. Bir kaç azeriden öyle duymuştum.

Kimse o kadar insanla imkan varken aynı evde yaşamak zorunda değil. Şehirde yaşamak istiyorlarsa alsınlar bir ev yaşasınlar. Aynı evde olunca ne oluyor anlamıyorum.
Evet azeriyiz bizim taraflarda oyle işte ayri yaşayan gelinler şansli kisminda. Çogu da şanssiz. Planlari onlar da para getirsin bizim de birikmisimizle yeni ev alip hepimiz bir yerde yasamak. Ev 64 olmasin 164 olsun farkedermi? Eşime ev ev uzerine olmaz. Huzurumuz kacar. Ben kendi evimde istediyim gibi giymiyceksem, istediyim zaman uyuyup uyanmiycaksam, senible eskisi gibi kanapede uzanip sarilarak sohbet etmiyceksem. Işden gelince boynuna sarilamiycaksam o zaman rahatlik bunun neresinde? Bilemiyorum ruhum zaten bir aydir çok yorgun. Bebeklerimin huznunu icimden atamadan bir de bu iş cikti. Bakalim neler soyleye bilicem( ama baya gaza geldim.

Eşime nasil soyleye bilirim? Nasil bir yol izleyeyim? Saygisizlik olmadan.

Eşime diyorumki benim annem babam 3 kiz buyuttu ucunude evlendirdi. Şimdi lari koca yaşiyorlar. Onlarim gideyim dr kizlarimdan birinim evine yerleşeyim dusuncesi yok. Neden erkek anne babalari hemen bir kalmaliyiz dusuncesindeler? Gerçekten anlamiyorum

Bir yere kadar okudum da içim daraldı, "ama şöyle, ama böyle" diyerek sürekli bir eş övme.
Eşiniz çok övülecek biri olsa ve size saygısı olsa kendi kendine böyle bir karar almazdı zaten. Siz de böyle mıy mıy mıy...

Eşim bana böyle bir saygısızlık yapsa saygıyla falan çözmeye çalışmam. "Pardon da sen kime sordun da böyle bir karar aldın?" derim direkt.
Sonra, ailesiyle bir araya gelmeyi çok istiyorsa pılını pırtını toplayıp kendisi yerleşebilir onların evine.
Eşiniz sizin böyle bir tepki vermeyeceğinizi bildiği için kafasına göre davranıyor zaten. Bundan sonra da değişeceğinizi sanmıyorum. Böyle yaşar gidersiniz artık.

Bir yere kadar okudum da içim daraldı, "ama şöyle, ama böyle" diyerek sürekli bir eş övme.
Eşiniz çok övülecek biri olsa ve size saygısı olsa kendi kendine böyle bir karar almazdı zaten. Siz de böyle mıy mıy mıy...

Eşim bana böyle bir saygısızlık yapsa saygıyla falan çözmeye çalışmam. "Pardon da sen kime sordun da böyle bir karar aldın?" derim direkt.
Sonra, ailesiyle bir araya gelmeyi çok istiyorsa pılını pırtını toplayıp kendisi yerleşebilir onların evine.
Eşiniz sizin böyle bir tepki vermeyeceğinizi bildiği için kafasına göre davranıyor zaten. Bundan sonra da değişeceğinizi sanmıyorum. Böyle yaşar gidersiniz artık.
Haklisin ne denirki(((

Bem olsam telefonla arar gelmeyin eğer siz geliyorsanız ben gidiyorm derdim , eve geldikten sonra ne anlamı var öylede rezil olcam böyle de
Oda bi seçenek ama öyle olunca oklar direk kendi tarafına döner. O yüzden kpin rahatını bozup postalarsa oda ailesini toplayip gelmekten vazgeçer. Bnmki öyle olmuştu 😁

Böyle bir durumda düşüneceğiniz son şey bebek olsun. Bebek öyle sizin tabiriniz ile gelinlik görevinden kurtulayım diye yapılacak son şey.

Bebek bütün gün ağlayacak istediğin gibi emziremiyeceksin bile ve ev işine kimse bakmayacak. Yardım ederiz deyip tüm işlere sen bakacaksın, üstüne bir de lohusa deyip geçmeyin bu kadar kişi evin içinde kolay atlatamazsiniz.

Çocuk olur her şey düzelir demeyin düzelmez kendinizi hapiste hissedersiniz. Ben bütün rahatlığım yerinde iken bazen 3 çocukla nefes bile alamıyorum.

Önce esinizle durumu oturun konuşun, ha sozlerinize bir cevap yok aynı devam ediyorsa bir ömür böyle gecinmeyi göze alıyorsanız gerisi sizin bileceğiniz iş diyorum.

Yahu kusura bakmayın ama onlar mal ama siz de az akıllı ve uyanık olsanız. Bebeğinize bir şey olsa ne diyeceksiniz? Ama hizmet bekliyorlar mı? Yapmayın yahu yapmayın. Eşiniz de o halinizi görüp sadece yapma mi dedi. Bazı kadınlar cidden el ne der diye kendini paralıyor
Ben burda hamile olsan bile beklerler dedim arkadaşa ve olan bir olayı anlattım size yorum yapın demedim .hasta kadın tek dolanırken k.b oturamadim rahat rahat . Bunun için siz kimsinizde hakaret boyutunda söz soyleye biliyorsunuz ?ve eşimde eve yemek vakti geldi görünce zaten yapmamı söyledi defalarca kalkıp oda yardım etti detayları yazmadigim için k.b ama bunu dusunememkte ayrı bir g..kalilik... Heralde 😏görünmeyen kısmı vardır . Yoksa niye kendine bunu yapsın tarzı dusemeyecek kadar AP.llarda var işte napalim

Back
X