- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Buyuk_umutlar
Once guzellıkle anlatın .Sonrada kavga edın .Su an sıze kım yerlesmeye hazırlanıyor .Insan etı agır .Insan bazen kendıne tahammul edemıyorMerhaba arkadaşlar. Ben 2 yillik evliyim. Ben baküde dogdum buyudum. Eşim de universiteye girdiyinden bu yana burada yaşiyor. Ailesi yardimli isimli memlekette. Ben konuya geçeyim. Kari koca kapjşmişlar. Artik birbirlerine tahammulleri yok. Kp 3 gun once geldi bize. Neyse ben de pazar gider sandim pazartesi işte nede olsa. Bakiyorum gitmiyor. Dun gece eşim dediki babam gitmek istemiyor artik burda kalmak istiyor şok yaşadim. Eşim diyorki bir kaç gune annemleri de getiricem. Sonra toprak alip ev dikeriz artik temelli ailecek bir yere toplaniriz. Bizim burdaki evimiz 64 metre kare. Ama onlarin memleketteki evleri 2 katli. Kafayi yiycem ben burda düdük gibi yerde 5 kişi napayim. Hepsi sabahin korunde uyanir uyumazlar. Ve gelinden de onlarla ayni zamanda kalkmayi beklerler. Dizden yukari ve omuzlar gorunecek şeyler giymeye izin vermezler evde bile, biraz gurultulu insanlar. Zaten oyle olmasalar kavgayla kendilerini tüm koye rezil etmezler.. gorumcem engelli. Ben yeni duwuk yaptim. 40 gun daha yeni tamam oldu. Inanin gozumun yaşi kurumadan şok ustune şok yaşiyorum. Zaten evlendiyimde gorumceme bakacagimi biliyordum. Evin tek oğlu eşim. Ailesinin bizimle kalacaklarini da biliyordum ama daha 55 yaşlarindayken diyil ya. Kv.nin babasi hastaydi. Soylene soylene ona bakardi kv. Benim bebeklerimle ayni haftada o da vefat etti. Şimdi o da gitti ya hemen bir behane ariyorlarmiş gidelim oraya diye. Çok kotuyum. Zaten bebeklerimi kaybedince ruyadan uyanmiş gibi oldum şimdi sanki yeniden ruyadan uyandim. Ben nasil yapicam onlarla kucucuk evde. Eşim akşama kadar işde. Bana soz vermişdiki temmuzda işe çikma seni gezdiricem şehir şehir. Guzel yerlere goturucem. O da fos çikti anlayacağiniz. Çunki artik bizim onlar varken yanimiza gorumcemi almadan bir deniz krnarina gitmemiz bile mumkum deyil. Eşime nasil soyleye bilirim? Nasil bir yol izleyeyim? Saygisizlik olmadan. Resmen hayattan söndum. Gozumun yaşi daha durmadan beni ikinci bir zorluğun içine atiyorlar. Ben kendime bile hizmet edemez durumdayim napjcam ben