Kv kp in arabanin satilmasinin siniri

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Günaydin kizlar
Onceki konularimda araba meselemiz vardi aileler surekli arabamizi isteyip kullaniyolar vermeyincede surat yapiyodular

Hamile oldugum icin ve dugun borclarimiz hala durdugu icin arabayi sattik borclara yatirdik
Kp bi haftadir naptiniz hayirli olsun satmissiniz vs diye hic aramadi en son dun aksam esimi aramis o da uyuyodu beni aradi napiyosunuz diye konustuk arabayi satmissiniz kaca sattiniz dedi aldigimiz fiyata baba dedim sonra benimde kredi borcum duruyo zorluyo fln demeye basladi bende bizimde kredimiz duruyo aldigimiz parayi borclara yatirdik ama krediyi kapatamadik dedim.
Sanirim para isticekti ki bozuldu basladi evlatlarimdan hic hayir gormedim hic biri yardimci olmuyo kocan olcak adamda hic destek olmadi diye soylendi keske bekarken ona soyleseydin bunlari baba dedim soylesem nolcak dedi yarim saat soylendi telefonda

Ben 3 cocuk okuttum dedi(esim okumamis diger kucuklere de esim yardimci oldu su an ikiside devlet memuru) babamda bizi okuttu zamaninda babalik gorevidir bu dedim baban bnm yaptigimi yapmamistir diye bu sefer babamin ustunden yürüdü

Baktim susmicak rabbim hayirlisini versin herseyin dedim kapattim konuyu

Bu konuyu kapatti niye gelmiyosunuz demeye basladi arkadan da kv bagiriyo sozde saka yapiyo sacini yolcam onun izine ayrildiginda bi gelmesinde diye
Dedim ben izine dinlenmek icin ayriliyorum gezmek icin degil cocuk olana kadar evde durcam dedim hala arkadan sesi geliyo saclarini yolarim onun bize de gelsinler diye

Oyle sinirlendim ki.. oysa ki tam da aramizi duzeltmeye ugrasiyodum. Iyi davransam da mesafe koysamda sorun yaratiyolar

Bu insanlarin derdi aile bagi falan degil bunu anladim hep bi beklenti icindeler ve ben nasil davranmam gerekiyo artik kestiremiyorum..

Terbiyesiz kadın o kim oluyor da saçını başını yolarım diyor ahlaksız.

Araba sizin paranızla alındıysa kp kv kesinlikle 1 kuruş isteyemezler ama onlar da destek olduysa alırken en azından bir miktar vermeniz gerekir diye düşündüm.

Kp e sinir oldum ben de derdin varsa git oğlumla konuş seni neden darliyorlar şaka mı bu onun muhatabı sen misin neden eşine vermedin telefonu.

Bnm dugun takilarimla alindi araba canim haberleri bile yoktu alirken is icin almistik zaten ama daha cok binek olarak kullanildi
Esim uyuyodu yoksa zaten ona verirdim cok gerildim konusurken arayip guzel guzel konusmak varken icindekileri kustular resmen

Ya bazilari boyle kendini yetistirmemis ( okul universite vs okumayi kastetmiyorum ) insanlar. Yani bir insana nasil davranilir bilmiyorlar. Kendi alistiklari gibi herkese de dangıl dungul konusuyorlar. Kpnin para icin aradigi ortada. Kv de zaten saka ayagi yaparak laf sokuyor kendince espri(!) yapmis oluyor. Allah boyleleriyle karsilastirmasin diyecegim ama bizim icin kv,kp anlaminda artik cok gec. Insallah bundan sonra tanidigimiz insanlar dusunce yapimiza uygun olur...

kayınpederin arayıp oğlunun eşi ile bu muhabbetlere girmesi ne kadar küçük düşürücü ya. benim babam yapsa utancımdan yerin dibine girerdim. adamda gurur haysiyet yok bi de para dileniyor gelinden. iğrenç. bence bu konuları benle konuşmayın deyip kestirip at.

Bizim Kv de böyle.
Oğlumdan hiç hayır görmedim deyip durur.
Parasal bır mevzu geçsin ev kredimiz oldugu halde hemen oğluna sen ver der. Bana telefon al der. Karına alıosun annenın ne eksiği var der.

Bunlar derrrdeee deeeerrr ..

En güzeli kafaya takmamak .

Hadsiz kadın saçını başını yolcakmış . Daha neler. !!

Evet istiyolar ki soyledigi sozleri yutayim sesimi cikarmiyayim karsima gecip bana bec dicekler(onlarin orda saf manasinda mi neymis) bnde hihihi diyip suscam yapamiyorum cvp veriyorum ama bu seferde kotü gelin oluyorum.. umarim cocuklarimiz onlara benzemez..

Kusura bakmasinlar. O araba sizin paranizla alinmissa ve borcunuz varsa oncelikle kendi borcunuzu kapatmaya calisacaksiniz tabi. Durumun iyi olur yardim edersin o ayri. Ama sizinde borcunuz var.

Keske bekarken ogluna soyleseydin dedigimde anlayip susmasi gerekirdi aslinda ama anlamak istemiyolar sanirim dinlemedi bile beni dogru duzgun

Bazı insanlar var ki malesef hayatlarındaki her kişiyi gözleri para olarak görüyor.Böyle olması çok garip ve üzücü. Yuva kurmuş bir evladın kendi düzeni,kesesi ve kendi hayat mücadelesi var zaten. Ondan beklenti içine girmemek gerekir.Tabi evlat da gerektiği her noktada ailesinin elinden tutmalıdır .

Zamanında ben ortaokula giderken bizim de ev kredisi borcumuz vardı ve dönem dönem zorlanırdık. Borcun ne kadar zor olduğunu ve kişiyi ne denli bunaltabileceğini kendi ailem üzerinden gördüm. Kayınbabanız da bunalmış belli. Sizden bir şey talep ederken kullanması gereken üslup bu olmadığı gibi, kendi borçlarınıza paranın gittiğini öğrendiğinde "İyi madem kızım,en azından siz kurtuldunuz borçlarınızdan iyi olmuş." Diyebilmeliydi. Benim bir ekmeğim olsa üçe böler bir pay annemlere bir pay kayınvalidemlere vermeye razı olabilirim ancak size yapıldığı gibi zoraki bir tavırla benden "arabamızı" isteseler ben de rahatsız olurdum.

Bence siz bir daha böyle mevzular açıldığında, "Baba bu konuları eşimle konuşun." Diyerek konuşmayı reddedin. Sizin bu konuda yüz göz olmanız da muhatap olmanız da gerekmiyor. Trip çekmeniz ve gaz almanız da gerekmiyor.Yanlış bir şey yapmadınız neticede.

Kayınvalidenizin ise "saçını yolarım" gibi bir şaka yapmasına lütfen izin vermeyin.

Ortada bir neden yokken o konu olmazsa başka konuya girip enerjinizi emip bunu dert etmenize,gününüze limon sıkmalarına izin vermeyin.

Ayrıca ne kadar kibar ve naifsiniz. Sözünüzü esirgememişsiniz ama esip gürlememişsiniz de.

Açmayın her telefonlarını,bişe uydurup kapatın

Benim kv de ayni ne yazik ki.. arabyi sattik ertesi gun onlar ugradik kapidan ciktik bn ilerledim esimden harclik istedi duymadim sandi sanirim esim bana bakti sonra cikarip 5 tl vermis :)

Reactions: H E
Benim kv de ayni ne yazik ki.. arabyi sattik ertesi gun onlar ugradik kapidan ciktik bn ilerledim esimden harclik istedi duymadim sandi sanirim esim bana bakti sonra cikarip 5 tl vermis :)

A aa ilahi :)))Sabah sabah çok güldüm.Allah da sizi güldürsün

Kusura bakmasinlar. O araba sizin paranizla alinmissa ve borcunuz varsa oncelikle kendi borcunuzu kapatmaya calisacaksiniz tabi. Durumun iyi olur yardim edersin o ayri. Ama sizinde borcunuz var.
Esim hemenborclari odeyelim para durmasin derken bunu anlatmak istiyomus sanirim elimizde olan herseyde gozleri var gibi..

Benim sinirim bozuldu burda sen de de hata var canım esin uyuyorsa uyuyor yani ne münasebet hamile kadına çemkirmek o kv musveddesini saymıyorum bile.

Ben bu konuların muhatabı değilim ne derdiniz varsa oglunuzla konuşun deseydin.

Bizim arabamız da benim takilarimla alındı eşim işinde yükselirse şirket araba verecek eşime kv dedi sizin araba da bizim olur o zaman dedi ben de ben o arabayı sattırıp altınlarımı geri alacağım dedim hiç birşey diyemedi yüzüme tabi arkamdan saydiysa bilemiyorum. Sonuçta o araba senin benim takilarimla alındı ister harcar terim ister altın yaparım ister borcumu veririm hiç kimse karışamaz.

Dugun yapmak zor is bunu yapan bilir biz nisan dugun vs hic biseyde kimseden destek gormedik kisin ben calistm.esim issizdi o zaman bile kimse donup ne yiyosunuz diye sormadi ne zaman esim calismaya basladi bize faturalarini borclarini saymaya basladilar tabiki evlattir elinde varsa yardim etmelidir ama kendi ailesinin rizkindan vererek degil bunu alamiyolar. Sorsan kendileri dört dörtluk biz hep hatali esim zaten onlarin gozunde hep hayirsiz okuyan cocuklari biricik evlatlari insanin zoruna gidiyo yuzune yuzune sikayet etmeleri..

Çok güzel vermişsiniz cevaplarını , kayınvalideniz oturup kendi saçlarını yolsun
Kv ye asla laf anlatamiuorum yarin yine ayni olcak eminim ki yine bu konusmalar gecicek hic degismicek ve ben asla alisamicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…