Kv kp in arabanin satilmasinin siniri

Belki bigun bizde butün baglarimizi koparabiliriz :)

Kicina guvenmeyen mantar toplamaya cikmasin sana mi guvenip krediden bahsediyor kp.. kv ye gelince saci yolunasi varsa o da kendisi acip yardima ihtiyacin var mi diye arayip sormazlar saka yollu laf sokma pesine duser bunlar
Kimse kimseye guvenmese herkes kendi ekmegine baksa hayat bayram olsa :)

Ne kadar çirkin ya, oğlunu gelinine konuşmak.
Söyledikleri falan
Çok kötü durum
Ogullari kendilerini pek ciddiye almadgi icin bana sarmaya calisiyolar sanirim bi kac kere daha boyle konusma gecicek aramizds ve ben her seferinde konuyu kapatmaya calisicam elbet bikarlar. Umarimm

Politik davranmayi bilmek lazim. Hahayt benimde annem babam var korur kollarlar benim sacimi basimi gerekirse onlarda yolar desen espiriyle karisik cook güzel bi laf sokmus olurdun.

Ogullari kendilerini pek ciddiye almadgi icin bana sarmaya calisiyolar sanirim bi kac kere daha boyle konusma gecicek aramizds ve ben her seferinde konuyu kapatmaya calisicam elbet bikarlar. Umarimm
Yani ben utanırdım yerinde olsam
Onlar adına eşin mahçup oluyor sana, çok ayıp, yakışıksız davranış.
Ama ne biliyor musun tiyneti buymuş demek ki,
Ufuk’ları bu kadar dar, cahiller.
Sen ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun, kolaylık dilerim

Politik davranmayi bilmek lazim. Hahayt benimde annem babam var korur kollarlar benim sacimi basimi gerekirse onlarda yolar desen espiriyle karisik cook güzel bi laf sokmus olurdun.
Inan o an kafamda sadece araba konusu dönüyodu yani o konuyu üstümden atamadan boyle cumleyle karsilasinca hic bisey diyemedim normalde olsam kimse sacimi yolamaz derdm en basitinden

Eşim artik cevapta vermiyo bana sadece bazen verdigim cevaplara kiziyo neden boyle boyle demedin diyo yani bana yaptiklarini benm durdurmami istiyo sanirim

Eşim artik cevapta vermiyo bana sadece bazen verdigim cevaplara kiziyo neden boyle boyle demedin diyo yani bana yaptiklarini benm durdurmami istiyo sanirim
O zaman 3 kale maç.
Verdiğin cevaptan ötürü, eşin seni suçlamayacaksa, söyle söyle, susup dinleme.
Ver cevabını. Edep adab bilen geline bunu yapmaz, bilmeyene de altın tepside iltifat sunsan anlamaz.
Tutma kendini

Bdv de unutulmicam sanirim bu temizlik konularimla
Annem ilk gordugunde soylemisti oysa ki bu aile duzgun degil diye..
ben de ailesi düzgün olup kendisiyle anlaşamamaktansa, kendisini seveyim ailesi çok önemli değil diye düşünürdüm ama hem kendisini hem ailesini sevmek önemliymiş bunu anladım. Her ne kadar eşler iyi eğitimli , aşık, düzgün vs olsa da sonuçta o ailede yetişiyor ve annesi, babası, kardeşinden sorun çıkıyor bir yerde

O zaman 3 kale maç.
Verdiğin cevaptan ötürü, eşin seni suçlamayacaksa, söyle söyle, susup dinleme.
Ver cevabını. Edep adab bilen geline bunu yapmaz, bilmeyene de altın tepside iltifat sunsan anlamaz.
Tutma kendini
Eşim simdilik cok ters tepki verdigimde yada dalga gectigimde kiziyo
Mesela gecen kv yemege geldi bn buraya oturayimda gelin bana hizmet etsin ddi(ki zatn hic is yapmaz evimde) bende oyle mi yapcz artk anne ona gore bende sizde oturayim bas köseye dedim eşim ayip olmamis mi biraz dedi

Kesinlikle aile cok onemliymis bana seviyeli kendini bilen ve resmi bi aile lazimmis bunlar tam tersi

Çok iyi yapmışsıniz
Araba size zararlik vermiş
Bütün borçlarınii kapatın siznrahat edin

Canım cevabını vrrmen iyi olmuş.
Onlara göre sürekli sussan alttan alsan da iyi olamazsin
Bireylerin batar ıllaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…