• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp problemi

Dugunumuzu hemen yapacaktik. Saglik sebeplerinden dolayi ertelemek zorunda kaldik. Aileler de bunu biliyorlardi zaten. Sorunlar hep vardi ama ben iyi niyetli dusunuyordum. Yalniz dugun surecinde gordum ki bu insanlar tahmin ettigimden daha gorgusuz ve yuzsuz. Ben bunlarla olamam dedim ve buraya konu actim.
Hepsiyle birden evli degilsiniz, sizi baglayan sadece esiniz

Dugunu yapip da bir hafta sonra bosanmak isteyecektiniz madem neden yaptiniz? Bir haftada olmamistir tum sorunlar. Bakin nikahi yaptiktan sonra bana sorarsaniz kari koca oluyorsunuz, ama ulkemizde dugun yapacak kisiler dugunden once resmi nikah olsa dahi kari koca olmuyorlar. Esinizin ailesi de bu sebepten gelmemistir evinize. Yok evlendiyseniz neden aradan aylar gecince dugun yapiyorsunuz, yok dugun yapacaktiniz neden ayni evdesiniz diye dusunmuslerdir. Kendilerince haklilar.

Hem manevi yonden problemlisiniz hem kalkip cok mutlu gibi dugun yapiyorsunuz,sonra bana birsey almadilar yapmadilar diyorsunuz. Bastan asagi celiskiler yumagi.
Evlendiniz mi evet,oturun esinizle kimsenin evinize gelmesine neden ihtiyaciniz var?

eşinin bunu demesini bekleme

denilecekse kendin de

bunun için eşinden soğumak makul değil
Ilk mesaja ekleme yaptim okursaniz sevinirim :)

Vermiss. Soyledigine gore annesine de babasina da konusmus. Haklisin yapmamaliydik oglum deyip yollamislar benimkini..

Mesele dugunden ibaret degil. 1 kerecik evime gelip bi kahvemi icselerdi ona bile mutlu olurdum. Meselem maddi degil manevi. Nerden cattim boyle insanlara diyorum...

Iliskimizde sorun var zaten. Bosanmayi dusunuyorum maalesef. Cunku ben boyle gorgusuz insanlarla yapamayacagim. Esimi seviyorum ama o beni ezdiriyor hala aile bilinci oturmadi onda. Bu yuzden ne yapmaliyim diyorum. Cok uzgunum :-(
O bilinç ha deyince oturmuyo ne yazık ki.. çoğu ailenin adam gibi evlat yetiştirememesinden dolayı erkeklere yıllar içinde dank ediyo.. baştan beri biliyodunuz görgüsüz olduklarını. 1 haftalık evlilikten bu çıkış çok büyük geldi bana.. sabırlı olun

KV nizden düğünde takılan altınları arayıp istesenize. Bankada kasa kiraladık, emanetleri almaya geleceğim diye. Böyle aileye böyle muamele etmek gerekir. Eşinizle de ailesinden dolayı tartışmayın, bir sorununuz varsa kendiniz konuşun.

Evinize gelmemelerini dert etmeyin, çocuk olunca sizden çıkmayacaklar nasıl olsa.

Oturdugunuz sehre mi tasinacaklar yoksa sizin eve mi? Ayni sehre gelmelerine birsey diyemezsiniz ki sigmiyor musunuz derler yani

Yok bizde bikac gun kalip gezeceklermis. Gezdirecekmisiz onlari. Gelmeyin dedigimiz halde...

KV nizden düğünde takılan altınları arayıp istesenize. Bankada kasa kiraladık, emanetleri almaya geleceğim diye. Böyle aileye böyle muamele etmek gerekir. Eşinizle de ailesinden dolayı tartışmayın, bir sorununuz varsa kendiniz konuşun.

Evinize gelmemelerini dert etmeyin, çocuk olunca sizden çıkmayacaklar nasıl olsa.
Istedim kuzum ya. Kasa kiraladik borcumuz cok dedim. Esim de dedi. Kp de ben hepsini bozdurdum salonun parasini odedim dedi.....:KK11:

Yok bizde bikac gun kalip gezeceklermis. Gezdirecekmisiz onlari. Gelmeyin dedigimiz halde...

Istedim kuzum ya. Kasa kiraladik borcumuz cok dedim. Esim de dedi. Kp de ben hepsini bozdurdum salonun parasini odedim dedi.....:KK11:
Esiniz gezdirsin madem ille gelecekler. Gelmeyin demenize ragmen geliyorlarsa yapacak bir sey yok. Ya kapiyi acmayacaksiniz ya da birkac gun katlanacaksiniz

Geçmiş olsun o zaman, sıkma canını para yerine yine gelir. Sen eşinle mutlu olmaya bak. Ailesi görgüsüz ve saygısız yapabileceğin birşey yok. Mesafeli ol.

Bunlar gibi yuzlerce sebep ve esimin hala gereken tavri tepkiyi koymamasi yuzunden bosanmayi dusunuyorum evet. Avukat arkadaslarimla da gorustum hatta. Kesin karar verirsem cok uzatmam zaten.
Eşiniz gerektiği yerde konuşmuş zaten.. illa sert çıkması bağırması kırması dökmedi mi gerekiyo sizi ikna etmek için.. anne babası var karşısında biraz makul olun.. napsın yani adam ailesi olmaktan red mi etsin anasını babasını?

Esim yeterince sert bir uslup kullansaydi gelemezlerdi. O yuzden ona guvenmiyorum. Hala mirin kirin ediyor bence.
Bakin yanlis yapiyorsunuz. Ben de esimin akrabalarini cok sevmem ama esimin hatri icin yilda bir kez iftara cagiririm, ayda bir caya davet ederim. Bunlari yapinca kendim mutlu oluyorum. Her seye hayir demek size bir sey kazandirmaz. Ha bosanacaksaniz da bosanacaginizi soyleyim madem aileye belki o zaman gelmezler

Benim anlamadigim buraya uye oldum olali bi kac kisiden duydum.takilari esimin ailesi vermedi.nasil vermiyor?yani ne yaparak vermiyor?borcla evleniliyo aile destek olmuyo ama altinlari aliyo.o dugunu onlarin basina yikarim siz tavrinizi net koyamamissnz ortaya.ben olsam ne gorumceye kapai acarim ne annesine ne babasina.esin cok pasif bence artik canimi sikma gerekenleri acik acik konus

Benim anlamadigim buraya uye oldum olali bi kac kisiden duydum.takilari esimin ailesi vermedi.nasil vermiyor?yani ne yaparak vermiyor?borcla evleniliyo aile destek olmuyo ama altinlari aliyo.o dugunu onlarin basina yikarim siz tavrinizi net koyamamissnz ortaya.ben olsam ne gorumceye kapai acarim ne annesine ne babasina.esin cok pasif bence artik canimi sikma gerekenleri acik acik konus
Pardon canini sikma yazacaktmm

Iste fikir alayim istedim. Belki de genclikten cok kiziyorum vs ama beni bu kadar aglatan bunaltan insanlarla gorusmek dahi istemiyorum. Ne ailemde ne cevremde boyle gorgusuz insalar gormedim. Kabul edemiyorum. Saygimi yitirdim. Esimin ailesi diye yalandan gulemiyorum :-(

eşimin aileside erkek tarafına düşen ne varsa herşeyi yaptı ama hepsini borca yaptı sonra üstümüze yıktı , yıllarca borç ödedik ,

şimdi bir allahın kulu karşımıza çıkıp sizi evlendirdik diyemez , kimseye eyvallahımız yok der kocam herzaman ,

kocayı boşayıp meydanı onlaramı bırakacaksın , daha çok sarıl kocana ve kimseye fırsat verme

Valla kuzum vermiyolar. Soyle ki taki toreninde okunma olmasin biz sahneye gecelim gelen keseye koysun hediyesini altinini bizide opsun gitsin dedik. Kv falan tamam dedi. Taki toreni basladiginda 2 3 kisi keseye geldi. Geride gelenlerin yolunu cevirdi gorumce. Kv ye yonlendirdi. Tum altini cantasinda topladi kv. Ben ve ailem mal gibi bakakaldik. Sonra da aldi evine goturdu. Bidaha da vermedi..Kina gecesinde bizim tarafin taktiklati ve keseye atilan 3 5 altinla kaldik bizde :-)

Back
X