- 3 Kasım 2017
- 45
- 27
- 8
- 31
- Konu Sahibi papatyaa51
-
suz kız gülme burası bdv . bizim geyik sayfamız değil.ciddi bi öneride bulunuyorum derken bi gülme geldi
sana bile gelmiş bir gülme birde karşındaki insanı düşünsuz kız gülme burası bdv ama bizi geyik sayfamız değil.ciddi bi öneride bulunuyorum derken bi gülme geldi
net.sana bile gelmiş bir gülme birde karşındaki insanı düşün
konu sahibi önce eşiniz ile konuşun bu durumu eğer eşiniz pasif kalırsa siz girin devreye
kötü gelin olmak çok iyi birşeydir..
kimse kırılmasın üzülmesin aman darılmasın derken bir bakmıssınz olan size olmuş..
bazı şeyleri söyleyeceksin.. duruşun olacak yoksa zor hepimiiz geçtik bu yollardan
herkes ablama gidiyorum önerisinde bulunmuş.ya ablası yoksaarıyorlarmış ya ben bu hafta sonu yokum ablama gideceğim de.
benı arayıp gelicez deseydı soylerdım dun aksam esımı aramıs kp. cumartesı gelicez dıye oda tamam demısBunu her hafta mı yapıyorlar
Aradıklarında bu haftasonu ablama gideceğim söz verdim neden demediniz
Kız kendi yazmış ya nasıl okudun konuyuherkes ablama gidiyorum önerisinde bulunmuş.ya ablası yoksa
aynen boyle yapmayı dusunuyorumEşin ile de konuş bu mevzuyu.
Tamam arada olur da, her haftasonu olmaz yani.
Herkesin bir özel hayatı var neticede.
Aradıklarında "bu hafta müsait değiliz" diyebilmelisiniz.
Veya çat kapı geldiklerinde "keşke haber verseydiniz, biz de ona göre planlarımızı ayarlardık, habersiz geldiğiniz için kusura bakmayın sizi yalnız bırakmak zorundayım, başka planlarım vardı erteleyemeyeceğim verilmiş sözlerim olduğundan, siz çekinmeyin kalın ama benim çıkmam gerek" gibilerinden davranırsanız, bi daha yeltenmezler bence.
direk kv'ye odaklanmışım şimdi gördüm ablayı.çaktırmaKız kendi yazmış ya nasıl okudun konuyu
Bu hafta sonu dediğin gibi ayarladigin yere git eşin bozulursa madem ggel demeden bana sorsaydin kaç gün önceden yapmıştım ben planı size iyi oturmalar de cikbenı arayıp gelicez deseydı soylerdım dun aksam esımı aramıs kp. cumartesı gelicez dıye oda tamam demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?