- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi papatyaa51
-
o zaman olayı eşinle çözeceksinbenı arayıp gelicez deseydı soylerdım dun aksam esımı aramıs kp. cumartesı gelicez dıye oda tamam demıs
bu haftada sabredıcem bı dahakı hafta arayıp soylıvcem haftasonu ıcın planlarımız oldugunu.sana bile gelmiş bir gülme birde karşındaki insanı düşün
konu sahibi önce eşiniz ile konuşun bu durumu eğer eşiniz pasif kalırsa siz girin devreye
kötü gelin olmak çok iyi birşeydir..
kimse kırılmasın üzülmesin aman darılmasın derken bir bakmıssınz olan size olmuş..
bazı şeyleri söyleyeceksin.. duruşun olacak yoksa zor hepimiiz geçtik bu yollardan
Eşinizle konuşun önce şans verin olayı çözmesi için baktınız ki bir halt edebileceği yok olaya kendiniz müdahale edin. "Kötü gelin" derlerse de desinler, dünya onların etrafında dönmüyor.o zaman olayı eşinle çözeceksin
alemsınız kızlardirek kv'ye odaklanmışım şimdi gördüm ablayı.çaktırma
ne düşüncesiz insanlar var ya zorla nefret ettiriyolar kendılerındenEşinizle konuşun önce şans verin olayı çözmesi için baktınız ki bir halt edebileceği yok olaya kendiniz müdahale edin. "Kötü gelin" derlerse de desinler, dünya onların etrafında dönmüyor.
yok papatya dertli ben değilimEşinizle konuşun önce şans verin olayı çözmesi için baktınız ki bir halt edebileceği yok olaya kendiniz müdahale edin. "Kötü gelin" derlerse de desinler, dünya onların etrafında dönmüyor.
benı arasalar soylıcemde esımı arayıp soyluyolar tartıstık hatta esımle ama hıc mudahale etmıyo.arıyorlarmış ya ben bu hafta sonu yokum ablama gideceğim de.
Bu taktik hep uyguladığım ve çok güzel bir taktiktelefon ettiklerinde lafı ağızlarına tıksana. cumadan arayacaklar belli . naber kızım nasılsın dediklerinde. iyi bende napayım anne çanta hazırlıyorum haftasonu şuraya gidecez diyerek konuya gir direk.
eşine söyle onu arıyorlarmış ya o ret etsin.baktın oluru yok sen gir devreye yak gemileribu haftada sabredıcem bı dahakı hafta arayıp soylıvcem haftasonu ıcın planlarımız oldugunu.
gelmeyın dıyemıyo onlarada sen gıt ablana dedı bende bırakıp gıdıcem zateneşin ne düşünüyo. haftasonu ablana gitmek istediğini bilmiyomuydu babasına tamam demiş yoksa ayıp olur kafasındamı
Eğer öyle birşey bir daha olursa benim yaptığımı yap ; ‘benim adıma bir daha söz verirsen aaa benim haberim yoktu benim de şu planım var , keşke bana sorsaydınız der çıkarım evden. Arkayı toplamak sana kalır’ debenı arasalar soylıcemde esımı arayıp soyluyolar tartıstık hatta esımle ama hıc mudahale etmıyo.
gelmeyın dıyemıyo onlarada sen gıt ablana dedı bende bırakıp gıdıcem zaten
Sürekli olarak her haftasonu böyle yapıyorlarsa siz de onları evde bırakıp çıkın bence, anlasınlar ki sizin de gidecek yeriniz yapılacak işleriniz var.arayıp hafta sonu sıze gelicez dıyıp 1 gun kalıp gıdıyolar. bızde calısıyoruz sonucta bı hafta sonumuz var dinlenmek için planlarımız var dışarı falan cıkıcaz. her hafta sonu aynı seyı yapıyolar. hıc sormuyolar gelelım mı ısınız varmı. bu durumdan nasıl kurtulabılırım kızlar. bıde bu hafta sonu ıcın ablama gıdıcektım. onları evde bırakıp benım planım vardı dıyıp cıkmayı dusunuyorum haksızmıyım kızlar.
Düşüncem sizin mesajınıza paralel olduğu için alıntı yaptımyok papatya dertli ben değilim
Yaaa ne kadar doğru yazmışsınız. Oğluşlarına kıyamıyorlar biz yokkenZaten erkekler kadın gibi hizmet etmediğinden emin ol sen yoksan gelmezler . Her ne kadar ‘oğullarına’ gelselerde hizmet arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?