kv. kp.

bu haftada sabredıcem bı dahakı hafta arayıp soylıvcem haftasonu ıcın planlarımız oldugunu.

eşin ne düşünüyo. haftasonu ablana gitmek istediğini bilmiyomuydu babasına tamam demiş yoksa ayıp olur kafasındamı

Eşinizle konuşun önce şans verin olayı çözmesi için baktınız ki bir halt edebileceği yok olaya kendiniz müdahale edin. "Kötü gelin" derlerse de desinler, dünya onların etrafında dönmüyor.
yok papatya dertli ben değilim

telefon ettiklerinde lafı ağızlarına tıksana. cumadan arayacaklar belli . naber kızım nasılsın dediklerinde. iyi bende napayım anne çanta hazırlıyorum haftasonu şuraya gidecez diyerek konuya gir direk.
Bu taktik hep uyguladığım ve çok güzel bir taktik konu sahibi arkadaşım tecrübeyle sabit

benı arasalar soylıcemde esımı arayıp soyluyolar tartıstık hatta esımle ama hıc mudahale etmıyo.
Eğer öyle birşey bir daha olursa benim yaptığımı yap ; ‘benim adıma bir daha söz verirsen aaa benim haberim yoktu benim de şu planım var , keşke bana sorsaydınız der çıkarım evden. Arkayı toplamak sana kalır’ de
Gerçekten işe yarıyor yani ben yaptım oldu
Zaten erkekler kadın gibi hizmet etmediğinden emin ol sen yoksan gelmezler . Her ne kadar ‘oğullarına’ gelselerde hizmet arıyorlar

böyle eşlere sinir oluyorum
her haftasonu gelıp kalmak ne demek ya
insan annesıne babasına hayır dıyemez mı
hep nedense anne babaya ayıp oluyor, eşe hiç ayıp olmuyor

eşinle bu konuyu em güzellikle, hem de net bir sekılde konus
yoruldugunu, biraz yanlız kalmak ıstedıgını, senınle olmak ıstedıgını vs soyle

boyle düşüncesiz insanlardan nefret edıyorum , hiç evlenmesin böyle erkekler
böyle aileler de oğullarını evlendırmesınler
ya da bastan sart kossunlar
off sinir oldum

Sürekli olarak her haftasonu böyle yapıyorlarsa siz de onları evde bırakıp çıkın bence, anlasınlar ki sizin de gidecek yeriniz yapılacak işleriniz var.

Eşin tamam dediysen sen ara planını söyle. Onları bu hafta kabul edemeyeceğini evde olmadığını söyle. Eşine de bir daha sana sormadan plan yapmaması gerektiğini anlat. Ve bundan sonra eşinle birlikte haftasonu için plan yap. Gerekirse bunu hafta başından konuş ki sırf annesi babası gelmesin diye bahane uydurduğunu düşünmesin. Susarak bir yere varamazsın. Evi bırakıp gitmeni de hiç tavsiye etmem. Bu sefer sen olsan da olmasan da gelip giderler sürekli.

Evi bırakıp gitmen ayıp olur düşüncesindeyim.
FAKAT bir sonraki hafta sonunda işimiz var müsait değiliz demeyi bilin.

ben gercekden anlamiyorum bu tip insanlari- yahu kendinden milyonlarca yas kücük bir insanla oturmakdan nasil zevk aliyorlar. tamam oglunu özlüyordur ama ben galiba asiri yabani bir insanim. kimseyi 7 gün icinde öylemiyorum yani. ara kvyi söyle, planim vardi bundan sonra lütfen benimle planlari yapin de... evin kadini sensin sonucda. kv eminimki küplere biner kocasi habersiz eve misafir alsa.
benim nisanlim bunu 3 defa yapdi. kahvaltiya kardesini cagirmis habersiz. aslinda severim kaynimi ama inat etdim ve kaynim gelmeden spor salonuna kacdim ve bütün günü disarda gecirdim. simdi eve insan davet etmeden en az 2 gün önce bana sorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…