kv. kp.

sokmayın eve evde yokuz deyin .ben 10 yıldan sonra başardım almıyorum haftasonu evime.
ısrarla gelirlerse bırak evde çık yaptım ben .
kocan yok demeyi bilmiyorsa otursun ailesiyle evde.

Allahtan arıyolar nasılsa rutine bindi die aramadan gelseler sabahın köründe yani. kapıyı bornozla aç eşinide yalandan banyoya at gelnce öyle görsünler. yada eşin bornozla açsın sen banyoya saklan. bu ne ayıp şey ya her haftasonu gelmeleri. ben mümkün olduğunca hafta sonu gitmiorm onlarda gelmez çok nadirdir yanii gelmeleri ve kalmazlar bilee. bu dediğimi yapamazsanız eşinize izah edin yada arayana evde olmayacağınızı söyleyinn yoksa size yerleşirler gel zamn git zamann

benı arasalar soylıcemde esımı arayıp soyluyolar tartıstık hatta esımle ama hıc mudahale etmıyo.
Canın sen isini bilmiyorsun..bu şekilde davrandığın sürece ezileceksin...madem esin sana sormadan kabul ediyor ona ciddi bir konusma yap...

"Benim fikrimi almadan aileni kabul ettigin için senden soğuyorum, ailende bu kadar anlayışsız oldukları için onlardan nefret etme raddesine geldim, benim fikrimi sorman için çirkefleşmem mi gerekiyor" diye başla ve bi kriz çıkar yoksa bu böyle devam eder..

Birde "sen bu şekilde davranmaya devam edersen ailen ile ben konuşurum, ben konuşursam da kalpleri kırılır, sen bilirsin" de...

onlar her hafta sonu gelmeyi adet haline getirmiş
telefon açıp anne bizim planımız var müsait olunca biz sizi çağıracağız de

geçen kv tlf konuşuyorum
nasılsın kızım dedi
nasıl olayım herhaftasonu yıkanmaktan başağrılarına kaldım vallahi dedim
bastım kahkahayı
ohh ohhh iyi yapıyorsunuz güzel geçirin günlerinizi dedi ,

bu aramızda bir espirydi onun için söyledim şimdi kv ye bu söylenirmi demesinler bana

En sinir olduğum şey emri vaki yapılması kendi annem de olsa sinir olurum eşim de benden habersiz eve birini davet edemez orası benim de evim kendime göre planım var yatıp uyucam belki belki başka misafirim gelicek Vala ben şak diye arar söylerim. Bi ara görümcem eşime mesaj atmıştı size gelcez diye eşim bana söylemedi ben telefonunda mesajını gördüm. Hemen görümceme mesaj attım bana sordunuz mu müsait miyim diye dedim ben müsait olunca size haber veririm dedim. En sinir olduğum şey.

Allah seni napmasınn

öyle bi konuda bende döndü benm eşim çok şırnaşır falan bazen dur die seslerimizi duyar annesinin evindeyken içeri girerken öksürür önce sonra gelir mesela ,hiç bişi olmaz bence arada konuşmak lazım bilsinler haftasonunun önemliliğinii .bi kerede kaynanam daha yeni evliyim 2 3 aylık oğlumu üzme süründürme boşuna mı evlendiniz ona göre demişti çok yadırgamıştım tabi baştada sonra komik geldi :)

ee görümceniz tepki vermedi mi çok merak ettim :)

Yok tepki vermedi öylesine demiştim dedi.
iyi bari :) malum toplumda böyle şeyler hep erkek tarafında erkeğe srulur ben geline önem veripte soranı göremedim çok. ama doğru yapmışsınız herkes herşeyin oğulla kardeşle olmayacağını bilmeli evin hanımı süs diye yok sonuçtaa

Burda en önemli konu eşimin asla müdahale ettirmemesi. Yani ben de müdahale ettirmem ama oğullarından yüz bulamadıkları için oğulları saygı gösterdiği için onlar da bana karşı saygı gösteriyorlar. İşin özü bu aslında

Sen cik ablana git. Niye gittin derlerse soz vermistim siz geleceginizi haber vermediginiz icin vs biseyler de

Eskiden her hafta sonu biz giderdik kaynanama. Gelmeyince niye gelmediniz olurdu simdi tasindim da ayni mahalleye rahatladim

Karşı tarafın dünyaları yıkacağını bilince pısıyorlar
Oh iyi oluyo böylelerine böyle yapacaksın. Bende konuşmuyorum kendileriyle zaten iki hamileliğini de lohusaligimi da çocuklarımı da herşeyin de stres yaşattı bana gerçekten benden çok çok büyük ama kimse baş edemez öyle söylim melek yüzlü derler ya öyle bi tip sevemedi bizi bi bizde sevmiyoruz zaten çokta tin:) artik takmıyorum kimseyi iyice akıllandım.

Vala benim 3 tane var hepsi yüzü lokum huyu bokum gibi. Hiçbiriyle görüşmüyorum kafam çok rahat

Vala benim 3 tane var hepsi yüzü lokum huyu bokum gibi. Hiçbiriyle görüşmüyorum kafam çok rahat
:) en iyisi demek ki . Benim bi tane üst katımızda oturuyor hatta ama konuşmuyoruz annesi yani kayinvalidem anahtarını falan bırakıyo alsın diye bi kaç kere oldu ondada hiç konuşmadan verdim o kadar yazdan kalma . Hatta geçen yazdan ve hatta ilk evlendiğin zamanlardan beridir bi kıskançlığı var esimin aileside söylüyor bunu ama neyi neden kıskanır insan aklım almiyo . Oz yeğen kıskanır mi insan onu daha çok seviyorlar diye cok saçma geliyor bana yaptığı hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…