kv. kp.

benı arasalar soylıcemde esımı arayıp soyluyolar tartıstık hatta esımle ama hıc mudahale etmıyo.
Ara kvyi "anne eşimi arayıp gelcez demişsiniz ama onun haberi yoktu ablama gidicez haftasonu yokuz evde" de. Ne diye haftayı bekliyorsun?

Sıcak ev, ayağa gelen çaylar, kekler, yemekler, beleş tatil, yani değişiklik buradaki olay. Düşün, sen hafta sonu canın sıkılınca gider bir otelde kalır, ortam değiştirirsin ya, bu KV-KP ler aynı şeyi beleşe yapıyoruz zihniyetindenler. Amaç özlem gidermek olsa, her hafta gelmeyi bilen, oğluşuuum börek açıcam pasta yapıcam bize bekliyorum haftasonu da derdi arada

Allah aşkına kocası, annesine babasına bu hafta gelmeyin diyebilse kadın buraya konu açmaz maalesef adamlarda o yürek Yok hepsi için söylemiyorum ama diyemez. En güzeli siz kv nize imada bulunun yada açık açık söyleyin boşuna eşinizden beklemeyin

Iyi de bunu soylemek icin ekstra yurege gerek yok ki. Agzi dili olmasi yeter. Bu adamlari boyle diyerek sizler kendi ellerinizle bu hale getiriyorsunuz ne yazik ki. Cocuk mu bu? Ne demek dusuncesini ifade edememek.. artik 5 yasinda cocuk bile kendini ifade edebiliyorken essek kadar heriflerin kendini ifade edememesi tuhaf degil mi?

Valla ben muhtelemen gitmezdim ablama. Ama öyle bir surat yapardım ki, bir daha 3 hafta önceden haber vermek zorunda kalırlardı. O ne öyle ayrıca ya her hafta? Çekilir çile değil yemin ederim..

İyi de adam durumdan memnun demek ki konuşmuyor ayrıca bazı aileler alıngan oluyor Küsmesinden kırılmasından korkuyor. Bu tarz kaç konu var hepsinin kocalarının ağzı dili bağlı mübarek. Keşke söyleseler ama söylemiyorlar daha bir de annemi babamı bi eve sığdıramadın diye laf ediyorlar. Benim eşim tamam gelmeyin diyemezdi en fazla bu hafta görevim var derdi ve gittiğimiz yeri söylemezdik fotoğraf felan paylaşmazdık çok sinir bozucu bi durum maalesef ama ben de araya girmek istemiyordum.
Çok şükür biz 1.5 yıldır bu durumu aştık artık planımız varsa eşim direk söylüyor. Kırılacak bişey Yok bında ama şuan ablalarının bazıları görüşmüyor bizimle bu nedenlerden dolayı. Keşke keşke keşke az medeniyet uğrasaydı bu tarz insanlara hayatları boyunca sadece akraba komşu oturması gezmesi olan insanlar, Karı kocanın tatil planı, özel günü vs olabileceğini anlamıyorlar... ve yapılanı saygısızlık olarak nitelendiriyorlar.

Oyle adamlar bi zahmet evlenmesin. Ana babalariyla yasasinlar. Bazen boyle adamlarin sadece belli ihtiyaclarini bedavaya getirmek icin evlendigini falan dusunuyorum artik. Ne igrenc bi zihniyet. Asla buyumuyorlar. Her hafta sonu da insanin basina coreklenmek nedir yani? Genc cift bunlar aile olmuslar. Adam soyleyemiyorsa ben soylerim. Planim var derim. Cok istiyosaniz oglunuz size gelsin derim. Ama ben evde yokken evime de gelmelerini istemem yani. Bu sefer de ona alisacaklar. Yazik konu sahibine uzuldum gercekten.

Eşin bence duruma el atsın... Buyrun gelin ama ablama gideceğim haberin olsun anneciğiiim de

Nereden gelıyorlar, esin bu durumdan sikayetci degil mı de tamam diyor her defasında. Kac Zamandır geliyorlar her hafta

O kadar haklısınız ki söyledikleriniz de ben en çok bu tür konularda bir iki kadın değil binlerce kadın olduğu için üzülüyorum. Zamanın da bende öyleydim çok ezdirdim kendimi ama şimdi ne lafımı esirgerim ne geri Adım atarım eşim de yuvasının bozulmamasını istiyorsa o da kör değil görüyor zaten olanları yanımda olur. Böyle bişeyi kadının annesi babası yapsa kv de yediler oğlumun başını diye gezerler.

Aynen oyle. Erkek annesiyle kiz annesi farkli kodlanmis resmen. Kiz anneleri de aman huzurlari bozulmasin diye ugrasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…