Kv.Kp

Yani3 aylık bebege don bicmeye calisyor herkes

Bi de zaten çocuğunuz doyunca diliyle itecek mamanın fazlasını bırakacaktır. Ben bi ara hep 180 veriyordum baktım ki çocuk bazen 30-40 ml artırıyor içemiyor 150 e düşürdüm.ama doymadığını hissettiğimde 180 verdim.

Bunların alayını ........ neyse.

Benim oglum heo ayni 130 da birakiyor hep ayni iciyor bazen cok nadir fazla yiyor oda bayadir yiyorsa sabahlari az yiyor aslinda ama olcu deneyiminiz cok iyi

3 ögünmü veriyorsun? Bir bebek o yasta günde en az 8 defa yemesi lazim. Bak en az diyorum. En fazla 10-12 defa. Her 2-3 saatte yemeli. (Aksamlari uyuyorsa, uyandiramaya gerek yok ama).

Ne kadar mama veriyorsun? Eminmisin aciktigindan dolayi uyandigini? Eger bebek reflü ise, bunu birseye emerekte acisini gidermeye çalisabilir.

Kv'denin karismasini dogru bulmadim ancak "bebegin migdesi büyümesin" dogru bir cümledir. Birçok ebeveyn sürekli bebegi yediriyor ve fazla yediriyor. Hali ile bebegin migdesi büyüyor ve bu ilerde obezite, seker hastaligina yol açiyor.

Sadece bu cümle, bu durumda dogrumu bilmiyorum. Bu üstteki sorulari cevaplarsan, durum daha netlesir.

Bi de 6 aylık tan küçükse bebeğiniz gittiğiniz doktor yalnız anne sütü verin diyebilir. Bizim 3. De öyle dedi ne dediysek anlatamadım aç kalıyor uyumuyo dedik ikna edemedik. Mama verilmeyecek dedi sadece. Eşim çıkınca sen boşver o Dr gelip gece gündüz çocuğun açlıktan ağladığını mı görüyor sen önce emzir sonra mamayı ver dedi. Doktorlar bazı emzirmek istemeyen yada sütü yettiği halde yetmezmi ki endişesi taşıyanlar için mecburen öyle söylüyor dedi eşim. Ve biz aynı şekilde devam ettik

Valla hepsi ayrı bir alem. benim kv de bu çocuk ağlıyo sürekli bence senin sütün yetmiyo takviye edici mama ek gıda bir şey vermiyorsun neden diye sormuştu(günlerce dokundurdı ima yaptı safa yatıp anlamamazlğa vurmustum baktı ben şey yapmıyorum böyle direk sordu en sonunda, bir de yemek esnasında çok saçma sapan bir yerde alakasız sekilde) ben de, günlerdir sormadın içinde kaldı dimi soracak bu zamanı mı buldun anne ne alaka, ben annesiyim doyup doymadigini bilirim herhalde bu zamana kadar kim büyüttü başkası mı, kilo da alıyor gelişim ayına göre ileride hatta dedim. Sofradaki herkes şok eşim gözlerini pörtletmiş bana bakıyor filan şimdiye kadar böyle sert çıkışım olmamıştı ama çocuğum konusunda karışıldığı an sinirlerim zıplıyor. Bu sert çıkışımdan sonra artık ne zaman bebeğimin yemesi içmesi kilosu bakımı söz konusu olsa birdelimuallime çok iyi bakıyor kilosu da çok iyi iyi bir anne zaten demeye başladı nasıl tırstıysa artık

3. Ay kontrolüne gelecek esim kendi istedi zaten bende gelim bir bakayim diye ama babasi devamli cok yedirme dedigi icin oda boyle dedi
3 aylık bebek kutu mamayı bitirecek değil ya. Zaten bebekler küçükken biraz tombik olur hareketlerin ce erir biraz. Önemli olan gelişimi. Bence kafana hiç takma ağlayacak açlıktan ebeyn açıkınca nasıl yiyorsa onun da hakkı var yemeye. Yazık günah. Hangi bebek tika basa yer ki zaten. Az az yer . Canını hiç sıkma . Bir dahakine de gerçekten gül geç. Ben biliyorum doktorum böyle öneriyor dersin. Keserler seslerini . Herkes biliyorsa doğursun baksın istediği gibi.

Güncel boyu ve kilosu nedir su anda? Bir beslemede kac ml ve ne kadar süre aralikla veriyorsunuz mamayi? Gazlı bir bebekse zırt pirt uyanir ve aglar.. reflü ya da alerji olabilir.. ortam asiri sicak asiri soguksa yine aglayabilir.. kolikse zaten devamli aglar.. yani doktorunuzla bunlari istişare ettiniz mi? Kakası cisi nasil? Bezler doluyor mu? Kv.kp i bir kenara birakip bunlari arastirin ve bir baska doktora daha goturun. Mamayı sevmemis de olabilir alternatif mamalara da bakin.

3 e girecek 19.09.2019 dogum tarihi canim
19 Eylül doğumluysa 19 Aralık'ta 3 ayını bitirip 4. Ayına giriyor demektir. Şuan 0-6 ay mama miktarlarını tam hatırlayamadım ama kutunun üzerindeki belirtilen öğün sayısınca ver ama her öğün miktarını talimattan bi 30 ml eksik ver bence. Hatta kendi sütünü takip ederek 45 ml eksik bile verebilirsin.
Mide sünme durumuna katılıyorum. İlk çocuğumda acemilikten fazla verdiğim için midesi büyümüş normal ölçülerde verdiğimde bile doymaz olmuştu

3 e girecek 19.09.2019 dogum tarihi canim

Kayınvalideniz bir miktar hakli.
Teoride emzirdikçe anne sütü artar.
Bol su tüketip dinlenin.
Kadın da bunu söylemiş.
Isı gücü birak, bebegine bak, mama yerine emzir kotu niyetli bir yaklaşım degil.
Eğer hızla kilo aldıysa mama ile sağlıksız bir şekilde mi Alıyor diye endişe etmiş olabilir.
Buyuksehirdeyseniz hastanelerde emzirme hemşireleri oluyor, doğum yaptığımız hastaneye gidip tekrar görüşebilirsiniz
Facebook ta emzirme sanatı mi neydi grubun adı, bir bakin derim, detay bilgiler vardır. .
Emzirme kampları, sut arttırmanın yolları vs detay bilgiler var.
Deneyimlerde paylaşılıyor.
He düzenimi kurdum iyi böyle derseniz de kimse karışamaz.
Siz de haklısınız.
Ama Valide doğru söylüyor ve bence iyi niyetli.

Bi de her ağladığında önce emzir. Bi saat önce emzirmiştim şimdi mama vereyim deme. 20-25 dakka emdikten sonra doymazsa mama ver. Bu şekilde içeceği mama oranı düşecek daha çok anne sütü almış olacaktır

3 ogun de 150 ml yapiyorum gece 11 bucukda uyuyor sabah 6 da kalkiyor emiyor 9 da kalkiyor 11 e kadar vermiyorum mama veriyorum 3 bucukda veriyorum birde 10 30 veriyorum oglende 2 saat filan uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…