Şak diye cevap veririm genelde o anki duruma bağlı bazen hiç dikkate alıp cevap vermem yesin kendiniSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Kulak arkasi yapiyordum eskiden e bende insanim patladim sonundaSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
cevap vermemSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Kulak arkası yapıyorumSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Hic duymam. Sanki o an ben orda yokmusum da o kendi kendine sesli dusunuyormus gibi davranirim.Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Bende de refleks olarak cevap verme huyu var laf sokan kim olursa olsun.Bende refleks karşı atak oluyor malesef.cevabını veririm kim bana laf sokarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?