Kv laf sokması

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?

Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Şak diye cevap veririm genelde o anki duruma bağlı bazen hiç dikkate alıp cevap vermem yesin kendini

Bende kale almak istemiyorum bu yuzden genelde cevap vermem.sonra da icim icimi yiyor keske cevabımı yapistirsaydim diyorum.iste boyle tutarsiz bir psikolojiye burundugum icin sizlere sormak istedim

Ben genelde kv nin laf sokmalarına cevap vermem çünkü esim cok düşkündür annesine, annesi yüzünden aramz bozulsun istemem. Ama benim kp cok gereksiz konusur bi laf eder sok olursunuz ona hemen çat çat veririm cevabını. Kv icin keske cevap verseydim dediğim zamanlarda olmuyor degil de genelde cevap vermem

Kulak arkasi yapiyordum eskiden e bende insanim patladim sonunda

cevap vermem
bozuldugumu belli etmem salağa yatarım
bana sürekli eşimin eski sevgilisinin adı ile hitap ederdi bozmadım hiç
bilerek yapıyordu cunku amacına ulastırmadımm

Benimki tatlı dillle sokuyor hic anlamıyrz bile laf soktuğunu
Misal ilk evlendiğimizde tuttuğumuz ev anneme yakındı.15 dk mesafede,kendisine de yarım saat mesafede.
Kızım arada bayır var,daha yakın tutaydınız ,annene de rahat olurdu dedi
Laf sokuldgunu düğünden sonra idrak ettik

Ne dediğine göre değişir.

Ama genel olarak sınır aşmaması adına önünü almak iyidir :)

Not: Kv laf sokmaz..

Hiçbir sey soylemem ama yüzüm düşer. O anlar zaten bozuldugumu sonradan duzeltmeye calisir. konusuyorsak konusmam o dakikadan sonra.

Ben kayınvalideme değil de kayınpederime çok güzel cevap veririm.. Çünkğ bizde roller değişik kayınvalide kayınpeder gibi, kayınpeder kayınvalide gibi her şeyimize karışır. :)

Hiç cevap vermem bildiğimi okurum oğlun bu elbisemi çok beğeniyor giyeyim de sevinsin kocam der gider en güzel elbisemi giyer kızsam bile kocamı öyle bir karşılarım ki lafa bakarım lafmı söyleyene bakarım kaynanam öyle bi bakarım ki yeşil gözlerimle dilini boğazına sıkılarım asla kendimi ezdirmem maşa varken ateşe elimi sokmam bana katlanmak zorunda değilmiki oğlunun karısı torunlarının anasıyım katlanacak canımı acıtmaya kalkarsa zararlı çıkar bana bişey olursa evini barkını yıkarım öyle giderim akıllı olsun torunları ile oğlu ile altlı üstlü otursun

Kulak arkası yapıyorum

Hic duymam. Sanki o an ben orda yokmusum da o kendi kendine sesli dusunuyormus gibi davranirim.

Bende refleks karşı atak oluyor malesef.cevabını veririm kim bana laf sokarsa.
Bende de refleks olarak cevap verme huyu var laf sokan kim olursa olsun.

Yani elimde olmadan cevap vermis buluyorum kendimi.

Ama yasim ilerledikce törpüledim bu huyumu.

Gereksiz tartismalar belli bir yastan sonra yoruyor insani.

Konu sahibine tavsiyem; kisiliginizi cok net rendice edici birsey degilse duymamazliktan gelmeniz

Yani; konus konus sen..seni g..tume bile takmiyorum..demek bazen en iyi cevap oluyor karsi tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…