Kv laf sokması

Vaaaayyyy korkulur senden..

Ben KVden cok sokarim lafi. İlk zamanlar benimle yarismaya kalkdi zararlı cikinca birakdi. Şimdi hiç görüşmüyorum o başka. Dişime göre değil yani.
Hadsiz insani sevmem.

Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Muhabbetimiz hal hatırdan sonra bittiği için öyle bir sorunum yok şükür :)

Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Benim kv kendini geliştirmiş eğitimli kimseye ihtiyacı olmayan ve olaylara doğru pencereden bakan biridir. Olur olmaz şeyleri laf etmez o yüzden onun söylediklerini dikkate alırım beni uyaracaksa asla laf sokmaz tartışırsak da çatır çatır tartışır ama sonra birbirimize kin gutmeyiz.

Laf sokmaz sağolsun genelde ben laf sokarım o da olgunca davranır. Harbi kendime kızdım şuan

Onceleri cevap vermez sonra sinir olurdum. Simdi ondan once ben laf sokuyorum ona sira gelmiyor

Bazısını iplemiyotum Bazısını da o an cevap veriyorum evdede kocamı boğuyorum anan böyle dedi diye doğruya doğru

Evet en doğru olanı.karşılık veririm ama tavır yapmam devamını getirmem.lafın altında kalamıyorum.konu sahibi de o an söylesin ve kaldığı yerden devam etsin bence.çünkü soylemediklerini düşünüp duracak yoksa

Bana da kayinpeder yapti, hic cevap vermedim caktirmadim kimseye ama cebimde; vakti zamani gelince cikarip vuracagim yuzlerine. Kavgayla degil, zamani gelince lafi gedigine koyarsan kimse cesaret edemez laf sokmaya.

Kulak arkası yapmazdım sanırım
Ama sokmuyor

O konularda öyle saf ve salağım sırf olay büyümesin diye hep susuyorum çünkü ben desem kv olayi büyütecek ve bende huzur kalmayacak diye iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum

Diyeceklerim var.. ama zamanina var gelecek zamani bekliyirum, cok kirdilar beni.
Ozellikle kp yuzunden eşimle bile tartistim, hak etmedigim laflar duydum ve halende duyuyorum eşimden, babaci ve ozellikle anneci. Icimde firtinalar kopuyor desem yeridir

Ah ah benim yediğim ve sustugum lafları bu bilseniz ama boşver her ne olursa olsun eşinle kötü olma herşey zamanla düzelir sen kocanın gözüne girmeye bak zamanla oda anlar insalinş

Kırıcı , dışlayıcı şeyler söylerse elbette kendimi tutamam illa ki belli ederim ya suratım asılır ya gözlerim dolar ya da ne dedin sen diye çıkışırım.Ama çapsız bir laf sokmaysa çok da önemsemem hatta gülesim geliyor genellikle bu mu yani potansiyelin gibisinden, böyle işte bizim düellolarda.

Vallahi laf sokma kategorisine girermii bilmem, bana oğluşuma iyi bak, yok şunu yap et. Yedir besle, yok çok zayıflamışsın ( oğluşuna). Sonra Bi an bakarsınız ağlayarak oğlunu arar özledim vs garip garip huylar var ben tabiki ilk zamanlar bozuluyordum ama şimdi umrumda değil. Oğluma iyi bak dediğinde bakamam o bana baksın diyorum. Hahah bende yolu buldum artık yapıcak bişey yok. O nasılsa bende öyleyim. Garip bişeyler sezinliyorum zaten, eşim varken daha iyi sanki geçen geldi bana sebepsiz tavır ve surat asıklığı sergiliyor. Kafama takmadım değil. Bilemiyorum. En güzel çözüm bence tatlılıkla aynı şekilde davranmak kötüyse kötü ol derim biraz da strateji :)) ))

Gayet de cevap veriyorum
Oda sokmaması gerektiğini artık anladı zaten

Cevap vermiyorum ama o gecede uyumuyorum tavır da koymam kendime ederim böyleyim bende degisemiyorum

ben veririm. yani onlar büyük diye herşeyi söyleme hakkı yok. ve biz de geliniz diye herşeyi sindircez diye bişey yok. Büyük büyüklüğünü, küçük de küçüklüğünü bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…