Vaaaayyyy korkulur senden..Hiç cevap vermem bildiğimi okurum oğlun bu elbisemi çok beğeniyor giyeyim de sevinsin kocam der gider en güzel elbisemi giyer kızsam bile kocamı öyle bir karşılarım ki lafa bakarım lafmı söyleyene bakarım kaynanam öyle bi bakarım ki yeşil gözlerimle dilini boğazına sıkılarım asla kendimi ezdirmem maşa varken ateşe elimi sokmam bana katlanmak zorunda değilmiki oğlunun karısı torunlarının anasıyım katlanacak canımı acıtmaya kalkarsa zararlı çıkar bana bişey olursa evini barkını yıkarım öyle giderim akıllı olsun torunları ile oğlu ile altlı üstlü otursun
17yıldır evliyim 19yaşında evlendim ve hep kv ile beraber oturuyoruz beni bu hale kv getirdiVaaaayyyy korkulur senden..
Muhabbetimiz hal hatırdan sonra bittiği için öyle bir sorunum yok şükür :)Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Benim kv kendini geliştirmiş eğitimli kimseye ihtiyacı olmayan ve olaylara doğru pencereden bakan biridir. Olur olmaz şeyleri laf etmez o yüzden onun söylediklerini dikkate alırım beni uyaracaksa asla laf sokmaz tartışırsak da çatır çatır tartışır ama sonra birbirimize kin gutmeyiz.Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Laf sokmaz sağolsun genelde ben laf sokarım o da olgunca davranır. Harbi kendime kızdım şuanSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Bazısını iplemiyotum Bazısını da o an cevap veriyorum evdede kocamı boğuyorum anan böyle dedi diye doğruya doğruSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Evet en doğru olanı.karşılık veririm ama tavır yapmam devamını getirmem.lafın altında kalamıyorum.konu sahibi de o an söylesin ve kaldığı yerden devam etsin bence.çünkü soylemediklerini düşünüp duracak yoksaBende de refleks olarak cevap verme huyu var laf sokan kim olursa olsun.
Yani elimde olmadan cevap vermis buluyorum kendimi.
Ama yasim ilerledikce törpüledim bu huyumu.
Gereksiz tartismalar belli bir yastan sonra yoruyor insani.
Konu sahibine tavsiyem; kisiliginizi cok net rendice edici birsey degilse duymamazliktan gelmeniz
Yani; konus konus sen..seni g..tume bile takmiyorum..demek bazen en iyi cevap oluyor karsi tarafa
Ciddiye alıp cevap vermem. Takmadığımı görsün kudursun isterimSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Kulak arkası yapmazdım sanırımSevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
Sevgili bayanlar genel olarak soruyorum.kv laf sokmalarini ne kadar ciddiye aliyorsunuz.o anda tepkiniz ne oluyor.sizde ciddi bir sekilde cevap mi veriyorsunuz yoksa kulak arkasi mi yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?