Benimki de öyle maalesef. Bişey yaparım ben böyle yapıyorum öyle yap der. 1 haftalığına geldi 3-4 gün ona yaptırdım yemekleri senin şu yemeğin güzel oluyor bu yemeğin güzel oluyor diyeBen baya ağır bir işte çalışıyorum iki gün önce geldiler yeni hamileyim bu yüzden iki gündür kv yemekleri yapıyor ben işten gelince salata yapıyorum sofra kuruyoruz ama gelmeden önce evi baya temizledim dolapları falan sildim benim kv ben evde yokken her yeri ama aklınıza gelebilecek her deliği kurcalıyor malesef bunda da hiç bir sorun görmüyor başta takiyordum artık umrumda bile değil tatlı yapmak istesem ne gerek var yemeğin yanına birşey yapmak istesem ne gerek var salataya bile ne gerek var diyor düşünün hiç umursamadan yapacağımı yapıp kenara çekiliyorum kendi evi gibi takılıp gidiyor
Benimkne bende öyle yaptırıyordum sonra uyandıBenimki de öyle maalesef. Bişey yaparım ben böyle yapıyorum öyle yap der. 1 haftalığına geldi 3-4 gün ona yaptırdım yemekleri senin şu yemeğin güzel oluyor bu yemeğin güzel oluyor diyekullanılmak istiyorlar
Bi seviyorum sonra bişey yapıyor sevmiyorum kadınıBenimkne bende öyle yaptırıyordum sonra uyandımalesef hep bana yaptırıyordu karışıyordu yorum yapiyordu önceki geldiklerinde hamile değildim işten gelip yemek yapmaya uğraşıyordum delire delire bu defa kendi yapıyor şaşırıyorum kv dünya iyisi olsa bile illa batıyor insana gerçekten
Haberli ve saatli geliyorlarsa gayet hazırlık yaparım sağlık durumlarına varsa diyetlerine göre. Ama 3 günde bir bendeyseler bulduklarını yer otururlar.Sizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
Yoksa kendi evleri gibi istedikleri zaman gelip uğrayıp, istedikleri gibi yapıp yiyip kalırlar mı?
Ben genelde güzelce ağırlamaya çalışırım kv iş yapmasını istemem. (Yaşlı diye neticede ve gerek duymam. ) Eşim de annem istediği zaman gelir istediği zaman temizler diyor. Ağır hazırlık yapınca onlar rahat edemiyorlar diyor. ( ne yapıyim hiçbir şey hazırlamadan gelin kendi eviniz gibi oturun yemeğinizi kendiniz yapın mı diyim) Siz nasıl yapıyorsunuz?
Yakınız ama çok sık gelmiyorlar genelde biz gidiyoruz çünkü. Bizim gitmemizi istiyorlar. ben gittiğimde orda da yaparım ama ben de çalıştığım için yemek yapar eğer işten çıkıp gittiysek. Ben hazırlarım kurarım toplarım vs. bize çok sık gelmedikleri için yapıyorum zaten.Kac gume bir geliyorlar yakin mi oturuyorsunuz uzak mı
Benimki de kurcalar şunu makineye at bu yıkanıyor mu falan der. Kendi temizler Allah için ama söyler de yani. Dolaba falan bakar yağınz bitti mi pirinciniz bitti mi der. Gereksiz bence. Kötü bir niyeti yok ama bu kadar kontrole gerek yok bence biz biterse alırız yani. Ama siz hamileymişsiniz yardımcı olması doğru olur.Ben baya ağır bir işte çalışıyorum iki gün önce geldiler yeni hamileyim bu yüzden iki gündür kv yemekleri yapıyor ben işten gelince salata yapıyorum sofra kuruyoruz ama gelmeden önce evi baya temizledim dolapları falan sildim benim kv ben evde yokken her yeri ama aklınıza gelebilecek her deliği kurcalıyor malesef bunda da hiç bir sorun görmüyor başta takiyordum artık umrumda bile değil tatlı yapmak istesem ne gerek var yemeğin yanına birşey yapmak istesem ne gerek var salataya bile ne gerek var diyor düşünün hiç umursamadan yapacağımı yapıp kenara çekiliyorum kendi evi gibi takılıp gidiyor
Hazırlık yapin o zaman ama abartmadan çay yanina bisey yeter mesela. Fazla hazırlık yapılan yerlerde ben de geriliyorum.Yakınız ama çok sık gelmiyorlar genelde biz gidiyoruz çünkü. Bizim gitmemizi istiyorlar. ben gittiğimde orda da yaparım ama ben de çalıştığım için yemek yapar eğer işten çıkıp gittiysek. Ben hazırlarım kurarım toplarım vs. bize çok sık gelmedikleri için yapıyorum zaten.
Yani biz uzakta olduğumuz için güzelce hazirlik yaparım ama ilk günden sonra daha rahata biner. Yemek temizlik vs hep bendedir başka türlüsünü tercih etmem ama rahattır o konularda da diken üstünde hissetmem kendimi bir yerde bişey varsa. Çocuklarla ilgilenir zaten onları bizi,özlediği için gelmiştir onlarla takılsa tamam oluyor diğer hersey bendedir. Zaten senede 1-2 ancak gelir bizde 1-2 gideriz bu şekilde. Sizinki yakın sanırım o zaman her defasında ağır hazırlık yapmazdım ben olsam. Ne sıklıkla geliyorlar?Sizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
Yoksa kendi evleri gibi istedikleri zaman gelip uğrayıp, istedikleri gibi yapıp yiyip kalırlar mı?
Ben genelde güzelce ağırlamaya çalışırım kv iş yapmasını istemem. (Yaşlı diye neticede ve gerek duymam. ) Eşim de annem istediği zaman gelir istediği zaman temizler diyor. Ağır hazırlık yapınca onlar rahat edemiyorlar diyor. ( ne yapıyim hiçbir şey hazırlamadan gelin kendi eviniz gibi oturun yemeğinizi kendiniz yapın mı diyim) Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bence de aktif olunca kendilerini daha iyi hissediyorlar. Ev sahibi gibi hissetmek istiyorlar sanırım. Misafir muamelesi yapmak istemiyor eşim ama bana da o doğru gelmiyor herkes kendi evinde evin hanımı olmalı ve evine gelen insan için gereğini yapmalı kim olursa olsun. Belki ilerde yorulursam farklı düşünürüm bilmiyorumBenimki de öyle maalesef. Bişey yaparım ben böyle yapıyorum öyle yap der. 1 haftalığına geldi 3-4 gün ona yaptırdım yemekleri senin şu yemeğin güzel oluyor bu yemeğin güzel oluyor diyekullanılmak istiyorlar
Aynı yemin ederim ama artık tutamıyorum ben kendimi cevap veriyorum en azından içim rahatBi seviyorum sonra bişey yapıyor sevmiyorum kadını
Bende söylüyorum da daha fena olmasından korkuyorumAynı yemin ederim ama artık tutamıyorum ben kendimi cevap veriyorum en azından içim rahat
Ben temizlenmesinden hoşlanmiyorum benim evim benim düzenim şurayı temizledim bunu düzelttim diye söylediği zaman bana laf sokmuş gibi geliyor en basitinden plastik kavanozda salamura zeytini cam kavanoza koyup dolaba koymuş ya zaten benim yerim yok zeytin bozulmuyor yoğurt mayaliyorum nereye koyacağımi şaşırıyorum neden yani elektrikli süpürge haznesi boşaltılan birşey mesela evi süpürmemis ama haznesini boşaltmış çeyreği dolu bile degildi düşünün bunlar beni sinir ediyorBenimki de kurcalar şunu makineye at bu yıkanıyor mu falan der. Kendi temizler Allah için ama söyler de yani. Dolaba falan bakar yağınz bitti mi pirinciniz bitti mi der. Gereksiz bence. Kötü bir niyeti yok ama bu kadar kontrole gerek yok bence biz biterse alırız yani. Ama siz hamileymişsiniz yardımcı olması doğru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?