Kv misafir mi ev sahibi gibi mi

Misafir mi ev sahibi gibi mi

• Misafir gibi ağırlarım

OY: 136 70,8%
  • Kendi evleri gibi takılırlar

OY: 21 10,9%
  • Kendi evleri gibi takılırlar ama ağır hazırlık yaparım

OY: 21 10,9%
  • Misafir gibi çağırırm ama hazırlık yapmam

OY: 14 7,3%

• Ankete Katılan
    192
  • Anket Kapalı .
NE demek kendi evleri gibiymis. Bir ev eslere aittir, ucuncu kisiler her ne sifata sahip olurlarsa olsunlar misafirdir. Yakin misafir vardir uzak misafir vardir. Bizde de yatililik yok cunku ayni apartmandaydik:/ Kaynanada anahtar da vardi ama o hicbir zaman kendi evinin anahtarini bana teklif etmedi madem kizi gibiydim oglusu gibi bana da anahtar verseydi, yalanciliklari burdan belli:) neyse geldiklerinde yeme icme hazir olir, bulasigi kaldirmak ister ona okeyim, makineye tabak konuluyo sonucta. Birkac kere temizlige yardim adi altinda evimin esyalarinin yerini degistirmekle mesgul oldu. Cok sinirlendim o donem saftim pasif agresif takildim. Sonra bebegimin dogumuyla olaylar gelisti simdi kendisiyle asla gorusmuyorum. Ayni apartmanda oturmak berbattan da ote berbat bir sey. Uzakta olsalardi misafir gibigelir uc gun kalir donerlerdi. Asla kendi evi gibi hissetmesine izin vermezdim. Tabiki rahat olacak ama benim evim benim kurallarim o kadar.

Bi seviyorum sonra bişey yapıyor sevmiyorum kadını
Ay bendeee o yüzden hiç davet etmem evime. Kendi gelmek isterse arasın sorsun müsait misiniz diye müsait olursam ne ala. O ara gıcık olmadıysam çayın yanına bi tatlı yapar geçerim. Gıcık olduysam hemen eşime çaktırmadan bi iş çıkarıp mecburen reddetmiş gibi yaparım. Reddedemeyecek durumdaysam da bi çay koyarım ve o kadar yavaş servis yaparım ki en sonunda kendi çayını kendi alır sonra kalkar gider evine. Valla bazen üzülüyorum bu kadar mesafeli olduğum için ama sonra beni haklı çıkaracak bişeyler mutlaka yapıyor. Gerçekten kv bal olsa sevilmiyor yaa eninde sonunda zehirliyor insanı

Birbirimize senede bir gideriz. Ben bir şey elletmem. Temizlik, yemek bendedir. Menümü önceden hazırlarım, her yemeğimi kendim yaparım. Sen zaten kendi evinde her gün yapıyorsun, burada dinlen derim. Bana da eşim yardım eder. Çalışırken de böyleydi, şimdi kızımdan dolayı çalışmayı tercih etmiyorum ve yine böyle. Biz onlara gittiğimizde de ben pek karışmam. Zaten tatil beldesindeler, biz ara ara ev dışında takılırız. Kızım için kahvaltı öğle yemeği hazırlarım, akşam yemeği genelde ondadır.
Annemin evi dışında (orayı da hala kendi evim gibi gördüğüm için sanırım) başka bir evde yemek bulaşık temizlik işlerini hiç sevmem. Linç is coming.

Sonunda kendim gibi birini buldum

Eşimin ailesi gelince yatılı geliyor . 7 -8 günü geçtiğini de görmedim. Sadece annesi geldi 4 yıl içinde .Ben mesafe seven bir insanım . Misafir gibi gelsin gitsin istedim bugüne kadar. Mutfaga girsin benim dolabimi karistirsin hoslanmam. Yaptığını da görmedim . Hamilelik ,hastalık durumları olursa durum farklı olabilir tabi. O zaman yardım isteyebilir insan. Biz onlara gittiğimizde de yatılı gidiyoruz maalesef uzaklıktan dolayı. Güneyde yaşadıkları için denize girip guneslenebiliyoruz. Eşim yemek yapiyorsa ev süpürme ,silme kullandığımız banyoyu temizle gbi basit işleri de ben yaparım . Genel olarak yük olmamaya calisiyoruz.

Bi seviyorum sonra bişey yapıyor sevmiyorum kadını

Misafir gibi agirlarim ama sizin de kayninizin çocukları gelip yatak odanızı karıştırıyormu yatağınızin üzerine çıkıp oturuyorlarmi

Niye linc olsun ya bir kere misafir cagiran temizligini de kendi dusunmeli aurica ne de olsa baskasinin evi baskasinin duzeni. Herkes baskasinin temizligine kusur bulur neden bu yuzden tatsizlik ciksin. En guzeli misafir cagiran basinin caresine baksin. Ben sizdenim.

Benim evime gelen misafir yatabilir.Dinlenebilir.Acikirsa güzel yemekler yaparım.Agirlarim.Ama benim evime karışamaz.Misafir gibi gelip gider.

Misafir gibi davranmazsam, yarın bir gün evi benimseyip bana misafir gibi hissettirir. Misafir olduklarını dibine kadar hissettirin

1 saatlik mesafede başka şehirde oturuyor genelde hastane işi olunca gelir kalması gerekirse. İlk gün için dediğiniz gibi dört dörtlük hazırlık yaparım sonra beraber (hatta çoğunlukla o) yaparız. Sonuçta oğlu da onun yemeklerini sever özler diye kendi istiyor. Ben çocuklara bakarken bir şey görürse gelir süpürür kırıntı vb günah olmasın diye. Çamaşır çalıştırır toplar ben ütülerim. Ama annem de öyle yengeme gidince her işin ucundan tutar ki zaten yengem çalışıyo biz de yardım ederiz ona gidince

Kvm yaşlı değil, ama kendi annemi de misafir gibi ağırlayıp temizlik yaptırmadıgım icin ona da yaptırmam. Her zaman adil olmaya calısırım.
He anneme nazım gecer diye ayrı.
Ama annemden istemediğim seyi, kv ‘ den istemem.
Ben onun da kızı sayılırım
Ona yemek yapmayı biseyler ikram etmeyi severek yaparım.

Şuan birlikte oturuyoruz. Ama taşinirsak. Misafir gibi olsun. Hani benim demek istedigim benim düzenime karişmasin her yeri kurcalamasin biraz çekinsin.

misafir gibi oturup çayını bile doldurmayınca bana bi afakan geliyor istiyorum ki kendi evi gibi dönsün dursun :)
ben varken yapmaz ama ben işteyken evi toplar mutfağı düzeltir yemeği yapar akşama hazır masaya otururum oooh işime geliyor zorla getirmeye çalışıyorum bazen de yok anam benim ki gelmiyor yok kızım siz gençsiniz baş başa takılın diyor hep (biliyorum benim ki türünün son örneği)

Arabayla 20-25 dk mesafede oturuyoruz, çoğunlukla biz gidiyoruz hazır oluyor masa vs toplamaya yardım ediyorum o kadar. Bize geldiklerinde misafir gibi ağırlarım, hazırlığımı yaparım, her yeri temizlerim. Benimki çok meraklı, izin versem her yeri kurcalar, her şeyden haberi olsun ister. Böyle yaparak onu koltuğa mıhlıyorum bir yerde Bir ara gelen misafire evi gezdirmişti falan lohusaydım ses etmemiştim, şimdi hiç şansı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…