sifirdanhayatcokmuzor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2023
- 613
- 1.676
- 33
- 32
Ay bendeeeBi seviyorum sonra bişey yapıyor sevmiyorum kadını
Sonunda kendim gibi birini buldumBen asla misafirden oteye gecmelerine izin vermem. Bunu acikca da hissettiririm. Uzaktayiz zaten. Nadir gelirler, yatili kalirlar. Yorgunluktan belim de kirilsa hizmet eder agirlar gonderirim. Elini ise sürdürmem. Ama bunlari jest olsun diye degil, evliligimin basindan beri kurdugum asiri resmi iliski zedelenmesin diye yapyorum. Evime dolaplarima esyama temizlgime dokunmasin isterim. Cunku fazlasiyla mesafeliyim. Bence boyle cok daha jyi. Zaten az geliyorlar onda da idare ederim. Eminim kendi evi gibi rahat etmesine izin versem daha cok gelir ya da daha uzun kalirdi. 5 gunden fazla kalmadilar hic. Zaten ben de onun evinde misafir gibi dururum, hicbiseye dokunmam. Tavrimin farkinda oldugunh dusunuyorum o yuzden
Bi seviyorum sonra bişey yapıyor sevmiyorum kadını
Sizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
Yoksa kendi evleri gibi istedikleri zaman gelip uğrayıp, istedikleri gibi yapıp yiyip kalırlar mı?
Ben genelde güzelce ağırlamaya çalışırım kv iş yapmasını istemem. (Yaşlı diye neticede ve gerek duymam. ) Eşim de annem istediği zaman gelir istediği zaman temizler diyor. Ağır hazırlık yapınca onlar rahat edemiyorlar diyor. ( ne yapıyim hiçbir şey hazırlamadan gelin kendi eviniz gibi oturun yemeğinizi kendiniz yapın mı diyim) Siz nasıl yapıyorsunuz?
Misafir gibi agirlarim ama sizin de kayninizin çocukları gelip yatak odanızı karıştırıyormu yatağınızin üzerine çıkıp oturuyorlarmiSizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
Yoksa kendi evleri gibi istedikleri zaman gelip uğrayıp, istedikleri gibi yapıp yiyip kalırlar mı?
Ben genelde güzelce ağırlamaya çalışırım kv iş yapmasını istemem. (Yaşlı diye neticede ve gerek duymam. ) Eşim de annem istediği zaman gelir istediği zaman temizler diyor. Ağır hazırlık yapınca onlar rahat edemiyorlar diyor. ( ne yapıyim hiçbir şey hazırlamadan gelin kendi eviniz gibi oturun yemeğinizi kendiniz yapın mı diyim) Siz nasıl yapıyorsunuz?
İzin vermeyin kitleyin kapıyı. Ben sevmiyorum diyinMisafir gibi agirlarim ama sizin de kayninizin çocukları gelip yatak odanızı karıştırıyormu yatağınızin üzerine çıkıp oturuyorlarmi
Niye linc olsun ya bir kere misafir cagiran temizligini de kendi dusunmeli aurica ne de olsa baskasinin evi baskasinin duzeni. Herkes baskasinin temizligine kusur bulur neden bu yuzden tatsizlik ciksin. En guzeli misafir cagiran basinin caresine baksin. Ben sizdenim.Birbirimize senede bir gideriz. Ben bir şey elletmem. Temizlik, yemek bendedir. Menümü önceden hazırlarım, her yemeğimi kendim yaparım. Sen zaten kendi evinde her gün yapıyorsun, burada dinlen derim. Bana da eşim yardım eder. Çalışırken de böyleydi, şimdi kızımdan dolayı çalışmayı tercih etmiyorum ve yine böyle. Biz onlara gittiğimizde de ben pek karışmam. Zaten tatil beldesindeler, biz ara ara ev dışında takılırız. Kızım için kahvaltı öğle yemeği hazırlarım, akşam yemeği genelde ondadır.
Annemin evi dışında (orayı da hala kendi evim gibi gördüğüm için sanırım) başka bir evde yemek bulaşık temizlik işlerini hiç sevmem. Linç is coming.
Benim evime gelen misafir yatabilir.Dinlenebilir.Acikirsa güzel yemekler yaparım.Agirlarim.Ama benim evime karışamaz.Misafir gibi gelip gider.Sizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
Misafir gibi davranmazsam, yarın bir gün evi benimseyip bana misafir gibi hissettirir. Misafir olduklarını dibine kadar hissettirinSizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
1 saatlik mesafede başka şehirde oturuyor genelde hastane işi olunca gelir kalması gerekirse. İlk gün için dediğiniz gibi dört dörtlük hazırlık yaparım sonra beraber (hatta çoğunlukla o) yaparız. Sonuçta oğlu da onun yemeklerini sever özler diye kendi istiyor. Ben çocuklara bakarken bir şey görürse gelir süpürür kırıntı vb günah olmasın diye. Çamaşır çalıştırır toplar ben ütülerim. Ama annem de öyle yengeme gidince her işin ucundan tutar ki zaten yengem çalışıyo biz de yardım ederiz ona gidinceSizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
Kvm yaşlı değil, ama kendi annemi de misafir gibi ağırlayıp temizlik yaptırmadıgım icin ona da yaptırmam. Her zaman adil olmaya calısırım.Sizin düzeniniz nasıl kv kp yi eve davet edip öyle misafir gibi yemeğini çayını tatlısını vs. güzelce ağırlayıp uğurlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?