Kv nin bebeğimi annesi sanması

Tepki gösterdiniz mi peki bu duruma
Evet bakıcısı da hep hayır ben anne değilim bak annen burda dediği halde devam etti yatılı bakıcı benden çok onu görüyor değiştiremedik bir türlü ilkten bozuluyordum ama sonraları takmadım işten çıkınca da arkasından bir iki gün ağladı sonra unuttu geçti gitti şimdi arkadaş olarak görüşüyoruz bakıcıyla kızım ismiyle hitap ediyor.

Kv yaninda oglunuza bu senin babanen bense annen deyin bu arada kv rahatsizliginizi anlar. Zaten 11 yasindaki cocuk farkinda degil su anda birkac ay sonra daha bilincli olacaktır kendinizi üzmeyin.

Geçen bir konuya daha yazdım. Benim kızımda öyle herkese anne diyordu. Babaanneside bilerek anne dedirtiyordu. Açıkçası ben çok takmadım. Şimdi 6 yaşında babaannesine babaanne diyor bana anne.
Merak etmeyin çocuk büyüdükçe öğreniyor. Büyüdükçe kelimeleri öğrendikçe sadece size anne der. Hatta bir kuzenime x anne der hatta bazen de anne der seslenir uzerime alınırım haliyle. Sana demedim sahte anneme dedim der. Üzülmeyin bence.

Teşekkür ederim, inşallah. Zaten hamile kaldım kalalı iyice sinir ediyor beni. Bi patlama yaşarım gibi geliyor bakalım, kısmet.

Teşekkur ederım bunları duymaya ihtiyacım vardı

Bebeğimi sevsin bağrına bassın bağ kursun torunu ama anne dedirtmek nedir ya
Benim oğlum şuan 23 aylik. Konusmaya basladığından beri anne dedirtmeye calıştı. 10 ve 18 yaşında kızından olma iki torunu daha var. Onlar anne diyor. Oğlum anne diye seslendiginde, surekli efendim oğlum dedi durdu. Oglumun hoşuna gitmedi tekrar seslendi tekrar tekrar, oda yilmadan bende cevap vermeme ragmen hep bunu yapti. Babayıyee diye seslenen cocuk artık kaka diye sesleniyor, kendini öptürmüyor sevdirmiyor. Daha peter yaptı. Birde oraya gittimizde yanimdan ayrilmiyor. Bi kac kere ben senin annenim diye sinirlenmisligi bile var. Hatta oğluna şikayet etti. Ogluda annesi degilsin oğlumun verdigi tepki normal dedi. Babayıyedende oldu simdi kaka diye sesleniyor. Mecburen sevmedigi herseye kaka dedigi icin. Biz öğretmedik.

benim oglumda kv anne kb baba annemede anne derdi çünki ben kime nasıl hitap edersem onu taklit ederdi şimdi bir tane anne bir tanede babasi olduğunun farkinda belki zorunuza gidiyordur anlıyorum sizi ama çokta buyutulecek birsey değil kv sonuçta eşinizin annesi.

Haketmiş seninki vallahi içimin yağları eridi aferim miniğe

Taklit ettigi icin anne baba demsinde tabiki sıkıntı yok. Ama mesela benim kayinvalide oglumun piskolejisini bozdu. Bana her seslendiginde efendim oğlum demesi, üzerinde ben senin annenim demesi, oğlumu korkuttu. Kendisinden soguttu simdi kaka diyor. Yaklasmiyor ona. Bu arada 6 aylik kizim oldu, simdide ona basladı bak anne sana bakıyor, anne seni cok seviyor diye, onu alistirmaya calisiyor.

Seninkinin kafa gitmiş canım hastanelik tam vallahi

ben böyle insanların ne düşündüğünü anlayamadığım için birşey diyemicem kendi kv yola cikarak yazdım yani o kendine anne demeye zorlarsa o an ne tepki verirdim bilmiyorum.

Bnm kızımda hem bakıcısına hem bana anne diyordu. Şimdi 3 e yaklaştı. Bakıcısına x teyze bana anne diyor.

Çevremde bu durumu çok gördüm o yaşlarda bebek bütün ihtiyaçlarını anne karşıladığı için, birinden bir sey istediğinde anne diyor, zamanla diğer kelimeleri söyleyebildiğinde bırakacak. Bence çocuğun üstüne gitmeyin.

Eşinizle konuşun, çocuğun gelişimi için doğru değil diye kvnizi o uyarsın siz karışmayın bence.. Bana yeğenlerine, torunlarına oğlum, kızım diye hitap edenler de garip geliyor.

Sen bebeginle güçlü bir bağ kurarsan, ne yaparsa yapsınlar bebeklerin gözünde en kıymetli anne. O yuzden sen mümkün oldugunca ilgilen sevgini göster, o senin üstüne insan tanımıyor.
Ahh ah zaten bebeğimle bağım çok güçlü şimdiden elimden gelen her boşluğu oğluma ayırıyorum öğlenleri bile yemek yemiyorum koşa koşa oğlumu emzirmeye gidiyorum birbirimize çok düşkünüz zaten bebeğim bilinçli yapmıyor kediye anne dedi mesela bugün ama kadın kendi üstüne alınıp benim kafamı bozuyor

ben böyle insanların ne düşündüğünü anlayamadığım için birşey diyemicem kendi kv yola cikarak yazdım yani o kendine anne demeye zorlarsa o an ne tepki verirdim bilmiyorum.
Anlattirken cok basit geliyor canım ama, inan cok sinir bozucu. Cocuk birgun sinirden yirtti kendini. Çocuğun kafasi karisti 2 kisi ayni anda efendim oğlum diyor. Ve cocuk tek benden beklerken tekrar tekrar ayni seyi yapıyor. Ve cocuk ses tonunu degistiriyor kizgin ve aglmali bi sekilde, bir kez daha deniyor. Ama malesef devam ediyor. En son ben senin annenim soylesene deyince,O an korktuğunu hissettim. Aglayarak kucama cikti ve o gun gidelim diye agladi durdu. Ve babasina bile gitmedi. Ve ciktik o gun bugun yakkasmiyor, ve hala deniyor. Cocugun unutmasina izin vermiyor, surekli hatirlatiyor. Oda artik ondan korkuyor, tuvalete bike gitsem beni birakma diyor. Ve benle kapi agzinda bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…